Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

  • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
  • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
  • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
  • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

Έτσι θα προετοιμάσεις την ντουλάπα του σπιτιού σου για την άνοιξη

Έτσι θα προετοιμάσεις την ντουλάπα του σπιτιού σου για την άνοιξη

0
Η λίστα που αξίζει να μελετήσεις

Όπως κάθε χρόνο αυτήν την εποχή, έτσι και φέτος, έφτασε η στιγμή να προετοιμάσεις την ντουλάπα σου για την άνοιξη. Μπορεί οι θερμοκρασίες να μην σε παρακινούν ακόμη να φορέσεις τα ανοιξιάτικα ρούχα σου, όμως καλό είναι να κάνεις εγκαίρως τις κατάλληλες προετοιμασίες ούτως ώστε να μην «τρέχεις» την τελευταία στιγμή.

Η προετοιμασία της ντουλάπας σου για την άνοιξη, ενδεχομένως δεν φαντάζει δύσκολη υπόθεση. «Τι παραπάνω μπορώ να κάνω από το να κατεβάσω τα ανοιξιάτικα και να φυλάξω τα χειμερινά;», διερωτάσαι. Η αλήθεια είναι, ωστόσο, πως υπάρχουν μερικά επιπλέον βήματα που αξίζει να ακολουθήσεις προκειμένου να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία το εγχείρημά σου.

Αξίζει, λοιπόν, να «ρίξεις μια ματιά» στη λίστα που ακολουθεί, προκειμένου να εμπνευστείς για το πώς θα οργανώσεις την ντουλάπα του σπιτιού σου για την άνοιξη του 2020.

1. Το άδειασμα και το καθάρισμα της ντουλάπας

Το πρώτο βήμα που καλείσαι να κάνεις είναι, φυσικά, να βγάλεις από την ντουλάπα τα χειμωνιάτικα ρούχα. Αφού το κάνεις, θα χρειαστεί να προμηθευτείς τα κατάλληλα «σύνεργα», ούτως ώστε να καθαρίσεις καλά το εσωτερικό της -ακόμη και το πιο μικρό συρτάρι. Το σίγουρο είναι πως η σκόνη έχει καταφέρει να εισέλθει στην ντουλάπα σου, οπότε είναι σημαντικό να την ανανεώσεις, ξεκινώντας από τον καλό καθαρισμό της.

Ετοίμασε ένα μείγμα με ζεστό νερό και λίγο χυμό λεμονιού για να δημιουργήσεις ένα φυσικό απολυμαντικό για την ντουλάπα σου και να αφαιρέσεις τις οσμές που ενδεχομένως υπάρχουν. Αφού ξεσκονίσεις, προσπάθησε να καθαρίσεις κάθε επιφάνεια, χρησιμοποιώντας ένα πανάκι με μικροΐνες και περίμενε λίγα λεπτά προκειμένου να στεγνώσει η ντουλάπα, προτού βάλεις τα ανοιξιάτικα ρούχα σου σε αυτή.

Στην περίπτωση που η ντουλάπα είναι παλιά και οι ενοχλητικές μυρωδιές (όπως εκείνη της μούχλας) επιμένουν, μπορείς να στραφείς στο ρύζι. Δοκίμασε να τοποθετήσεις λίγο ρύζι μέσα σε λίγο τούλι. Βλέπεις, το ρύζι μπορεί να απορροφήσει την υγρασία, η οποία με τη σειρά της συμβάλλει στη δημιουργία μούχλας.

2. Η «εκκαθάριση» και η δημιουργία της κατάλληλης λίστας

Αφού καθαρίσεις την ντουλάπα σου από τη σκόνη, θα κληθείς να κάνεις και μια… εκκαθάριση στο περιεχόμενό της. Αφού «κατεβάσεις» τα ανοιξιάτικα, προσπάθησε να μην βάλεις στην ντουλάπα σου ρούχα τα οποία εδώ και χρόνια δεν φοράς. Αν δεν θέλεις να τα πετάξεις, μπορείς να τα χαρίσεις σε συνανθρώπους σου που έχουν ανάγκη ή να τα ανακυκλώσεις.

Στην περίπτωση που δυσκολεύεσαι να αποχωριστείς ένα ρούχο, δοκίμασε να κάνεις στον εαυτό σου τις παρακάτω ερωτήσεις: Σου φέρνει χαρά αυτό το ρούχο; Εφαρμόζει καλά στο σώμα σου; Σε κολακεύει; Το φόρεσες πέρυσι ή έχεις να το βάλεις χρόνια; Έχεις στη διάθεσή σου άλλα ρούχα με τα οποία μπορείς να το συνδυάσεις; Αν απαντήσεις αρνητικά σε όλα ή τα περισσότερα από τα προαναφερθέντα ερωτήματα, τότε μάλλον δεν αξίζει να εντάξεις αυτό το ρούχο -και φέτος- στην ντουλάπα σου.

Αφού αποφασίσεις ποια ρούχα θα κρατήσεις και ποια όχι, θα χρειαστεί να πιάσεις στυλό και χαρτί -ή απλώς το tablet σου- και να σημειώσεις τις ανάγκες σου σε ρούχα για αυτήν την άνοιξη. Πού παρατηρείς ελλείψεις; Ποιες είναι οι στυλιστικές τάσεις της σεζόν που αξίζει και θα ήθελες να ακολουθήσεις; Μήπως να μην αγοράσεις τελικά εκείνο το ανοιξιάτικο τζιν αφού υπάρχουν αλλά… δέκα που πρέπει να βάλεις στην ντουλάπα σου;

3. Ο παράγοντας «φρεσκάδα»

Το τελευταίο αλλά σημαντικό βήμα για να προετοιμάσεις την ντουλάπα σου για την άνοιξη σχετίζεται με τον παράγοντα «καθαριότητα» και ακόμη περισσότερο, με τη φρεσκάδα. Ακόμη και αν πριν το καλοκαίρι είχες πλύνει τα ανοιξιάτικα ρούχα σου για να τα φυλάξεις, καλό είναι να αναλογιστείς ότι έχουν περάσει αρκετοί μήνες από τότε. Αυτό σημαίνει πως καλό είναι να τα βάλεις ξανά στο πλυντήριο, προκειμένου να αφαιρέσεις τη σκόνη και τις οσμές που ενδεχομένως έχουν συγκεντρωθεί σε αυτά με τον καιρό. Το ίδιο καλείσαι να κάνεις και με τα χειμωνιάτικα ρούχα σου, προτού τα διπλώσεις καλά και τα φυλάξεις για τον επόμενο χειμώνα.

Δύο είναι οι λέξεις-κλειδιά που αξίζει να έχεις κατά νου σε ό,τι αφορά την προετοιμασία της ντουλάπας σου: καθαριότητα και φρεσκάδα. Πράγματι, είναι σημαντικό να βεβαιωθείς πως τα ρούχα σου είναι πολύ καθαρά πριν τα φυλάξεις και τα τοποθετήσεις στα συρτάρια, τις κρεμάστρες και τα ράφια. Μεγάλη σημασία όμως έχει και το να είσαι σίγουρη πως θα έχουν άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί.

Για να έχεις και τα δύο, θα χρειαστεί να στραφείς στα κατάλληλα προϊόντα. Δοκίμασε να βρεις κάψουλες πλυντηρίου με ένα όμορφο άρωμα που μπορούν να χαρίσουν στα ρούχα καθαριότητα, απαλότητα και έως τρεις εβδομάδες απίστευτης αίσθησης φρεσκάδας, όπως τις Lenor 3in1 PODS Gold Orchid. Για ακόμη μεγαλύτερη ένταση, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και μαλακτικό ρούχων. Καλό είναι απλώς το προϊόν που θα επιλέξεις να μπορεί να δρα σε απόλυτη αρμονία με το απορρυπαντικό ή τις κάψουλες που χρησιμοποιείς. Αυτό σημαίνει πως το Lenor Gold Orchid είναι το μαλακτικό που χρειάζεσαι. Στα plus του, περιλαμβάνεται το ότι χαρίζει φρεσκάδα που διαρκεί επτά φορές περισσότερο στα ρούχα της ντουλάπας -σε σύγκριση με τα Lenor Pure Care.

Έτσι θα προετοιμάσεις την ντουλάπα του σπιτιού σου για την άνοιξη

Δοκίμασε να ακολουθήσεις τα τρία παραπάνω βήματα προτού τοποθετήσεις στην ντουλάπα τα ανοιξιάτικα ρούχα σου και θα αισθανθείς τη διαφορά. Η φροντίδα των ρούχων σου είναι σημαντική υπόθεση, ειδικότερα αν θέλεις να τα διατηρήσεις σε καλή κατάσταση για μερικά ακόμη χρόνια. Εξίσου σημαντικό όμως, είναι να υποδεχθείς την άνοιξη με έναν «αέρα» ανανέωσης και ένα άρωμα φρεσκάδας!

0
98b9c367-37f3-32d6-bff3-7f56adeb6ef66935204489825888124

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies