Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

  • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
  • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
  • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
  • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

3 συμβουλές για να ξοδεύετε λιγότερο χρόνο στο καθάρισμα και περισσότερη ώρα έξω

3 συμβουλές για να ξοδεύετε λιγότερο χρόνο στο καθάρισμα και περισσότερη ώρα έξω

0
Χαρείτε όμορφες οικογενειακές στιγμές χωρίς να αφιερώνετε επιπλέον χρόνο στο καθάρισμα.
Τώρα που ανοίγει ο καιρός, είναι σίγουρο ότι θα περνάτε περισσότερο χρόνο έξω από το σπίτι με την οικογένειά σας, παρέα με συγγενείς και φίλους. Αυτό συνεπάγεται ότι το σπίτι θα λερώνεται πιο εύκολα, με τη λάσπη και τις σκόνες που φέρνουμε με τα παπούτσια απ' έξω. Και περισσότερη βρομιά σημαίνει και περισσότερο καθάρισμα. Ωστόσο, δεν είναι ανάγκη να αφιερώνετε επιπλέον κόπο και χρόνο, τον οποίο θα μπορούσατε να περάσετε με τα παιδιά σας και την οικογένειά σας. Το θέμα της καθαριότητας δεν θα πρέπει να σας προκαλεί άγχος.
Το καθάρισμα του σπιτιού το βλέπουμε πάντα σαν ένα αναγκαίο κακό και ποτέ ως κάτι ευχάριστο. Επίσης, είναι πολύ εύκολο να το αναβάλλουμε συνεχώς, γιατί σκεφτόμαστε το χρόνο και την ενέργεια που θα δαπανήσουμε. Παρακάτω θα βρείτε ορισμένες συμβουλές και μυστικά για να κάνετε το καθάρισμα πιο σύντομο και πανεύκολο και να έχετε περισσότερο χρόνο για την οικογένειά σας. Κάντε το καθάρισμα παιχνιδάκι με το Swiffer.

Ξεχάστε το παραδοσιακό ξεσκόνισμα

Επειδή τώρα περνάτε πιο πολύ χρόνο στον κήπο ή στο πάρκο με τα παιδιά και το κατοικίδιό σας, είναι σίγουρο ότι θα φέρνετε στο σπίτι περισσότερη σκόνη και λάσπη από έξω. Επειδή κάνει περισσότερη ζέστη, αφήνετε ανοιχτά τα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες για να μπει καθαρός αέρας. Ωστόσο, μαζί με τον αέρα, μπαίνουν στο σπίτι σκόνη, γύρη και διάφορα φυλλαράκια. Μην χρησιμοποιείτε κλασικό φτερό ξεσκονίσματος για να ξεφορτωθείτε τη σκόνη. Το φτερό απλώς διασκορπίζει τη σκόνη στο σπίτι ή την αφήνει να αιωρείται στον αέρα. Επίσης, με τη λιακάδα η σκόνη θα είναι ορατή, είτε βρίσκεται πάνω στις επιφάνειες είτε αιωρείται στον αέρα. Όλα αυτά μπορείτε να τα αποφύγετε με το Swiffer Μαγικό Φτερό. Καθαρίζει τις επιφάνειες στο σπίτι με ένα μόνο πέρασμα, καθώς η τεχνολογία του Swiffer μαγνητίζει βρομιά και σκόνη και την παγιδεύει μια και καλή.

Φέρτε τα μέσα έξω

Εφόσον περνάτε περισσότερο χρόνο στην αυλή ή στο μπαλκόνι, σίγουρα θα θέλετε να φτιάξετε αυτόν το χώρο ώστε να είναι τόσο άνετος και ευχάριστος όσο και το σαλόνι σας. Δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο από ένα χαλαρό απόγευμα στην αυλή ή στο μπαλκόνι με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Προετοιμάστε τον κήπο σας για την περίσταση κόβοντας το γρασίδι και φροντίζοντας τα άλλα φυτά. Τα έπιπλα του κήπου σας μπορεί να δείχνουν βρόμικα και παλιά, καθώς έχουν πολύ καιρό να χρησιμοποιηθούν. Με το Swiffer Μαγικό Φτερό, μπορείτε να τα καθαρίσετε και να φρεσκάρετε την όψη των επιφανειών τους.   

Δώστε προσοχή στο δάπεδο

Αφού περιποιηθείτε τα έπιπλα και τον κήπο ή το μπαλκόνι σας, δείτε τι μπορείτε να κάνετε με το δάπεδο. Με ένα γρήγορο σκούπισμα, μπορείτε να απομακρύνετε πανεύκολα τη σκόνη και τη βρομιά που μπορεί να εισβάλλουν στο σπίτι. Αυτό ισχύει τόσο για τη βεράντα ή το μπαλκόνι σας όσο και για το εσωτερικό του σπιτιού. Αντί να χρησιμοποιήσετε κλασική σκούπα και σφουγγαρίστρα, μπορείτε να επιλέξετε το Swiffer Σύστημα Καθαρισμού με στεγνά και υγρά πανάκια, που κάνει τη δουλειά και των δύο. Ξεκινήστε με τα στεγνά πανάκια για να παγιδεύσετε βρομιά, σκόνη και άλλα σωματίδια και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε υγρό πανάκι. Το υγρό πανάκι διαλύει τυχόν υπολείμματα βρομιάς ή λίπους και η επιφάνεια είναι πλέον πεντακάθαρη. Τα στεγνά πανάκια έχουν πρόσφατα σχεδιαστεί εκ νέου για τη βελτίωση της ικανότητας μαγνητισμού και παγίδευσης της σκόνης κατά 20%, ώστε να μπορούν να μαγνητίζουν και να παγιδεύουν σωματίδια μεσαίου μεγέθους και μεγαλύτερου βάρους. Το ίδιο ισχύει και για τα υγρά πανάκια, τα οποία καλύπτουν πλέον μεγαλύτερη επιφάνεια.

Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές για το καθάρισμα και θα μπορείτε να περνάτε περισσότερο χρόνο με την οικογένειά σας στον κήπο ή το μπαλκόνι σας, για να χαρείτε μαζί τη λιακάδα και τον καθαρό αέρα της άνοιξης. Παράλληλα, το σπίτι σας θα είναι πάντα καθαρό και έτοιμο για οποιαδήποτε απρόσμενη επίσκεψη από κάποιον συγγενή ή φίλο.  
0
8013240d-1add-3cc9-a87b-423e39005ceb8741911827768596296
ΚΟΥΠΟΝΙ
€ 1.50
Υγρά Πανάκια Swiffer 24 τεμαχίων

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies