Βουνό από άπλυτα πιάτα


Σπίτι
4/10/2018
Όλες έχουμε έρθει αντιμέτωπες με αυτό. Ευτυχώς, υπάρχουν κάποιες συμβουλές για να αντιμετωπίζουμε με ψυχραιμία τις στοίβες από πιάτα!

Είναι Κυριακή. Όλη η οικογένεια είναι καλεσμένη στο σπίτι σας και εσείς είστε η οικοδέσποινα που θα ετοιμάσει το τέλειο, κυριακάτικο δείπνο. Πρέπει όλα να είναι στην εντέλεια. Ως έμπειρη νοικοκυρά, γνωρίζετε τα μυστικά της κουζίνας σας και ξέρετε πως θα τα καταφέρετε καλύτερα. Το «κλειδί» είναι να έχετε κοντά σας τους σωστούς συμμάχους: την πιο καλή σας διάθεση και το Fairy, για το πλύσιμο των πιάτων.

Πλύσιμο στο χέρι

Όταν το γεύμα τελειώσει και τα πιάτα φαίνεται να μην χωράνε στο νεροχύτη, μια σκέψη σας έρχεται στο μυαλό: «Και τώρα, θα πρέπει όλα αυτά να πλυθούν»; Κι όμως, όταν έχετε κοντά σας το Fairy, δεν κάνετε τη σκέψη αυτή δεύτερη φορά. Το πλύσιμο των πιάτων γίνεται πολύ πιο εύκολη υπόθεση! Χάρη στη συμπυκνωμένη σύνθεσή του, το υγρό πιάτων Fairy Ultra, διαλύει τα λίπη στη στιγμή χαρίζοντας εκθαμβωτική καθαριότητα!

Με 1 σταγόνα Fairy Ultra, μπορείτε να δημιουργήσετε σαπουνάδα που να διαρκεί πραγματικά πολύ. Θα καθαρίσετε σχεδόν όλα σας τα πιάτα, θα διαλύσετε τους επίμονους λεκέδες και το πλύσιμο θα γίνει ένα ευχάριστο κομμάτι από τα καθήκοντα του οικογενειακού γεύματος.

Πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων

Εάν πάλι πιστεύετε ότι το πλύσιμο είναι δουλειά του πλυντηρίου… Κι οι κάψουλες Fairy Platinum θα συμφωνήσουν μαζί σας. Τοποθετήστε 1 κάψουλα στο πλυντήριο πιάτων σας και θα δείτε ότι το Fairy Platinum είναι αξεπέραστο στα σκληρά λίπη και στα δύσκολα υπολείμματα με την 1η*. Όσο κι αν νομίζετε πως κάποιοι λεκέδες δεν φεύγουν, το Fairy Platinum κάνει τα αδύνατα, δυνατά για να τους «διαλύσει»!

Οι ταμπλέτες Fairy Platinum έχουν κατασκευαστεί ειδικά για πλυντήρια πιάτων, συνδυάζοντας την υγρή μορφή και τη σκόνη σε 1 ισχυρή κάψουλα. Απλώς, βάλτε στο πλυντήριό σας πιάτα που έχουν τα πιο «σκληρά» λίπη, τοποθετήστε στη συνέχεια την κάψουλα Fairy Platinum και απολαύστε τα καλύτερα αποτελέσματα ακόμα και σε σύντομους κύκλους, εξοικονομώντας νερό και ηλεκτρικό ρεύμα! Έτσι, μπορείτε να αφήσετε το πλυντήριο να ασχοληθεί με τα λίπη και εσείς με τους καλεσμένους σας.

*Σε σχέση με τη Νο1 σε πωλήσεις ταμπλέτα Αll-in-one.