Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

  • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
  • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
  • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
  • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

Απολαυστική Τάρτα Μήλου

Απολαυστική-Τάρτα-Μήλου
0
Φτιάξτε μια απολαυστική τάρτα μήλου ιδανική για κάθε περίσταση. Από ένα απλό γεύμα με την οικογένεια μέχρι και ένα γιορτινό τραπέζι με φίλους!

Τάρτα μήλου

Υλικά για: 2 τάρτες 23 εκατοστών
Χρόνος προετοιμασίας: 45 λεπτά με 1 ώρα
Θερμοκρασία φούρνου: 200ºC και στη συνέχεια 180 ºC
Χρόνος ψησίματος: 30 λεπτά



Υλικά                                                                        

Ζύμη:

  • 280 γρ. (500 ml) αλεύρι για κέικ
  • 2 ml αλάτι
  • 200 γρ. κρύο βούτυρο, κομμένο σε κύβους
  • 15 ml ζάχαρη ψιλή
  • 1 ασπράδι αυγού
  • 20 ml κρύο νερό
  • 5 ml χυμό λεμόνι

Γέμιση:

  • 120 ml ζάχαρη ψιλή
  • 2 κλωναράκια βανίλιας
  • 6 μήλα
  • 300 γρ. βούτυρο
  • 300 γρ. ζάχαρη ψιλή (για το σιρόπι)
  • 4 αυγά
  • 300 γρ. αμύγδαλα ψιλοαλεσμένα
  • Φλούδα δύο λεμονιών ξυσμένη
  • 90 ml αλεύρι για κέικ
  • 120 ml σταφίδες, που έχετε βάλει σε ζεστό νερό για να φουσκώσουν

Εκτέλεση

Για τη Ζύμη:

Σε ένα μπολ, κοσκινίστε το αλεύρι και το αλάτι. Προσθέστε το βούτυρο και ανακατέψτε με τις άκρες των δακτύλων σας για τέσσερα λεπτά μέχρι το μίγμα να μοιάζει με ψίχουλα. Προσθέστε τη ζάχαρη και ανακατέψτε καλά. Αναμίξτε τους κρόκους των αυγών, το νερό και το χυμό του λεμονιού και προσθέστε τα στα ξηρά υλικά. Ζυμώστε μέχρι η ζύμη να γίνει συμπαγής. Μοιράστε τη στα δύο, τυλίξτε κάθε κομμάτι σε μεμβράνη και βάλτε τα στο ψυγείο για μία ώρα.

Σημείωση: Όταν η ζύμη μπαίνει για λίγο στο ψυγείο δεν κάθεται στο ψήσιμο.

Μικρό μυστικό: Όλες οι ζύμες μπορούν να διατηρηθούν στην κατάψυξη για μέχρι 3 μήνες, αν τις τυλίξετε προσεκτικά. Απλά αποψύχετε βάζοντάς τις στο ψυγείο το προηγούμενο βράδυ.

Ετοιμάστε τις στρώσεις της ζύμης

Βήμα 1 - Ανοίξτε κάθε μπάλα ζύμης πάνω σε αλευρωμένη επιφάνεια, σε πάχος 3 χιλιοστά.


Βήμα1                                                              Βήμα2

Bήμα 2 - Τυλίξτε τη ζύμη στον πλάστη (μην ανησυχήσετε αν σπάσει - είναι κάτι που συμβαίνει συχνά με τη ζύμη - απλά ξανακολλήστε τη με τα χέρια σας) και τοποθετήστε τη στο ταψί.

Βήμα 3 - Με ένα πιρούνι τρυπήστε τη ζύμη, καλύψτε τη με μεμβράνη και βάλτε την στο ψυγείο μέχρι να τη χρειαστείτε.


Βήμα3                                                            Βήμα4

Βήμα 4 - Προθερμάνετε το φούρνο στους 200οC, καλύψτε τη ζύμη με αντικολλητικό χαρτί και ψήστε την στο φούρνο για περίπου 10 λεπτά. Αφαιρέστε το χαρτί και ψήστε για πέντε ακόμα λεπτά. Αφήστε τις στρώσεις της ζύμης να κρυώσουν και κατεβάστε τη θερμοκρασία του φούρνου στους 180 οC.

