Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

  • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
  • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
  • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
  • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

Τα eco friendly προϊόντα για το σχολικό κολατσιό που τα παιδιά θα λατρέψουν

Τα eco friendly προϊόντα για το σχολικό κολατσιό που τα παιδιά θα λατρέψουν

0
Πώς θα υιοθετήσουν έναν πιο οικολογικό τρόπο ζωής

Βιωσιμότητα, «πράσινες» επιλογές και eco-friendly λύσεις. Τα τελευταία χρόνια όροι όπως οι παραπάνω, έχουν γίνει μέρος του καθημερινού μας λεξιλογίου και με χαρά μπορούμε να γράψουμε πως το να κάνει κάποιος επιλογές που είναι περισσότερο φιλικές προς το περιβάλλον, αποτελεί ένα είδος μόδας στις μέρες μας -μιας μόδας που, όπως όλα δείχνουν, ήρθε για να μείνει.

Το γεγονός αυτό είναι ιδιαίτερα θετικό, όχι μόνο για την προστασία του περιβάλλοντός μας, αλλά και για την ίδια μας την υγεία. Αρκεί να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με έρευνα που “είδε το φως” της δημοσιότητας το 2018, ο μέσος ενήλικας καταναλώνει έως και 52.000 μόρια πλαστικού τον χρόνο. Πώς συμβαίνει αυτό; Απλούστατα, μέσα από τα πλαστικά μπουκάλια και τις πλαστικές συσκευασίες στις οποίες περιέχονται τα ροφήματα και το φαγητό του.

Είναι αναμφίβολα σημαντικό συνεπώς, να προσπαθήσουμε να κάνουμε την καθημερινότητά μας περισσότερο eco-friendly, όχι μόνο για το καλό της υγείας μας, αλλά και για να βοηθήσουμε τα παιδιά μας να υιοθετήσουν εγκαίρως μια πιο φιλική για το περιβάλλον και τον άνθρωπο καθημερινότητα.

Με την αρχή της νέας σχολικής σεζόν, λοιπόν, μία εξαιρετική ιδέα για να μυήσουμε τα παιδιά σε έναν πιο «πράσινο» τρόπο ζωής, είναι να εξοπλίσουμε τις τσάντες τους με περισσότερο eco-friendly προϊόντα και συγκεκριμένα, με «πράσινα» σκεύη για το φαγητό τους. Ιδού, λοιπόν, μερικές οικολογικές επιλογές για το κολατσιό των παιδιών τις οποίες μπορείτε να βρείτε και να προμηθευτείτε εύκολα σήμερα.

Βιοδιασπώμενα και ασφαλή ποτηράκια

Μία εξαιρετική ιδέα για να είναι πλήρως εξοπλισμένο το παιδί την ώρα του σνακ ή του φαγητού στο σχολείο, είναι να μεριμνήσετε να έχει μαζί του και το δικό του ποτηράκι. Φροντίστε απλώς να είναι οικολογικό και απολύτως ασφαλές για εκείνο. Στην αγορά θα βρείτε υπέροχα ποτηράκια από μπαμπού για τα παιδιά, τα οποία είναι βιοδιασπώμενα και πολύ ανθεκτικά.Τα eco friendly προϊόντα για το σχολικό κολατσιό που τα παιδιά θα λατρέψουν

Τα οικολογικά καλαμάκια

Με τα πλαστικά μίας χρήσης να αναμένεται να αποσυρθούν -σύμφωνα με τη σχετική κοινοτική Οδηγία- από τον Ιούλιο του 2021, τι καλύτερο μπορείτε να κάνετε από το να προνοήσετε και να υιοθετήσετε εγκαίρως το συγκεκριμένο μέτρο; Πείτε «όχι» στα πλαστικά καλαμάκια και εξοπλίστε τη σχολική τσάντα του παιδιού με ένα οικολογικό καλαμάκι για τα ροφήματά του. Θα το χαρεί και θα το χρησιμοποιήσει πολλές φορές. Μπορείτε να επιλέξετε ένα ανοξείδωτο καλαμάκι (το οποίο θα καθαρίζετε με ειδικό βουρτσάκι έπειτα από κάθε χρήση) ή καλαμάκια από μπαμπού. Θα τα πλένετε, όπως κάθε άλλο σκεύος φαγητού, με το Fairy σας και την επόμενη μέρα, το παιδί θα τα χρησιμοποιεί ξανά.

