Βάζουμε τον δικό μας σπόρο!

Ακαταμάχητος συνδυασμός Lenor

Οι νέες «μαγικές, αρωματικές πέρλες» από το Lenor είναι εδώ για να σου προσφέρουν ακόμα περισσότερο από το άρωμα που αγαπάς. Μοναδικά σαγηνευτικά αρώματα, ειδικά σχεδιασμένα για να ταιριάζουν απόλυτα με τα αντίστοιχα μαλακτικά Lenor, προσφέροντας μία έκρηξη φρεσκάδας που διαρκεί για έως και 12 εβδομάδες στην ντουλάπα. Έτοιμα να απογειώσουν την αρωματική εμπειρία σε κάθε πλύση!

Ανακάλυψε τις αγαπημένες σου!

Lenor Gold Orchid αρωματικές πέρλες

Κομψό άρωμα με χαρακτηριστικές νότες βανίλιας, κατευνάζει τα συναισθήματα και ηρεμεί το πνεύμα. Αναμεμειγμένο με μιμόζα, συμφωνίες Honey Rose και κρεμώδους ροδάκινου, χαρίζει μια απολαυστική και αισθησιακή εμπειρία.

Lenor Spring Awakening αρωματικές πέρλες

Ανοιξιάτικο άρωμα που σε κατακλύζει! Με έμπνευση τις καθαρές νότες σανδαλόξυλου και αναζωογονητικού περγαμόντου, θα απολαύσεις μια ευχάριστη εμπειρία που θα σου χαρίσει φρεσκάδα και ζωντάνια.

Lenor Ruby Jasmine αρωματικές πέρλες

Με πλούσια σύνθεση από υπέροχα μυρωδάτα φρούτα και άνθη, θα σε σαγηνεύσει, ενισχύοντας την επιβλητικότητα και τη λαχτάρα σου για ζωή ενώ η σταδιακή απελευθέρωση του αρώματος θα χαρίσει στα ρούχα μια πολυτελή αίσθηση γιασεμιού και φρέζιας.

Lenor Amethyst & Floral Bouquet
αρωματικές πέρλες αρώματος

Ένα μυστηριώδες κοκτέιλ από περγαμόντο και νότες φρέζιας και γιασεμιού θα χαρίσει ζεστασιά, με ένα συναρπαστικό και μοναδικό άρωμα σαν τον πραγματικό αμέθυστο!

Οδηγίες Χρήσης:

Γέμισε το καπάκι με την ποσότητα που θέλεις (η προτεινόμενη δοσολογία είναι από 1 έως 3 καπάκια).

Ρίξε τις πέρλες στον άδειο κάδο του πλυντηρίου σου.

Πρόσθεσε τα ρούχα σου, το απορρυπαντικό και το μαλακτικό Lenor.

Ξεκίνησε το πρόγραμμα πλύσης και απόλαυσε το ασταμάτητο άρωμα που διαρκεί έως και 12 εβδομάδες στην ντουλάπα.