Ανοιξιάτικα χρώματα.


Σπίτι
4/10/2018
Η άνοιξη είναι η ιδανική εποχή για να αναδείξετε την πιο πολύχρωμη πλευρά σας.

Μπορείτε να φορέσετε παστέλ ή έντονα χρώματα, ακόμη και συνδυασμούς αυτών, αφού χάρη στη νέα τάση της μόδας, το λεγόμενο «colour blocking», δεν υπάρχουν περιορισμοί για το τι πρέπει να φοράμε και ποια χρώματα μπορούμε να παντρεύουμε - μόνο το στιλ και οι ιδιαίτερες προτιμήσεις μας μπορούν να βάλουν όρια στη φαντασία μας.

Τα χρώματα είναι πάντα στη μόδα. Αν θέλετε να ακολουθείτε τις τάσεις της μόδας, μπορείτε να αγοράζετε ρούχα και αξεσουάρ που κινούνται στις αποχρώσεις της μόδας, ωστόσο είναι προτιμότερο να επιλέγετε με βάση τις δικές σας προτιμήσεις και να φροντίζετε σωστά τα αγαπημένα σας χρώματα. Επειδή, όταν φοράμε αυτό που μας αρέσει, το στιλ μας είναι διαχρονικό και αντανακλά την προσωπικότητα και τη διάθεσή μας. Γι' αυτό και πρέπει πάντα να γνωρίζετε το νόημα των χρωμάτων. Κάθε χρώμα φέρει ένα μήνυμα, και επηρεάζει τον τρόπο που σκέφτονται οι άλλοι για μας. Βεβαιωθείτε λοιπόν ότι γνωρίζετε τι εκφράζει κάθε χρώμα - αποφεύγετε τα χρώματα που σας κάνουν να νιώθετε άβολα, και φοράτε αυτά που σας κάνουν να λάμπετε. Ανεξάρτητα από το χρώμα που επιλέγετε, η έντασή του στέλνει σημαντικά σήματα στον κόσμο γύρω μας. Ποιος είναι ο βασικός κανόνας; Αν φροντίζετε σωστά τα χρώματά σας, θα σας βοηθούν να βγάζετε τον καλύτερο εαυτό σας. Να πώς:

  • Διαβάζετε πάντα τις ετικέτες των χρωματιστών ρούχων και ιδίως τις οδηγίες πλυσίματος.
  • Χωρίζετε πάντα με βάση το χρώμα τα χρωματιστά ρούχα που πλένετε στο πλυντήριό σας. Ξεχωρίζετε τα σκούρα από τα ανοιχτόχρωμα, και τα έντονα από τα απαλά χρώματα.
  • Έντονα χρώματα όπως το πορφυρό, το κόκκινο, το πορτοκαλί και το έντονο κίτρινο μπορούν να πλένονται μαζί. Τα έντονα μπλε και πράσινα μπορούν επίσης να πλένονται μαζί. Αν έχετε ένα μόνο ρούχο από κάποια χρωματική κατηγορία, είναι προτιμότερο να το πλύνετε στο χέρι.
  • Ελέγχετε τα χρωματιστά ρούχα για τυχόν λεκέδες και αφαιρείτε τους λεκέδες με μικρή ποσότητα απορρυπαντικού πλυντηρίου. Προτιμήστε Ariel για το πλύσιμο των ρούχων σας γιατί είναι "ευγενικό" με τα υφάσματα και αποτελεσματικό στην αφαίρεση των δύσκολων λεκέδων από την 1η πλύση."
  • Γυρίζετε από την ανάποδη τα καινούρια χρωματιστά ρούχα σας πριν τα βάλετε στο πλυντήριο. Μην παραφορτώνετε το πλυντήριο και χρησιμοποιείτε ένα ήπιο πρόγραμμα, κατάλληλο για τα ρούχα. Ένα μικρής ή μέτριας έντασης πρόγραμμα πλύσης είναι αρκετό. Ιδίως αν χρησιμοποιείτε το απορρυπαντικό Ariel για το πλύσιμο των ρούχων σας.
  • Πλύνετε τα καινούρια χρωματιστά ρούχα σε κρύο νερό με κάψουλες Ariel Pods 3σε1.
  • Όταν ολοκληρώνεται η πλύση των χρωματιστών ρούχων, πρέπει να βγάζετε τα ρούχα από το πλυντήριο. Αν παραμείνουν μέσα στον κάδο, είναι πιθανό να ξεβάψουν πάνω σε άλλα ρούχα.
  • Απλώνετε τα χρωματιστά ρούχα να στεγνώσουν. Γενικά αποφεύγετε το στεγνωτήριο επειδή πρώτον προκαλεί μεγαλύτερη φθορά στα ρούχα και δεύτερον αναδεικνύει τους λεκέδες που ίσως δεν έχετε προσέξει.

Για το πλύσιμο των χρωματιστών ρούχων, εμπιστευτείτε τις κάψουλες Ariel Pods 3σε1. Η ειδική τους σύνθεση καθαρίζει, αφαιρεί τους λεκέδες και ζωντανεύει τα χρώματα - αφήνοντας τα χρωματιστά και τα σκουρόχρωμα ρούχα σας εκπληκτικά καθαρά και με ένα εξαιρετικό άρωμα φρεσκάδας. Είναι ιδανικές για κάθε εποχή, διατηρούν τα έντονα χρώματα για μεγαλύτερο διάστημα και έτσι μπορείτε να τα χαίρεστε πραγματικά για περισσότερο καιρό. Η έντονη προσωπικότητά σας αξίζει τα έντονα χρώματα που σας κάνουν να λάμπετε.