Πέντε λόγοι για να κάνεις τα ρούχα σου να μυρίζουν συνεχώς φρεσκάδα


Σπίτι
30/01/2020
Ώρα για μια σαγηνευτική αρωματική εμπειρία

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως σε ό,τι αφορά στα ρούχα σου, ο παράγοντας καθαριότητα είναι εκείνος στον οποίο εστιάζεις την προσοχή σου, κάθε φορά που βάζεις πλυντήριο. Ωστόσο, αν γνώριζες πόση σημασία έχει η μυρωδιά των ρούχων σου για εσένα και τους γύρω σου, ενδεχομένως θα φρόντιζες να κάνεις διαφορετικές επιλογές στο πλύσιμό τους.

Προτού αρχίσεις να εξετάζεις τις καλύτερες προτάσεις για το ασταμάτητο άρωμα των ρούχων σου, αξίζει να ρίξεις μια ματιά στη λίστα που ακολουθεί και η οποία περιλαμβάνει τους πέντε πιο σημαντικούς λόγους για τους οποίους πραγματικά αξίζει να κάνεις τα ρούχα σου να μυρίζουν συνεχώς φρεσκάδα! Πίστεψέ μας, δεν το λέμε μόνο εμείς αλλά και οι ειδικοί!

#1 Για την ελκυστικότητα

Κάθε άνθρωπος ελκύεται από τις όμορφες μυρωδιές. Στην περίπτωση, λοιπόν, που επιθυμείς να γίνεις φέτος η πιο ελκυστική εκδοχή του εαυτού σου, φρόντισε να δίνεις στο εξής προσοχή στο πώς μυρίζεις. Μην ξεχνάς να φοράς αποσμητικό, φρόντισε να έχεις πάντα στην τσάντα σου ένα ελαφρύ άρωμα ή ένα αρωματικό body mist και προσπάθησε να φοράς κάθε μέρα ρούχα που έχουν ένα ασταμάτητο άρωμα φρεσκάδας.

#2 Για τη βελτίωση της διάθεσής σου

Μπορεί να μην το γνώριζες, όμως υπάρχουν πολλές μυρωδιές οι οποίες σύμφωνα με έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί, έχουν τη δύναμη να βελτιώσουν τη διάθεσή σου σε σημαντικό βαθμό, ενισχύοντας μάλιστα το αίσθημα της χαράς. Η ανάλαφρη μυρωδιά των λουλουδιών, το αναζωογονητικό άρωμα εσπεριδοειδών και φυσικά, το άρωμα της φρεσκάδας, μπορούν να τονώσουν τη διάθεσή σου, οπότε αξίζει να τα προτιμήσεις τόσο για το mist που φοράς καθημερινά, όσο για την κρέμα σώματος και τα προϊόντα που χρησιμοποιείς για τα ρούχα σου. Το σίγουρο είναι πως με ένα ενισχυτικό άρωμα ρούχων, όπως τις πέρλες Lenor Unstoppables, θα έχεις όλες τις παραπάνω μυρωδιές και θα προσφέρεις στα ρούχα σου ένα ανεπανάληπτο άρωμα φρεσκάδας για έως και 12 εβδομάδες. Τοποθέτησε τις πέρλες στον άδειο κάδο του πλυντηρίου πριν από κάθε πλύση και θα μας θυμηθείς!

#3 Για τις ευεργετικές ιδιότητες για τον εγκέφαλό σου

Γιατί αξίζει να φοράς ρούχα που μυρίζουν ασταμάτητα όμορφα; Διότι μεταξύ άλλων, οι ευχάριστες μυρωδιές, όπως εκείνες των λουλουδιών, της φρεσκάδας και των εσπεριδοειδών, φέρονται να λειτουργούν ευεργετικά για τον εγκέφαλό σου. Συγκεκριμένα, είναι επιστημονικώς αποδεδειγμένο πως προκαλούν θετικά συναισθήματα και «ξυπνούν» θετικές και περισσότερο αισιόδοξες αναμνήσεις!

#4 Για την ενίσχυση της παραγωγικότητάς σου

Ένα ακόμη λόγος για να κάνεις τα ρούχα σου και το σώμα σου να μυρίζουν όμορφα όλη μέρα είναι η ενίσχυση της παραγωγικότητάς σου. Βλέπεις, η μυρωδιά των εσπεριδοειδών και το ανάλαφρο άρωμα των λουλουδιών μπορούν όχι μόνο να «ανεβάσουν» τη διάθεσή σου, αλλά ταυτόχρονα να σε βοηθήσουν να έχεις καλύτερες επιδόσεις στην εργασία σου.

#5 Για να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου

Πέμπτος και σίγουρα σημαντικός λόγος για να φροντίζεις να προσφέρεις στα ρούχα σου ένα ασταμάτητο άρωμα φρεσκάδας. Η αίσθηση ότι μυρίζεις όμορφα κάθε στιγμή, ότι έχεις ένα άρωμα καθαριότητας και πως ελκύεις πιο εύκολα τους γύρω σου, μπορεί να τονώσει σημαντικά την αυτοπεποίθησή σου και να σε βοηθήσει να βγάλεις στην επιφάνεια την περισσότερο εξωστρεφή πλευρά του εαυτού σου.

Πέντε λόγοι για να κάνεις τα ρούχα σου να μυρίζουν συνεχώς φρεσκάδα

Προσπάθησε να προσφέρεις στο εξής στον εαυτό σου περισσότερες σαγηνευτικές, αρωματικές εμπειρίες και σύντομα θα δεις τα ευεργετικά αποτελέσματα που οι όμορφες μυρωδιές μπορούν να έχουν στην καθημερινότητά σου. Χρησιμοποιώντας το κατάλληλο ενισχυτικό άρωμα ρούχων και επιλέγοντας προϊόντα για το σώμα που μπορούν να σε κάνουν να μυρίζεις συνεχώς φρεσκάδα, θα πετύχεις εύκολα αυτόν τον αρωματικό στόχο. Στην περίπτωση δε που επιθυμείς να πας το θέμα της μυρωδιάς σε ένα άλλο, περισσότερο επιστημονικό επίπεδο, καλό είναι να έχεις υπόψη σου ότι σύμφωνα με τους ερευνητές του Πανεπιστημίου Macquarie του Σίδνεϊ, οι άνθρωποι που καταναλώνουν μεγαλύτερες ποσότητες φρούτων και λαχανικών, μυρίζουν συνήθως καλύτερα από όσους έχουν σχεδόν αποκλείσει αυτές τις τροφές από τη διατροφή τους! Γιατί να μην το δοκιμάσεις;