3 προϊόντα που θα σας λύσουν τα χέρια στο καθάρισμα την άνοιξη


Σπίτι
13/05/2019
Απολαύστε στο έπακρο το χρόνο που περνάτε εντός και εκτός σπιτιού χωρίς αυτό να συνεπάγεται επιπλέον καθάρισμα.

Η αγάπη του ανθρώπου για το φυσικό περιβάλλον γίνεται ολοένα και πιο εμφανής στη σύγχρονη αρχιτεκτονική και τον σχεδιασμό. Όλοι μας αποζητούμε ολοένα και περισσότερο μια αρμονικότερη εναλλαγή μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Πτυσσόμενες πόρτες, περιστρεφόμενες πόρτες, κυλιόμενες πόρτες και μπαλκονόπορτες χρησιμοποιούνται κατά κόρον, όπως και τα πλακάκια που είναι ίδια ή παρόμοια τόσο στον εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό χώρο. Πολλά έχουν γραφτεί σχετικά με τα οφέλη του φυσικού φωτός, της επαφής με τη φύση και τα ζώα, καθώς και για την ευαισθητοποίησή μας όσον αφορά τον κόσμο που μας περιβάλλει. Στην προσπάθειά μας λοιπόν να περνάμε χρόνο τόσο μέσα στο σπίτι όσο και στη φύση, προκαλούμε και την αντίστοιχη μεταφορά βρομιάς και σκόνης από το εξωτερικό στο εσωτερικό. Πώς μπορούμε λοιπόν να απολαύσουμε στο έπακρο το χρόνο που περνάμε εντός και εκτός σπιτιού χωρίς αυτό να συνεπάγεται επιπλέον καθάρισμα;

Κανείς δεν θέλει να ξοδεύει πολύ χρόνο παλεύοντας με τη σκόνη και τη βρομιά στο σπίτι. Γι’ αυτό, σας προτείνουμε το Swiffer. Τα προϊόντα Swiffer μαγνητίζουν και παγιδεύουν αποτελεσματικά τη βρομιά και τα σωματίδια της σκόνης και έτσι μπορείτε να εξοικονομείτε χρόνο από το καθάρισμα για να τον αφιερώνετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Παρακάτω σάς παρουσιάζουμε τρία προϊόντα που θα σας φανούν χρήσιμα για τη βέλτιστη αξιοποίηση του χρόνου που αφιερώνετε στο καθάρισμα:
 
1.    Το Swiffer Μαγικό Φτερό διαθέτει ειδική τεχνολογία ώστε να μαγνητίζει, να παγιδεύει και να απομακρύνει αποτελεσματικά τη σκόνη, τη βρομιά και τις τρίχες. Σε αντίθεση με τα κλασικά φτερά ξεσκονίσματος, διαθέτει χιλιάδες ίνες ώστε η σκόνη να παγιδεύεται και να μην διασκορπίζεται στο σπίτι. Μαγνητίζει και παγιδεύει τη σκόνη για ασυναγώνιστο αποτέλεσμα. Τα φτερά του Swiffer έχουν πρόσφατα σχεδιαστεί εκ νέου ώστε να μπορούν να παγιδεύουν ακόμη περισσότερα σωματίδια, με 20% αύξηση στην ικανότητα παγίδευσης.  
2.    Τα στεγνά πανάκια του Swiffer Σύστημα Καθαρισμού μαγνητίζουν τις τριχούλες του κατοικίδιού σας, τις τρίχες, τη βρoμιά και τα σωματίδια σκόνης από την επιφάνεια του δαπέδου. Τα στεγνά πανάκια έχουν επίσης σχεδιαστεί εκ νέου ώστε να έχουν 20% μεγαλύτερη ικανότητα μαγνητισμού και παγίδευσης και να μπορούν να μαγνητίζουν και να παγιδεύουν σωματίδια μεσαίου μεγέθους και μεγαλύτερου βάρους.
3.    Τα Swiffer υγρά πανάκια διαλύουν, αφαιρούν και εγκλωβίζουν τη βρομιά και τα λίπη, για εξαιρετικό αποτέλεσμα καθαρισμού. Η σκούπα Swiffer είναι κατάλληλη για κάθε τύπο πατώματος, μεταξύ άλλων για δάπεδα βινυλίου, ξύλινα δάπεδα, δάπεδα laminate και πλακάκια. Χάρη στην πρόσφατη επανασχεδίασή τους, τα Swiffer υγρά πανάκια μπορούν να καλύψουν μεγαλύτερη επιφάνεια.