Καταρρίπτουμε τους μύθους σχετικά με το πλύσιμο των ρούχων


Σπίτι
4/10/2018
Οι μύθοι είναι πολλοί σχετικά με το πλύσιμο των ρούχων. Αν το κάνετε με λάθος τρόπο, χάνετε χρόνο, ενέργεια, χρήμα. Ώρα για νέα τακτική!

Μην χρησιμοποιείτε περισσότερο απορρυπαντικό για να έχετε καλύτερο αποτέλεσμα

Η διπλή δόση απορρυπαντικού (για ρούχα που είναι πολύ βρώμικα) δεν κάνει τα ρούχα σας πιο καθαρά, σε αντίθεση με την κοινή πεποίθηση. Τι πρέπει λοιπόν να κάνετε; Διαβάστε τις οδηγίες δοσολογίας του προϊόντος που είναι σχεδιασμένο για να σας δώσει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Βάλτε την ποσότητα που χρειάζεται και όχι παραπάνω, ακόμη και αν μπείτε στον πειρασμό. Αν η προτεινόμενη ποσότητα δε λύσει το πρόβλημα, τότε αυτό σίγουρα δε θα λυθεί βάζοντας μεγαλύτερη ποσότητα απορρυπαντικού. Το απορρυπαντικό Ariel χαρίζει άψογα αποτελέσματα στο πλύσιμο των ρούχων καθώς αφαιρεί τους δύσκολους λεκέδες από την 1η πλύση.

Το πλύσιμο με κρύο νερό μπορεί να έχει αποτελέσματα

Κάποιοι ξοδεύουν πολύ ζεστό νερό για το πλύσιμο των ρούχων, επειδή πιστεύουν ότι τα ρούχα τους δε θα καθαρίσουν με κρύο νερό. Παλαιότερα ίσως και να ίσχυε κάτι τέτοιο. Σήμερα όμως όχι. Ειδικά εφόσον υπάρχουν υφάσματα, χρώματα και λιπαροί λεκέδες που πλένονται με κρύο νερό. Όπως και να 'χει, το Ariel χαρίζει άψογα αποτελέσματα ακόμη και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες, ακόμη και στους 30 βαθμούς.

Οι χρωμοπαγίδες δεν υποκαθιστούν τον διαχωρισμό των άπλυτων ρούχων

Μη διακινδυνεύσετε να καταστρέψετε τα ρούχα σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ξεχωρίσει τα λευκά/ανοιχτόχρωμα, τα χρωματιστά και τα σκούρα. Χρησιμοποιείστε ένα καλάθι με χωρίσματα. Έτσι ,θα κερδίσετε χρόνο.

Οι λεκέδες από κρασί βγαίνουν ακόμη και αν δεν ασχοληθήκατε με αυτούς τη στιγμή που έγιναν

Υπάρχουν προϊόντα που βγάζουν ακόμη και τους πιο δύσκολους ή ξεραμένους λεκέδες. Κάντε προεργασία του λεκέ πριν την πλύση εφαρμόζοντας Ariel υγρό απορρυπαντικό πάνω στον λεκέ, κατόπιν πλύντε το ρούχο με απορρυπαντικό Ariel και ο λεκές θα εξαφανιστεί.

Περισσότερο μαλακτικό δε σημαίνει ότι το άρωμα των ρούχων θα διαρκέσει περισσότερο

Καλό θα ήταν να χρησιμοποιείτε ένα ποιοτικό μαλακτικό, όπως το Lenor, και να συμβουλεύεστε πάντοτε τις οδηγίες δοσολογίας. Μην ανησυχείτε! Το μαλακτικό Lenor χαρίζει εξαιρετική αίσθηση φρεσκάδας και απαλότητας στα ρούχα που διαρκεί πραγματικά περισσότερο, χωρίς να βάζετε περισσότερη δόση μαλακτικού ανά πλύση.

Τώρα που γνωρίζετε όλη την αλήθεια για το πλύσιμο των ρούχων, προσπαθήστε να αποκτήσετε νέες συνήθειες και μεταδώστε τη γνώση και σε άλλους.