Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

  • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
  • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
  • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
  • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

Χρήσιμες συμβουλές για αστραφτερές επιφάνειες στην κουζίνα σας

Χρήσιμες-συμβουλές-για-αστραφτερές-επιφάνειες-στην-κουζίνα-σας
0
Στο άρθρο αυτό σας παρουσιάζουμε μερικές τεχνικές που θα σας βοηθήσουν να εξοικονομείτε χρόνο και να διατηρείτε την κουζίνα σας καθαρή και αστραφτερή.

Η κουζίνα είναι συνήθως το δωμάτιο του σπιτιού με τη μεγαλύτερη δραστηριότητα. Εδώ μαγειρεύετε, εδώ υποδέχεστε τους φίλους σας για φαγητό, εδώ ίσως κάνουν και τα παιδιά σας τα μαθήματά τους. Με λίγα λόγια, χρειάζεται καθάρισμα πολύ συχνά, κάνοντάς σας να νιώθετε μερικές φορές σαν τον Σίσυφο της αρχαίας μυθολογίας. Ωστόσο, δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι έτσι. Ακολουθώντας μερικές απλές συμβουλές, μπορείτε σε ελάχιστο χρόνο να κάνετε την κουζίνα σας να αστράφτει από καθαριότητα εύκολα κι απλά:

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΡΟΧΥΤΗ

Ένας «απαστράπτων» νεροχύτης θέτει ψηλά τον πήχη όσον αφορά την καθαριότητα της υπόλοιπης κουζίνας, γι' αυτό λοιπόν προσπαθείτε να μην αφήνετε άπλυτα πιάτα και να τον σκουπίζετε κάθε φορά μετά το πλύσιμο των πιάτων. Για να λάμπει πραγματικά ο νεροχύτης σας από καθαριότητα, γεμίστε τον μέχρι το χείλος με καυτό νερό, προσθέστε ένα φλιτζάνι χλωρίνη και αφήστε τη να δράσει για μία ώρα. Στη συνέχεια, αφού αδειάσετε τον νεροχύτη, ξεπλύνετέ τον καλά με νερό.

ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΡΑΦΤΕΡΕΣ ΒΡΥΣΕΣ

Οι νεροχύτες, και ιδίως οι βρύσες, έρχονται διαρκώς σε επαφή με το νερό, με αποτέλεσμα να σχηματίζονται στην επιφάνειά τους άλατα που δημιουργούν θαμπάδα. Όσο συχνά κι αν τις σκουπίζετε, δεν μπορείτε να αποφύγετε τον σχηματισμό αλάτων. Γι' αυτό λοιπόν θα χρειαστεί να καταφύγετε στη βοήθεια ενός εξειδικευμένου προϊόντος (εκτός κι αν είστε διατεθειμένες να ξεθεωθείτε στο τρίψιμο!).

Φροντίστε το προϊόν που θα επιλέξετε και να αφαιρεί τα άλατα, αλλά και να προστατεύει. Το Viakal, χάρη στη μοναδική του τεχνολογία που απωθεί το νερό, προσφέρει αυτήν ακριβώς την προστασία, αποτελώντας έτσι ιδανική λύση για την κουζίνα. Ψεκάζοντας τις βρύσες σας με Viakal, τις κάνετε και πάλι αστραφτερές χωρίς κόπο. Επίσης, η προστασία που παρέχει το Viakal διαρκεί τρεις φορές περισσότερο, λειτουργώντας ουσιαστικά ως ασπίδα κατά των αλάτων για τις βρύσες σας και χαρίζοντάς τους εντυπωσιακή λάμψη που διαρκεί.

ΑΣΤΡΑΦΤΕΡΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ

Λίπη και λεκέδες από τρόφιμα: όποιος μαγειρεύει, δεν μπορεί μεν να τα αποφύγει, μπορεί όμως να τα καθαρίζει εύκολα, και χωρίς μάλιστα να χρειάζεται να καταφύγει στη λύση του συρμάτινου σφουγγαριού. Ο ταχύτερος κι ευκολότερος τρόπος είναι η χρήση κάποιου καθαριστικού γενικής χρήσης το οποίο διαθέτει ειδική σύνθεση που αφαιρεί τους λεκέδες, διαλύει τα λίπη και κάνει τις επιφάνειες να αστράφτουν. Έτσι μπορείτε να καθαρίζετε τα δάπεδα και τις υπόλοιπες επιφάνειες του σπιτιού εύκολα και χωρίς κόπο - και το καλύτερο είναι ότι αφήνει κι ένα πολύ ευχάριστο άρωμα!

ΣΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ

Οι σχάρες και τα κουμπιά της ηλεκτρικής κουζίνας, η πιατοθήκη και η σχάρα του νεροχύτη, τα σφουγγάρια και τα συρτάρια του ψυγείου έχουν το εξής κοινό: είναι δύσκολα στο καθάρισμα. Ο ταχύτερος κι απλούστερος τρόπος είναι να τα βάζετε απευθείας στο πλυντήριο πιάτων. Έτσι εξοικονομείτε πολύτιμο χρόνο και εξασφαλίζετε αστραφτερό αποτέλεσμα.

ΚΑΙ, ΤΕΛΟΣ, ΑΣΤΡΑΦΤΕΡΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ

Το μάτι πέφτει πρώτα στις μεγάλες επιφάνειες, οπότε μην παραλείψετε να καθαρίσετε τα πλακάκια της κουζίνας. Με το Viakal, αρκεί ένα απλό ψέκασμα και σκούπισμα για να γίνουν και πάλι αστραφτερά.

0
d7843df9-2eb0-3988-b3ab-17567bd33a8d4601985782183727920
ΚΟΥΠΟΝΙ
€ 3.00
Fairy Platinum PLUS άνω των 20 τεμαχίων

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies