Κάθε βαθμός μετράει Κάθε δέντρο μετράει
Κάθε βαθμός μετράει Κάθε δέντρο μετράει

Καθαρά ρούχα και στους 30°, για καθαρότερο πλανήτη.

Το Ariel ενώνει δυνάμεις με την ΑΒ Βασιλόπουλος και την Οργάνωση ΓΗ και μαζί δημιουργούν νέους χώρους πρασίνου στον αστικό ιστό, ώστε να πρασινίσουμε τις πόλεις μας!

Για τον πλανήτη μας, κάθε βαθμός μετράει.

Το 2019, οι παγκόσμιες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα (CO2), κατεξοχήν υπεύθυνες για την κλιματική αλλαγή, άγγιξαν σχεδόν τους 37 δισεκατομμύρια τόνους, σημειώνοντας νέο αρνητικό ρεκόρ.

Το Ariel, από την P&G, ενθαρρύνει μικρές πράξεις που μπορούν να συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος. Στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, κάθε προσπάθεια από όλους μας μετράει: κάθε μικρή κίνηση στο σπίτι μας, μπορεί να έχει σημαντικό αντίκτυπο στο περιβάλλον. Το ξέρατε ότι, στην Ευρώπη, έως και 60%* του αποτυπώματος άνθρακα από το πλύσιμο των ρούχων προέρχεται από τη θέρμανση του νερού*; Επομένως, όσο πιο χαμηλή είναι η θερμοκρασία, τόσο μικρότερη είναι η επίδραση στο περιβάλλον.

Το Ariel, και ιδιαίτερα η νέα καινοτομία στις κάψουλες Ariel Allin1 PODS, έχει σχεδιαστεί ώστε να δρα άψογα και σε κρύο νερό και ενθαρρύνει τα προγράμματα πλύσης σε χαμηλότερες θερμοκρασίες.

ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΒΛΗΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΦΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΒΛΗΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΦΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

Έτσι, κάθε αγορά Ariel Allin1 PODS ισοδυναμεί με μία υπόσχεση για πλύση στους 30ο και ένα μικρό βήμα για να μειωθεί ο αρνητικός αντίκτυπος της πλύσης των ρούχων στο περιβάλλον.

Όμως δεν σταματάμε εκεί!

Και, κάθε δέντρο μετράει.

Με αφετηρία το εντυπωσιακό γεγονός ότι ένα και μόνο δέντρο μπορεί να απορροφήσει 22kg CO2/έτος και να δημιουργήσει 117kg καθαρού οξυγόνου, το Ariel προχωράει ένα βήμα παρακάτω: ενώνει δυνάμεις με την ΑΒ Βασιλόπουλος και την Οργάνωση ΓΗ και μαζί δημιουργούν χώρους πρασίνου στον αστικό ιστό, σε μια προσπάθεια να κάνουμε τις πόλεις μας πιο πράσινες και πιο βιώσιμες!

Έτσι, για το διάστημα 1/5/21 – 31/12/21, κάθε αγορά 1 συσκευασίας Ariel Allin1 PODS από τα ΑΒ Βασιλόπουλος ισοδυναμεί με μία δωρεά**** στην Οργάνωση ΓΗ, για δεντροφύτευση.

Στόχος της ενέργειας; Να ενθαρρύνει την αλλαγή συνήθειας στο πλύσιμο των ρούχων και όλοι να γυρίσουμε το διακόπτη στους 30ο μειώνοντας έτσι το αποτύπωμα άνθρακα κάθε πλύσης. Ταυτόχρονα, μέσα από τη δεντροφύτευση, να αυξηθούν οι εστίες πρασίνου μέσω της δημιουργίας αστικών δασών, με πολλαπλά οφέλη για το βιοκλίμα των πόλεών μας.

Ας αποδείξουμε όλοι μαζί και καθένας μας ξεχωριστά ότι κάθε κίνηση μετράει.
Γυρίζουμε στους 30⁰. Πρασινίζουμε τις πόλεις μας.
Καθαρά ρούχα στους 30ο, για έναν καθαρότερο πλανήτη.

Σχετικά με την Οργάνωση ΓΗ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗ

Η Οργάνωση Γη είναι μια ελληνική, μη κερδοσκοπική, μη κυβερνητική οργάνωση, που ιδρύθηκε το 2010. Αποστολή της είναι η εδραίωση της έννοιας της Βιώσιμης Ανάπτυξης, όπως αυτή ορίζεται από τους 17 Παγκόσμιους Στόχους των Ηνωμένων Εθνών, παρέχοντας βιωματική μη τυπική εκπαίδευση για όλες τις ηλικίες. Αναζητά και προτείνει τρόπους που ο σύγχρονος άνθρωπος, μέσα από την μεταβολή του σύγχρονου συστήματος παραγωγής και κατανάλωσης, θα πετύχει μικρές νίκες στην καθημερινότητά του για ένα βιώσιμο μέλλον. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα https://organizationearth.org/ για περισσότερες πληροφορίες για την Οργάνωση ΓΗ και τις δράσεις της.

κάθε βαθμός μετράει
ARIEL
ΑΒ

*Απλοποιημένη ανάλυση LCA έρευνας, βασισμένης σε ευρωπαϊκούς μέσους όρους.

**σε σχέση με τη συσκευασία του υγρού απορρυπαντικού Ariel.

***σε σχέση με το υγρό απορρυπαντικό Ariel.

****Με κάθε αγορά μιας συσκευασίας Ariel Allin1 PODS δωρίζουμε 0,06 ευρώ στην Οργάνωση ΓΗ από 1/5/21 έως 31/12/21.