Extra tip: Αν θέλετε να κάνετε ακόμη πιο… φυσικό το κολατσιό του παιδιού, τότε μπορείτε να κάνετε μία αλλαγή και σε ό,τι αφορά το υγρό πιάτων που χρησιμοποιείτε. Το νέο υγρό πιάτων Fairy Pure Λεβάντα & Δεντρολίβανο, για παράδειγμα, περιέχει 100% φυσικά αρώματα, δεν περιέχει χρωστικές, έχει μεγάλη καθαριστική δύναμη, ενώ η φόρμουλά του είναι δερματολογικά εγκεκριμένη από τη Skin Health Alliance. Με λίγα λόγια, αποτελεί μία πιο φυσική επιλογή για το πλύσιμο των πιάτων.

Τα eco friendly προϊόντα για το σχολικό κολατσιό που τα παιδιά θα λατρέψουν

Ένα ανοξείδωτο παγούρι

Από τη σχολική τσάντα δεν μπορεί να απουσιάζει, φυσικά, ένα ανοξείδωτο παγούρι ή ένα θερμός, ούτως ώστε να έχει πάντα μαζί του το παιδί φρέσκο νερό και να αρχίσει να υιοθετεί από νεαρή ηλικία έναν τρόπο ζωής, που είναι πιο φιλικός προς το περιβάλλον.

Συσκευασίες τυλίγματος από κερί μέλισσας

Την επόμενη φορά που θα θελήσετε να τυλίξετε ή να τοποθετήσετε το τοστ, το σνακ ή το φρούτο του παιδιού για το σχολείο σε μία πλαστική συσκευασία, ενδεχομένως καλό είναι να το σκεφτείτε καλύτερα. Τι θα λέγατε αν μαθαίνατε ότι σήμερα μπορείτε να προμηθευτείτε  συσκευασίες τυλίγματος που φτιάχνονται από κερί μέλισσας και είναι οικολογικές, απίστευτα ανθεκτικές, δεν περιέχουν βλαβερά χημικά, πλένονται και χρησιμοποιούνται ξανά και ξανά για πολλούς μήνες ή ακόμη και έναν ολόκληρο χρόνο; Πρόκειται για μία φυσική και «πράσινη» επιλογή που τα παιδιά θα λατρέψουν, μιας και μπορείτε να τη βρείτε και σε πολλά σχέδια και χρώματα. Εναλλακτικά, μπορείτε να προμηθευτείτε επαναχρησιμοποιούμενες θήκες τροφίμων από σιλικόνη, ώστε να μην καταλήγουν στα σκουπίδια οι πλαστικές συσκευασίες και τα σακουλάκια από τα σνακ.

Τα eco friendly προϊόντα για το σχολικό κολατσιό που τα παιδιά θα λατρέψουν

Το οικολογικό lunch box και τα μαχαιροπήρουνα από μπαμπού

Τέλος, για να κάνετε το κολατσιό του παιδιού πραγματικά φιλικό προς το περιβάλλον και ακόμη καλύτερο για τη δική του υγεία, τότε καλό είναι να μην παραλείψετε να βρείτε ένα δοχείο για φαγητό και μαχαιροπήρουνα που έχουν φτιαχτεί από οικολογικά υλικά. Πολλά από τα αντικείμενα που χρησιμοποιούμε καθημερινά περιέχουν και μεταφέρουν στον οργανισμό μας βλαβερές ουσίες. Ας είμαστε, λοιπόν, προσεκτικοί σε ό,τι αφορά το φαγητό. Ένα δοχείο φαγητού από μπαμπού αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή.

Τα eco friendly προϊόντα για το σχολικό κολατσιό που τα παιδιά θα λατρέψουν

Όπως μπορέσατε να διαπιστώσετε, δεν είναι τόσο δύσκολο να βοηθήσετε το παιδί να υιοθετήσει από τώρα έναν πιο «πράσινο» τρόπο ζωής, προστατεύοντας περισσότερο τόσο τον οργανισμό του, όσο και το περιβάλλον. Βοηθήστε το να κάνει στο εξής περισσότερο φυσικές επιλογές, ξεκινώντας από το κολατσιό του. Σίγουρα θα χαρεί όταν θα πάει στο σχολείο με το οικολογικό του καλαμάκι, τα μπαμπού μαχαιροπήρουνά του και το τοστ του τυλιγμένο σε μία πολύχρωμη και εντυπωσιακή συσκευασία από κερί μέλισσας. Πιθανότατα όμως, ακόμη περισσότερο θα ενθουσιαστούν οι συμμαθητές και οι δασκάλες του!

0
25730a57-2e22-3972-8fd8-19bc0dda50268577696232069568501

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies