Διατηρήστε αναλλοίωτα τα αγαπημένα σας ρούχα


Σπίτι
4/10/2018
Οι κυριακάτικες οικογενειακές στιγμές είναι η προσωποποίηση της ευτυχίας. Έχετε όμως αναλογιστεί με ποια ρούχα τις συνοδεύετε;

Ένα ήσυχο κυριακάτικο πρωινό στο σπίτι. Σηκώνεστε αργά από το κρεβάτι, και ενδεχομένως αποφασίζετε να παραλείψετε το ντους. Κανείς δεν πρόκειται να σας κατηγορήσει γι' αυτό, ο χρόνος που περνάτε με την οικογένειά σας είναι πολύτιμος.

Βάζετε τα πιο άνετα ρούχα σας, το ίδιο και ο άνδρας και τα παιδιά σας, και ετοιμάζεστε για μια χαλαρή, ξέγνοιαστη μέρα. Με αυτό το ντύσιμο λοιπόν είναι σχεδόν αδύνατο να κυκλοφορήσετε στον έξω κόσμο.

Για σταθείτε όμως, ας πάμε λίγο πίσω στον χρόνο. Αυτό το ξεθωριασμένο κυριακάτικο μπλουζάκι δεν ήταν κάποτε το πολυαγαπημένο σας, δεν το φορούσατε σε όλες τις εξόδους σας, κάθε Σαββατόβραδο; Αυτή η ξεχειλωμένη φόρμα που φορά ο γιος σας δεν υπήρξε κάποτε η λατρεμένη αθλητική στολή του; Και, αυτό το heavy metal T-shirt δεν ήταν κάποτε το αγαπημένο μπλουζάκι του άνδρα σας, εκείνο που φορούσε σε όλες τις συναυλίες; Πότε λοιπόν αυτά τα σημαντικά ρούχα που σημάδεψαν τη ζωή σας κατάντησαν παλιατζούρες που μόνο οι πολύ δικοί σας άνθρωποι μπορούν να βλέπουν;

Συνήθως, αυτό είναι αποτέλεσμα της πρόωρης φθοράς των υφασμάτων από τα συνεχή πλυσίματα.

Ένα από τα σημάδια της φθοράς είναι οι κόμποι. Μοιάζουν ανώδυνοι, όμως είναι η αρχή του τέλους για τα αγαπημένα ρούχα σας. Μέσα στο πλυντήριο, οι ίνες σπάνε και ξεφτίζουν λόγω της τριβής τόσο μέσα στον κάδο του πλυντηρίου όσο και μεταξύ τους. Πρόκειται για το πρώτο στάδιο της φθοράς ενός υφάσματος.

Έπειτα, αρχίζει να ξεθωριάζει το χρώμα. Η ανομοιόμορφη επιφάνεια του υφάσματος και η απώλεια ευθυγράμμισης των ινών δεν επιτρέπουν στο φως να αντανακλάται στο ρούχο, με αποτέλεσμα η χρωματική αλλοίωση να γίνεται ορατή. Έτσι, αντιμετωπίζετε ακόμη πιο επιφυλακτικά το ενδεχόμενο να φορέσετε αυτό το ρούχο σε κάποια ειδική περίσταση.

Αν αυτό δεν είναι αρκετό, οι ίνες απομακρύνονται η μία από την άλλη, με αποτέλεσμα το ρούχο να χάνει το σχήμα του. Αυτό συμβαίνει επειδή οι ίνες δεν μαλακώνουν επαρκώς κατά τη διάρκεια του πλυσίματος, με αποτέλεσμα να γίνονται άκαμπτες και να παραμορφώνονται.

Αγαπάμε τα ρούχα σας όσο κι εσείς, και θέλουμε να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Με το Lenor, μπορείτε να επιβραδύνετε τη διαδικασία φθοράς και να προστατέψετε τις ίνες των ρούχων χάρη στην ειδική σύσταση του. Χάρη στην τεχνολογία Anti-Age 3 σημείων προστατεύει τα ρούχα σας από τα 3 σημάδια φθοράς: το ξεχείλωμα, το ξεθώριασμα και το γάριασμα κάνοντας τα ρούχα σας πιο ανθεκτικά.

Έτσι λοιπόν, κάποια κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας πρέπει να περιμένουν για αρκετό καιρό ακόμη μέχρι να γίνουν μέρος της κυριακάτικης ραστώνης. Και εσείς μπορείτε να περνάτε χαλαρές κυριακάτικες στιγμές παρέα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τα αγαπημένα σας ρούχα.