Ετοιμάστε τη γέμιση

Βήμα 1 - Βάλτε τη ζάχαρη και το κλωναράκι της βανίλιας σε μία κατσαρόλα με 1 λίτρο νερό κι αφού πάρει βράση, αφήστε να σιγοβράσει για 5 λεπτά. Ξεφλουδίστε τα μήλα, κόψτε τα στα δύο και βγάλτε τα κουκούτσια. Μετά ρίξτε τα στην κατσαρόλα με το σιρόπι, σκεπάστε την και αφήστε να σιγοβράσουν για 5 - 10 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Στραγγίστε και αφήστε να κρυώσει.

Μικρό μυστικό: Αν βράσετε το σιρόπι και εξατμιστεί λίγο, μπορεί να σερβιστεί σαν σιρόπι για την τάρτα μήλων.


Βήμα1                                                          Βήμα2

Βήμα 2 - Χτυπήστε το βούτυρο και τη ζάχαρη μέχρι να γίνουν ένα αφράτο και ανοιχτόχρωμο μίγμα. Προσθέστε τα αυγά ένα-ένα χτυπώντας πολύ καλά κάθε φορά. Μετά προσθέστε τα αμύγδαλα, τη φλούδα του λεμονιού και το αλεύρι για κέικ.

Βήμα 3 -Με ένα κοφτερό μαχαίρι κόψτε το μήλο σε φέτες χωρίς όμως να χωριστούν τελείως μεταξύ τους.


Βήμα3
                                                         Βήμα4

Βήμα 4 - Απλώστε τα ¾ της γέμισης από αμύγδαλο στην ψημένη ζύμη. Καλύψτε την επιφάνεια με τα μήλα και από πάνω ρίξτε τις σταφίδες. Ρίξτε την υπόλοιπη γέμιση ανάμεσα στις φέτες των μήλων και ψήστε για 35 - 40 λεπτά, μέχρι να ροδίσει και να στερεοποιηθεί. Σερβίρετε σε θερμοκρασία δωματίου με σαντιγί ή παγωτό βανίλια.

Μυστικά για την τέλεια μηλόπιτα

-        Όταν φτιάχνετε ζύμη χρησιμοποιείτε πάντα κρύα σκεύη και εξοπλισμό. Το βούτυρο πρέπει να έχει βγει εκείνη τη στιγμή από το ψυγείο και πρέπει να χρησιμοποιείτε τις άκρες των δακτύλων σας όταν δουλεύετε το αλεύρι, επειδή είναι τα πιο κρύα σημεία των χεριών σας.

-        Είναι η μόνη περίπτωση που δεν μπορείτε να αντικαταστήσετε το βούτυρο με μαργαρίνη - το βούτυρο κάνει όλη τη διαφορά.

-        Χρησιμοποιήστε ενδεικτικά μόνο τις ποσότητες των υγρών που σας δίνει η συνταγή - η περιεκτικότητα του αλευριού σε υγρασία θα καθορίσει την ποσότητα που θα χρειαστείτε τελικά. Θυμηθείτε ότι η υπερβολική ποσότητα υγρών συστατικών κάνει τη ζύμη να κάθεται.

-        Αν η ζύμη τεντώνει όταν την απλώνετε στο ταψί, τότε θα καθίσει στο ψήσιμο. Για να μην συμβεί κάτι τέτοιο, σηκώστε προσεκτικά τη ζύμη με ένα πλάστη και ακουμπήστε την στο ταψί. Μετά βάλτε ελάχιστη ποσότητα αλευριού στα δάκτυλά σας και πιέστε ελαφρά τη ζύμη στο ταψί.

0
d7843df9-2eb0-3988-b3ab-17567bd33a8d4601985782183727920
ΚΟΥΠΟΝΙ
€ 3.00
Fairy Platinum PLUS άνω των 20 τεμαχίων

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies