Ακαταμάχητος συνδυασμός για περισσότερο από το άρωμα που αγαπάς


Σπίτι
18/06/2024

Κάν’ το εικόνα: βγάζεις ένα μπλουζάκι από την ντουλάπα και εξακολουθεί να μυρίζει τόσο όμορφα όσο την ημέρα που το έπλυνες! Και κάπως έτσι, η εικόνα γίνεται «αίσθηση» γιατί λίγα πράγματα συγκρίνονται με τη φρεσκάδα που πλημμυρίζει τα ρούχα και τα υφάσματα, ακόμα και μετά από μέρες! Τώρα έχεις περισσότερο από το άρωμα που αγαπάς, με έξτρα διάρκεια, γιατί - πολύ απλά - έχεις σύμμαχο τον… ακαταμάχητο συνδυασμό Lenor! Το Ενισχυτικό Αρώματος συμπληρώνει μοναδικά το Μαλακτικό και τα δύο μαζί μετατρέπουν το πλύσιμο σε μία ξεχωριστή, αρωματική εμπειρία! 


Άρα μπορώ να έχω ένα άρωμα σε όλη τη διαδικασία πλύσης;

Φυσικά! Επιλέγοντας το Lenor Μαλακτικό που προτιμάς και συνδυάζοντάς το με το αντίστοιχο Lenor Ενισχυτικό Αρώματος, πετυχαίνεις το αρωματικό αποτέλεσμα που θέλεις και το διατηρείς σταθερό σε όλη την πλύση, από την αρχή μέχρι το τέλος! 

Γιατί να χρησιμοποιήσω Μαλακτικό; 

Το απορρυπαντικό καθαρίζει ενώ το μαλακτικό προστατεύει τα υφάσματα και χαρίζει έξτρα φρεσκάδα που διαρκεί. Με λίγα λόγια:

  1. Χαρίζει στα ρούχα μια απαλή και άνετη αίσθηση.

  1. Προσθέτει άρωμα στα υφάσματα.  


Γιατί να χρησιμοποιήσω Ενισχυτικό Αρώματος; 

Για μία ασταμάτητη έκρηξη φρεσκάδας που διαρκεί έως και 12 εβδομάδες στην ντουλάπα και ακόμα περισσότερο από το άρωμα Lenor που αγαπάς. 


Πανεύκολα και στη χρήση:

  1. Μαλακτικό: το προσθέτεις στο αντίστοιχο συρτάρι του πλυντηρίου ρούχων.

  1. Ενισχυτικό Αρώματος: προσθέτεις τις πέρλες απευθείας στον κάδο του πλυντηρίου, πριν τα ρούχα. Βεβαιώσου ότι δεν υπερφορτώνεις το πλυντήριο και ότι αφήνεις χώρο όσο το πλάτος μιας παλάμης, ανάμεσα στα ρούχα και την κορυφή του κάδου.  


Εξηγώντας & κατακτώντας τη φρεσκάδα με τον ακαταμάχητο συνδυασμό Lenor!

  1. Όταν λέμε «φρεσκάδα» στο ρούχο, δεν εννοούμε απλά ότι «είναι καθαρό». Ακόμα κι αν δεν βλέπουμε λεκέδες, το ύφασμα μπορεί να μυρίζει κάπως. Αυτό που δημιουργεί την εμπειρία της φρεσκάδας είναι… το άρωμα. 

  1. Το πώς μυρίζει ένα ρούχο είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων. Απορροφά τη μυρωδιά του δωματίου (π.χ. μυρωδιές μαγειρέματος), το άρωμά μας και, το πιο σημαντικό, τη μυρωδιά του σώματός μας. Τα έλαια του δέρματος μεταφέρονται στο ρούχο μέσω της επαφής με το ανθρώπινο σώμα και ένας αυξανόμενος αριθμός βακτηρίων μπορεί να είναι ο λόγος για τον οποίο τα ρούχα μας αρχίζουν να μην είναι πολύ… φρέσκα! 

  1. Η φρεσκάδα ξεκινά από το σωστό και αποτελεσματικό απορρυπαντικό, όπως οι κάψουλες πλυντηρίου ρούχων που διαλύουν τη βρωμιά και την αφαιρούν. Τα εξελιγμένα απορρυπαντικά, όπως τα Ariel Pods+, αφαιρούν ακόμα και τους αόρατους λεκέδες, όπως σημάδια από ιδρώτα. 

  1. Συνεχίζουμε με το μαλακτικό το οποίο έρχεται να εξισορροπήσει την «τριβή» από τη σκληρότητα του νερού και το στύψιμο, βοηθώντας τις ίνες να ξεμπλέξουν και να παραμείνουν λείες. Έτσι το ρούχο αποκτά έξτρα φρεσκάδα και δείχνει λιγότερη φθορά με την πάροδο του χρόνου.

  1. Το ακόμα καλύτερο είναι ότι το μαλακτικό χαρίζει στα ρούχα και στα σεντόνια ένα εκπληκτικό άρωμα που διαρκεί και ενισχύει την αίσθηση της άνεσης. 

  1. Τέλος, το ενισχυτικό αρώματος, το τελευταίο συμπλήρωμα σε μια εκπληκτική εμπειρία πλύσης! Καθώς οι πέρλες διαλύονται, τα αρώματα μπορούν να εμποτίσουν τα ρούχα και να προσφέρουν φρεσκάδα από το πλύσιμο έως τη χρήση για έως και 12 εβδομάδες στην ντουλάπα. 


Ανακάλυψε τον ακαταμάχητο συνδυασμό που σου ταιριάζει!


ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΦΡΕΣΚΑΔΑ: Lenor Spring Awakening Ενισχυτικό Αρώματος & Lenor Spring Awakening Μαλακτικό

Η ντουλάπα μυρίζει άνοιξη, με το εμβληματικό άρωμα του Lenor! Φρεσκάδα και ζωντάνια, με καθαρές νότες σανδαλόξυλου και αναζωογονητικού περγαμόντου.

ΓΛΥΚΙΑ ΤΡΥΦΕΡΟΤΗΤΑ: Lenor Gold Orchid Ενισχυτικό Αρώματος & Lenor Indulge Gold Orchid Μαλακτικό

Γλυκός και «ζεστός» συνδυασμός, με χαρακτηριστικές νότες βανίλιας, για μία απολαυστική και αισθησιακή εμπειρία. 


ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ: Lenor Ruby Jasmine Ενισχυτικό Αρώματος & Lenor Bliss Ruby Jasmine Μαλακτικό

Ένα άρωμα «ευτυχίας» πλημμυρίζει τα υφάσματα μέσα από τις πλούσιες συνθέσεις από πολυτελή και μυρωδάτα λουλούδια και φρούτα. 


ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ & ΗΡΕΜΙΑ: Lenor Amethyst & Floral Bouquet Ενισχυτικό Αρώματος & Lenor Relax Floral Bouquet

Ένα μυστηριώδες κοκτέιλ, μία σύνθεση που σε χαλαρώνει και ένα άρωμα μοναδικό και ήρεμο, με πρωταγωνιστές τα λουλούδια.