Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

  • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
  • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
  • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
  • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

Η μεγαλύτερη καινοτομία των τελευταίων ετών στα απορρυπαντικά πλυντηρίου ρούχων

Μία προσφορά από Ariel
Η-μεγαλύτερη-καινοτομία-των-τελευταίων-ετών-στα-απορρυπαντικά-πλυντηρίου-ρούχων
0
Οι υγρές κάψουλες Ariel PODS 3σε1 αναδείχθηκαν «Προϊόν της Χρονιάς 2015» στην Ελλάδα. Ό,τι ακριβώς χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε περισσότερες από 900 προκλήσεις στο πλύσιμο των ρούχων.

Η πιο πρόσφατη καινοτομία του Ariel για το πλύσιμο των ρούχων, οι υγρές κάψουλες Ariel PODS 3σε1, αναδείχθηκε «Προϊόν της Χρονιάς 2015» στην Ελλάδα* στην κατηγορία «απορρυπαντικά πλυντηρίου ρούχων».  Χάρη στον κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σχεδιασμό τους με τρία τμήματα συστατικών και στη μοναδική σύνθεση που συνδυάζει κορυφαία ισχύ και απόδοση σε μία κάψουλα, φέρνουν μια νέα προσέγγιση για εύκολο και αποτελεσματικό πλύσιμο των ρούχων όλης της οικογένειας.

Η πρόκληση στο πλύσιμο των ρούχων: περισσότεροι από 900 πιθανοί συνδυασμοί!

Με τους σημερινούς φρενήρεις ρυθμούς της καθημερινότητας, χρειάζεται να κάνουμε περισσότερα από ποτέ πράγματα ταυτόχρονα, με το πρόγραμμά μας να είναι υπερβολικά φορτωμένο καθημερινά. Με τις τόσες πολλές προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε, είναι δεδομένο ότι απαιτούμε υψηλές επιδόσεις.

Αυτό ισχύει και στο πλύσιμο των ρούχων, καθώς η κάθε πλύση είναι εντελώς διαφορετική. Πράγματι, υπάρχουν περισσότεροι από 900 πιθανοί συνδυασμοί κατά τη διάρκεια του πλυσίματος των ρούχων, ανάλογα με το μέγεθος του φορτίου, το επίπεδο βρωμιάς και λεκέδων και τη σκληρότητα του νερού. Υπάρχουν πολλά είδη λεκέδων και ένα συνηθισμένο φορτίο μπορεί να περιέχει έως και 40 γραμμάρια βρωμιάς. Είναι λογικό λοιπόν να αναζητάμε μια τεχνολογία καθαρισμού που μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε διαφορετικό φορτίο αποτελεσματικά και με συνέπεια, παρέχοντας άψογα καθαριστικά αποτελέσματα σε κάθε πλύση.

Μια μικρή αλλά θαυματουργή λύση

Οι υγρές κάψουλες Ariel PODS 3σε1 ανταποκρίνονται δραστικά σε αυτή την πρόκληση.  Έπειτα από οκτώ χρόνια ανάπτυξης και αυστηρών ελέγχων, αυτή η μικρή αλλά καταλυτική καινοτομία βγαίνει από το εργαστήριο και μπαίνει στο πλυντήριο ρούχων του σπιτιού μας για να μας προσφέρει τις επιδόσεις και την ευκολία που απαιτούμε σήμερα από ένα μικρό αλλά αποτελεσματικό τεχνολογικό επίτευγμα. Οι υγρές κάψουλες Ariel PODS 3σε1 με συμπυκνωμένη καθαριστική δράση διαθέτουν την καλύτερη μικρή αλλά αποτελεσματική τεχνολογία ώστε να αντιμετωπίζουν περισσότερες από 900 προκλήσεις στο πλύσιμο των ρούχων: καθαρίζουν, αφαιρούν τους λεκέδες και αναζωογονούν τα χρώματα των ρούχων μας.

Το αποτέλεσμα: το αδύνατο γίνεται δυνατό

Στις υγρές κάψουλες Ariel PODS 3σε1, ο σχεδιασμός  με τρία διαφορετικά τμήματα ενεργών συστατικών παίζει καταλυτικό ρόλο στην επίδοση, κάνοντας το αδύνατο δυνατό. Απελευθερώνει έναν ισχυρό συνδυασμό συστατικών -σε επίπεδα που μέχρι τώρα ήταν αδύνατο να συνδυαστούν σε υγρό απορρυπαντικό ή σε κάψουλες- που μένουν σταθερά και ανεξάρτητα μεταξύ τους μέχρι την στιγμή της επαφής τους με το νερό· ούτε δευτερόλεπτο νωρίτερα.  Όταν έρχονται σε επαφή με το νερό, η εξωτερική μεμβράνη διαλύεται αμέσως, απελευθερώνοντας το ισχυρό, υπερσυμπυκνωμένο απορρυπαντικό.  Με αυτή τη σύνθεση, αξιοποιούμε όλη τη δύναμη μιας μικρής κάψουλας, για καθαριστικά αποτελέσματα πιο δραστικά από κάθε άλλο υγρό απορρυπαντικό ή κάψουλα Ariel.

Ο πρωτοποριακός αυτός συνδυασμός τεχνολογιών προσφέρει άψογο καθαρισμό, ενώ δεσμεύει και αφαιρεί τους λεκέδες, διατηρεί τη λευκότητα και τα χρώματα των ρούχων μας και τα φροντίζει ώστε να αναμένουμε εξαιρετικά αποτελέσματα σε κάθε πλύση. Επίσης, οι υγρές κάψουλες Ariel PODS 3σε1 κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη στο πλύσιμο των ρούχων, καθώς δεν ανησυχούμε πλέον για τη δοσολογία: απλώς τοποθετούμε την κάψουλα απευθείας στον κάδο του πλυντηρίου μας, βάζουμε από πάνω τα ρούχα και στη συνέχεια αφήνουμε τις κάψουλες να απελευθερώσουν τη δράση τους.

Αλλάξτε λοιπόν ριζικά τον τρόπο που πλένετε τα ρούχα σας στο πλυντήριο. Προσαρμόστε τον στην καθημερινότητά σας και κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη!

*Έρευνα του Προϊόν της Χρονιάς σε προεπιλεγμένα προϊόντα από την TNS Icap σε 3.107 Έλληνες καταναλωτές 12/14-01/15. www.productoftheyear.gr κατ. «Απορρυπαντικά»

0

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies