Δυσάρεστες οσμές στα ρούχα μας…τέλος!


Σπίτι
13/07/2023

Η τεχνολογία Active Odor Defense του Lenor βοηθά στην καταπολέμηση των ανεπιθύμητων οσμών για να αισθάνεστε φρέσκοι έως και 12 ώρες.

Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την αίσθηση φρεσκάδας των φρεσκοπλυμένων ρούχων και απαλών σεντονιών. Μερικές φορές όμως αυτή η αίσθηση φρεσκάδας χάνεται και αντικαθίσταται από ανεπιθύμητες οσμές και ενοχλητικές άσχημες μυρωδιές που προσκολλώνται στα ρούχα μας.

Τα ρούχα μας τείνουν να απορροφούν τις μυρωδιές με τις οποίες έρχονται σε επαφή. Είτε είναι το δυσάρεστο άρωμα της μούχλας από ένα παλιό πλυντήριο, είτε οι κοινές καθημερινές μυρωδιές από το μαγείρεμα, αυτές οι δυσοσμίες παραμένουν και μας κάνουν να αισθανόμαστε ότι τα ρούχα μας δεν είναι καθαρά. Αλλά η πιο ανεπιθύμητη όλων και δυστυχώς κοινή κακοσμία (και συχνά ενοχλητική), είναι η μυρωδιά του ιδρώτα. Ο ιδρώτας είναι ο λόγος που τα ρούχα μας συχνά χάνουν τη φρεσκάδα τους πολύ νωρίτερα από όταν οι ορατοί λεκέδες γίνουν εμφανείς.

Πώ λοιπόν μπορούμε να διατηρήσουμε την φρεσκάδα των ρούχων μας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα;

Ενώ μερικοί άνθρωποι επιλέγουν διορθωτικά μέτρα στο σπίτι για να μειώσουν τις δυσάρεστες οσμές, δεν πετυχαίνουν πάντα την αίσθηση φρεσκάδας που λαχταράνε για τα ρούχα τους. Έτσι, αν αναζητάτε ένα τρόπο να αφαιρέσετε τις ανεπιθύμητες μυρωδιές, τότε η τεχνολογία Active Odor Defense του Lenor είναι η απάντηση στις προσευχές σας για το πλύσιμο των ρούχων.

Το μαλακτικό ρούχων Lenor με την τεχνολογία Active Odor Defense βοηθά στην απομάκρυνση της κακοσμίας για έως και 12 ώρες, αφήνοντας τα ρούχα σας να μοσχομυρίζουν υπέροχο άρωμα καθαριότητας και δίνοντάς σας την αίσθηση ότι βγήκατε μόλις από το ντους, ανεξάρτητα από τι επιφυλάσσει η μέρα σας! 

Η νέα τεχνολογία Active Odor Defense του Lenor, με ενεργή προστασία φρεσκάδας, βοηθά στην απομάκρυνση των δυσάρεστων μυρωδιών και στην ανανέωση του αρώματος που απελευθερώνουν τα υφάσματά σας καθώς κινείστε. Πιο συγκεκριμένα εμποδίζει τους υποδοχείς της μυρωδιάς της μύτης σας από τις άσχημες μυρωδιές, εξουδετερώνει τα μόρια δυσοσμίας κάνοντάς τα άοσμα και καλύπτει τις δυσάρεστες μυρωδιές, μέσω βελτιστοποιημένων φυσαλίδων αρώματος που ενεργοποιούνται κατά την κίνηση για να παρέχουν απόλυτη απόλαυση φρεσκάδας στα ρούχα σας.

Δερματολογικά ελεγμένο, κάθε μαλακτικό Lenor παρασκευάζεται με χαρακτηριστική απαλότητα φυτικής* προέλευσης, χρησιμοποιώντας έναν μοναδικό συνδυασμό φυτικών ελαίων υπεύθυνης προέλευσης, τα οποία έχουν χαμηλότερο αποτύπωμα άνθρακα. Έτσι, συνδυάζοντας την παραδεισένια φυτική απαλότητα του Lenor με την νέα τεχνολογία Active Odor Defense, εσείς και τα ρούχα σας μπορείτε να αισθανθείτε ο καλύτερος εαυτός σας για έως και 12 ώρες.

Η τεχνολογία Active Odor Defense είναι διαθέσιμη στη σειρά Lenor Caresse. Μπορείτε να επιλέξετε το αγαπημένο σας άρωμα για να κάνετε τα ρούχα σας να ξεχειλίζουν από φρεσκάδα και να σας προσφέρουν αυτή την αίσθηση δροσιάς σαν να βγήκατε μόλις από το ντους:

Lenor Spring Awakening -  Εισπνεύστε ένα φρέσκο ανοιξιάτικο άρωμα! Εμπνευσμένο από κλασικές νότες σανταλόξυλου και  δροσιστικού περγαμόντο. 

Lenor Lavender - Αποδράστε σε ένα μαγικό λιβάδι λεβάντας. Ένα αναζωογονητικό άρωμα εμπνευσμένο από τη λεβάντα, σε συνδυασμό με τονωτικό πράσινο τσάι.

Επομένως, για να σας βοηθήσουμε να απαλλαγείτε από τις ανεπιθύμητες οσμές, περιποιηθείτε τα ρούχα σας με τη σειρά απολαυστικών αρωμάτων του Lenor που ενισχύονται με την τεχνολογία Active Odor Defense. Θα τυλίξουν τα ρούχα σας με παραδεισένια απαλότητα φυτικής* προέλευσης και ένα ακαταμάχητο άρωμα για μία απίθανη αίσθηση φρεσκάδας έως και 12 ώρες καθώς τα φοράτε!

*85% από τα συστατικά που συμβάλλουν στην απαλότητα του Lenor είναι φυτικής προέλευσης.