Όμορφα και καθαρά ρούχα με βιώσιμο τρόπο


Σπίτι
1/12/2021

Καθώς πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά στην «καρδιά» του χειμώνα, μία είναι η ερώτηση που έρχεται ξανά και ξανά στο μυαλό μας: Ποια είναι τα ρούχα που θα μας συντροφεύουν μέσα στους επόμενους μήνες; Η αλήθεια είναι πως όσες από εμάς αντιμετωπίζουμε τα ρούχα ως μία προέκταση του εαυτού μας, ως έναν τρόπο για να εκφραζόμαστε δημιουργικά μέσα από το στυλ μας, γνωρίζουμε καλά πως ο χειμώνας είναι μία περίοδος που μας επιτρέπει να πειραματιζόμαστε με το περιεχόμενο της ντουλάπας μας και να τολμάμε πρωτότυπους συνδυασμούς υφών, χρωμάτων και μοτίβων, δημιουργώντας μοναδικές εμφανίσεις που «κλέβουν» τις εντυπώσεις.

Καλό είναι, λοιπόν, να γνωρίζουμε έγκαιρα ποια είναι τα μοντέρνα, ζεστά και άνετα κομμάτια στα οποία αξίζει να επενδύσουμε την παρούσα περίοδο, καθώς και τους τρόπους με τους οποίους θα φροντίσουμε τα χειμερινά ρούχα που υπάρχουν ήδη στην γκαρνταρόμπα μας. Ακριβώς για αυτό, παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μερικές στυλιστικές συμβουλές που υπόσχονται να «απογειώσουν» τις εμφανίσεις μας μέσα στο επόμενο διάστημα, ενώ αποκαλύπτουμε τους «συμμάχους» που κάνουν τη διαφορά, προστατεύοντας τα ρούχα και το στυλ μας, ενώ συγχρόνως φροντίζουν το περιβάλλον.

Επενδύοντας σε ζεστά και άνετα πουλόβερ που μας «αγκαλιάζουν» με στυλ

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως τα μάλλινα, πλεκτά πουλόβερ είναι οι «πρωταγωνιστές» των χειμερινών μας εμφανίσεων, αφού ταιριάζουν εύκολα με πολλά ρούχα, ενώ μας κρατούν ζεστές και άνετες καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Για παράδειγμα, μπορούμε να συνδυάσουμε ένα μονόχρωμο πουλόβερ με μία μακριά, εμπριμέ φούστα και ένα ζευγάρι αρβυλάκια ή να το ταιριάξουμε με ένα χρωματιστό πουκάμισο εσωτερικά και με ένα στενό υφασμάτινο παντελόνι, για τις ώρες που θα βρισκόμαστε στο γραφείο. Σε κάθε περίπτωση, η απόχρωση του πουλόβερ είναι εκείνη που θα κάνει τη διαφορά σε κάθε σύνολό μας, για αυτό μπορούμε να επιλέξουμε κλασικούς ή παστέλ τόνους, όπως το σομόν, το ροζ κουφετί, το λευκό του πάγου, το γκρι και το μπεζ.

Και επειδή κάποια από αυτά τα πουλόβερ υπάρχουν ήδη στην γκαρνταρόμπα μας και χρειάζονται ακόμη περισσότερη περιποίηση και ένα φρεσκάρισμα, καλό είναι να τα περιποιηθούμε έγκαιρα, προσθέτοντας στο πλυντήριο ρούχων μας τις Ariel Allin1 Pods +Oxi Κάψουλες, οι οποίες προσφέρουν στα ρούχα αψεγάδιαστη καθαριότητα. Για την ακρίβεια, είναι ειδικά σχεδιασμένες για να εισχωρούν στις ίνες των ρούχων και να εξουδετερώνουν τους λεκέδες, ενώ αποδίδουν το μέγιστο αποτέλεσμα, ακόμη και όταν έχουμε επιλέξει ένα πρόγραμμα πλύσης που φτάνει τους 30 βαθμούς. Έτσι, όχι μόνο χαρίζουν ανεπανάληπτη καθαριότητα, ζωντάνια και φρεσκάδα στα ρούχα μας, αλλά μας βοηθούν να περιορίζουμε το οικολογικό μας αποτύπωμα, μειώνοντας τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα που παράγονται σε κάθε πλύση ρούχων.

Ρούχα διπλωμένα

Ένα ευκολοφόρετο πανωφόρι που μας συντροφεύει όλες τις ώρες της ημέρας

Το πανωφόρι που μας «αγκαλιάζει» την περίοδο του χειμώνα είναι ένα καθοριστικό κομμάτι για τις εμφανίσεις μας, οπότε καλό θα ήταν να επιλέξουμε ένα ευκολοφόρετο σχέδιο σε μία κλασική απόχρωση, που θα μας επιτρέψει να «ξεκλειδώσουμε» πολλούς και διαφορετικούς στυλιστικούς συνδυασμούς. Για παράδειγμα, ένα διαχρονικό μαύρο παλτό ή ένα φουσκωτό μονόχρωμο καπιτονέ μπουφάν είναι δύο βασικά κομμάτια που ταιριάζουν σε κάθε στυλ και μας συντροφεύουν όλες τις ώρες της ημέρας. Εναλλακτικά, υπάρχει και η κλασική επιλογή ενός μοντγκόμερι μπουφάν, ενός ρούχου που προσθέτει «πινελιές» κομψότητας στις εμφανίσεις μας, ενώ μπορεί να σταθεί σε κάθε περίσταση, από την πιο casual μέχρι την πιο επίσημη.

Λειτουργικά και στυλάτα χειμερινά αξεσουάρ που αξίζουν μία θέση στην γκαρνταρόμπα μας

Υπάρχουν μερικές ημέρες του χειμώνα που το κρύο γίνεται αφόρητο και είμαστε πρόθυμες να «θυσιάσουμε» το στυλ και την άνεσή μας, αρκεί να αισθανθούμε ζεστασιά. Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμόμαστε πως αν έχουμε πραγματοποιήσει τις σωστές προσθήκες στην γκαρνταρόμπα μας, θα παραμείνουμε κομψές και στυλάτες, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες. Καλό θα ήταν, λοιπόν, να επενδύσουμε στα κατάλληλα χειμερινά αξεσουάρ, τα οποία θα μας κρατούν ζεστές, προσθέτοντας συγχρόνως επιπλέον «πόντους» στο στυλ μας. Με λίγα λόγια, αυτό που χρειαζόμαστε είναι έναν ζεστό σκούφο ή ένα καπέλο, ένα μακρύ και «πλούσιο» κασκόλ με χοντρή πλέξη, το οποίο θα αγκαλιάζει τον λαιμό, τους ώμους και την πλάτη μας, καθώς και ένα ζευγάρι κομψά χειμερινά γάντια, που θα προστατεύει τα χέρια μας από το κρύο, όσο βρισκόμαστε σε κάποιον εξωτερικό χώρο.

Γυναίκες φοράνε σκούφους και κασκόλ

Σε κάθε περίπτωση, πριν αποφασίσουμε να πραγματοποιήσουμε μία στυλιστική επένδυση για τον φετινό χειμώνα, καλά θα ήταν να περιποιηθούμε τα κομμάτια που υπάρχουν ήδη στην ντουλάπα μας. Φυσικά, σε αυτό θα μας βοηθήσουν οι Ariel Allin1 Pods +Oxi Κάψουλες πλυντηρίου, οι οποίες μας επιτρέπουν να χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία πλύσης στους 30 βαθμούς και μαζί με τα ρούχα μας, να συνεχίσουμε να προστατεύουμε και το περιβάλλον!