Το Ariel Pods 3σε1 είναι ο απόλυτος σύμμαχος


Σπίτι
4/10/2018
4 λόγοι που το Ariel Pods 3σε1 αλλάζει τη ζωή και τις συνήθειές σου!

1. Το 3σε1 κάνει… θαύματα!

Είναι η τριπλή καθαριστική δύναμη – με 3 τμήματα ενεργών συστατικών – που κάνει τη διαφορά και στο πλύσιμο των ρούχων! Η υγρή, υπερσυμπυκνωμένη κάψουλα καθαρίζει, αφαιρεί τους δύσκολους λεκέδες, αναζωογονεί τα χρώματα στα ρούχα και διατηρεί τη λευκότητά τους. Ναι, το «3σε1» είναι μία συνήθεια που ανατρέπει τα δεδομένα!

2. Το πλύσιμο των ρούχων γίνεται παιχνιδάκι!

Η νέα εποχή στο πλύσιμο των ρούχων είναι εδώ, με το Ariel Pods 3σε1 που αναλαμβάνει όλα τα δύσκολα, γιατί η καθημερινότητα είναι αρκετά πολύπλοκη ώστε να ανησυχείς για το τέλειο πλύσιμο των ρούχων! Αντιμετωπίζει περισσότερες από 900 προκλήσεις και αφαιρεί ακόμα και τους δύσκολους λεκέδες από την πρώτη πλύση! Είναι όλα πολύ πιο εύκολα όταν ξέρεις ότι μία από τις πιο σημαντικές δουλειές του σπιτιού έχει σύμμαχο την προηγμένη τεχνολογία!

3. Κάνεις οικονομία!

Σημασία δεν έχει η ποσότητα, αλλά η ποιότητα! Το Ariel Pods 3σε1 είναι ιδανικό για να μην το «παρακάνεις» ποτέ με τη δοσολογία. Μία κάψουλα αρκεί για να έχεις εκπληκτική αφαίρεση των λεκέδων με την 1η και είναι επίσης εντυπωσιακό το πόσες πλύσεις μπορείς να κάνεις με μία μόνο συσκευασία!

4. Έχεις ζωντανά χρώματα!

Άφησε στην άκρη τη θαμπάδα γιατί το Ariel Pods 3σε1 διατηρεί τη ζωντάνια στα χρωματιστά και στα σκουρόχρωμα ρούχα, αφήνοντάς τα εκπληκτικά καθαρά και με ένα εξαιρετικό άρωμα φρεσκάδας!