Η μεγαλύτερη καινοτομία των τελευταίων ετών στα απορρυπαντικά πλυντηρίου ρούχων


Σπίτι
4/10/2018
Οι υγρές κάψουλες Ariel Pods 3σε1 είναι ό,τι χρειάζεσαι για να αντιμετωπίσεις περισσότερες από 900 προκλήσεις στο πλύσιμο των ρούχων!

Είναι πρωτοποριακό και έχει ήδη ψηφιστεί ως «Προϊόν της Χρονιάς» στην Ελλάδα, στην κατηγορία «απορρυπαντικά πλυντηρίου ρούχων». Γιατί το Ariel Pods 3σε1 διαθέτει ένα κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σχεδιασμό, με 3 τμήματα συστατικών και γιατί η μοναδική του σύνθεση συνδυάζει κορυφαία ισχύ και απόδοση σε μία κάψουλα! 900 συνδυασμοί στο πλύσιμο των ρούχων: αυτό είναι πρόκληση!

Πράγματι, υπάρχουν περισσότεροι από 900 πιθανοί συνδυασμοί κατά τη διάρκεια του πλυσίματος των ρούχων, ανάλογα με το μέγεθος του φορτίου, το είδος των λεκέδων και τη σκληρότητα του νερού. Είναι λογικό λοιπόν να αναζητάς υψηλή απόδοση και μια τεχνολογία καθαρισμού που μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε διαφορετικό φορτίο αποτελεσματικά και με συνέπεια, με άψογο καθαρισμό σε κάθε πλύση.

Μικρή αλλά θαυματουργή λύση! Έπειτα από οκτώ χρόνια ανάπτυξης και αυστηρών ελέγχων, αυτή η μικρή αλλά καταλυτική καινοτομία βγαίνει από το εργαστήριο και μπαίνει στο πλυντήριο ρούχων για να προσφέρει τις επιδόσεις και την ευκολία που απαιτείς από ένα μικρό αλλά αποτελεσματικό τεχνολογικό επίτευγμα. Οι υγρές κάψουλες Ariel Pods 3σε1, με συμπυκνωμένη καθαριστική δράση, διαθέτουν την καλύτερη μικρή αλλά αποτελεσματική τεχνολογία για να καθαρίζουν, να αφαιρούν τους λεκέδες και να αναζωογονούν τα χρώματα των ρούχων.

Το αδύνατο γίνεται δυνατό!Χάρη στον σχεδιασμό με τρία διαφορετικά τμήματα ενεργών συστατικών, κάθε κάψουλα απελευθερώνει έναν ισχυρό συνδυασμό συστατικών -σε επίπεδα που μέχρι τώρα ήταν αδύνατο να συνδυαστούν σε υγρό απορρυπαντικό ή σε κάψουλες- που μένουν σταθερά και ανεξάρτητα μεταξύ τους μέχρι την στιγμή της επαφής τους με το νερό. Τότε, η εξωτερική μεμβράνη διαλύεται αμέσως και τα 3 τμήματα συστατικών ενώνονται μεταξύ τους για μια ισχυρή απόδοση!

Είναι εύκολο! Τώρα, δεν ανησυχείς πλέον για τη δοσολογία! Απλώς τοποθετείς την κάψουλα απευθείας στον κάδο του πλυντηρίου, βάζεις από πάνω τα ρούχα και στη συνέχεια αφήνεις τις κάψουλες να απελευθερώσουν τη δράση τους!Ναι, ο τρόπος που πλένεις τα ρούχα σου στο πλυντήριο, αλλάζει και η ζωή σου γίνεται πλέον πιο εύκολη!