Ανακαλύψτε έναν νέο κόσμο φρεσκάδας


Σπίτι
5/10/2018
Το νέο Lenor Unstoppables™ χαρίζει στα ρούχα σας ξεχωριστή αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί έως και 12 εβδομάδες*.

Ξεχωριστή αίσθηση φρεσκάδας

Τα συναρπαστικά αρώματα σας φτιάχνουν τη διάθεση και σας χαρίζουν ενέργεια που διαρκεί όλη την ημέρα. Πλέον, μπορείτε να παίρνετε τη δύναμη των αρωμάτων μαζί σας οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε, φορώντας απλώς τα ρούχα σας.

Το Lenor Unstoppables™ είναι μια νέα σειρά ενισχυτικών αρωμάτων ρούχων που τοποθετούνται απευθείας στον κάδο του πλυντηρίου και χαρίζουν εντονότερο άρωμα φρεσκάδας στα φρεσκοπλυμένα ρούχα σας που διαρκεί έως και 12 εβδομάδες. Όσο περισσότερη είναι η ποσότητα χρήσης, τόσο εντονότερο είναι το άρωμα φρεσκάδας. Μπορείτε δηλαδή να καθορίσετε μόνες σας την ένταση του αρώματος.

Φρεσκάδα μακράς διάρκειας

Έως τώρα, η φρεσκάδα των ρούχων είχε σύντομη διάρκεια. Όχι πια. Οι έξυπνες μικροκάψουλες του Lenor Unstoppables™ δεν ενισχύουν απλώς τη φρεσκάδα των αγαπημένων σας ρούχων. Διατηρούν τη φρεσκάδα των ρούχων σας για πολύ περισσότερο: για έως και 12 εβδομάδες για τα ρούχα στη ντουλάπα σας. Υπέροχη αίσθηση που διαρκεί περισσότερο από ποτέ.

Έτσι, τα αγαπημένα σας ρούχα διατηρούν το άρωμα φρεσκάδας τους, ώστε να είναι έτοιμα να τα φορέσετε ανά πάσα στιγμή και σε οποιαδήποτε περίσταση.

*για τα ρούχα στη ντουλάπα σας.