Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

  • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
  • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
  • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
  • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

Τα must προϊόντα που καλό είναι να μη λείπουν από ένα φοιτητικό σπίτι

Τα must προϊόντα που καλό είναι να μη λείπουν από ένα φοιτητικό σπίτι

0
Για να περάσουν οι φοιτητές ακόμη πιο ξέγνοιαστα φοιτητικά χρόνια

Λένε πως τα φοιτητικά χρόνια δεν συγκρίνονται με τίποτα, και η αλήθεια είναι πως όποιος τα έχει βιώσει, πιθανότατα έχει αντιληφθεί ότι στις περισσότερες περιπτώσεις, αποτελούν τη μόνη, άκρως ανέμελη περίοδο στη ζωή ενός ενήλικα.

Όπως κάθε χρόνο, λοιπόν, έτσι και φέτος την περίοδο που διανύουμε, χιλιάδες φοιτητές στην Ελλάδα ετοιμάζονται να αφήσουν πίσω τα πατρικά τους, κάνοντας μία νέα αρχή στις πόλεις ή τις περιοχές στις οποίες βρίσκονται οι σχολές τους. Ακόμη περισσότεροι δε, θα πάρουν ενδεχομένως την απόφαση να συγκατοικήσουν με κάποιον φίλο ή συμφοιτητή, προκειμένου να περιορίσουν τα μηνιαία έξοδά τους.

Σε κάθε περίπτωση, το σίγουρο είναι πως για να περάσουν οι φοιτητές ακόμη πιο ξέγνοιαστα φοιτητικά χρόνια, είναι σημαντικό να μεριμνήσουν ούτως ώστε τα σπίτια τους να είναι καταλλήλως εξοπλισμένα. Αυτό σημαίνει πως υπάρχουν ορισμένα προϊόντα που καλό είναι να βρίσκονται πάντα στη διάθεσή τους. Το ποια είναι αυτά, θα το μάθετε παρακάτω.

Ένα κουτί πρώτων βοηθειών

Ακόμη και αν δεν χρησιμοποιηθεί ποτέ, ένα κουτί πρώτων βοηθειών κρίνεται απαραίτητο για κάθε φοιτητικό σπίτι. Τι πρέπει να περιέχει; Σίγουρα ένα ψαλίδι, γάντια μιας χρήσης, ένα μεγάλο τσιμπιδάκι, ένα θερμόμετρο, καθαρό οινόπνευμα, βαμβάκι, ελαστικούς επιδέσμους για τραύματα και αυτοκόλλητα patch καθώς και ένα κορτιζονούχο τζελ και μία αντιϊσταμινική κρέμα.

Ένας βραστήρας

Οι φοιτητές δεν φημίζονται συνήθως για τις μαγειρικές τους ικανότητες και το γεγονός αυτό οφείλεται περισσότερο στο νεαρό της ηλικίας τους. Ένας βραστήρας, λοιπόν, αποτελεί μία απαραίτητη προσθήκη για μία φοιτητική κουζίνα. Με το πάτημα ενός κουμπιού θα ζεσταίνουν νερό για να ετοιμάζουν τσάι ή καφέ, να μαγειρεύουν πιο γρήγορα το φαγητό τους (όπως μακαρόνια,  προσθέτοντας γρήγορα βραστό νερό στην κατσαρόλα) και φυσικά, θα ετοιμάζουν σε χρόνο «ντετέ» έτοιμα γεύματα, όπως σούπες, νουντλς και διάφορα είδη ζυμαρικών.

Τα must προϊόντα που καλό είναι να μη λείπουν από ένα φοιτητικό σπίτι

Ένα καθαριστικό κατά των αλάτων

Φοιτητικό μπάνιο και κουζίνα χωρίς άλατα, υπολείμματα ή στίγματα συνήθως δεν υπάρχουν. Η καθημερινότητα των φοιτητών είναι περισσότερο ανέμελη, τις στιγμές που δεν περιλαμβάνει μελέτη και εργασίες. Στον ελεύθερό τους χρόνο, λοιπόν, οι φοιτητές προτιμούν να διασκεδάζουν με τους φίλους τους, να βλέπουν σειρές ή να παίζουν στον υπολογιστή, από το να καθαρίζουν το σπίτι. Η θέα των επίμονων αλάτων και υπολειμμάτων, ωστόσο, είναι ικανή να κάνει ακόμη και τον πλέον ακατάστατο φοιτητή να τρέξει να αγοράσει καθαριστικά -ειδικότερα στην περίπτωση που περιμένει παρέα στο σπίτι. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, καλό είναι να υπάρχει σε κάθε φοιτητικό σπίτι ένα καλό καθαριστικό κατά των αλάτων, όπως για παράδειγμα το Viakal Classic. Αφαιρεί ακόμη και τα πιο επίμονα άλατα, καθαρίζει τα υπολείμματα σαπουνιού και τα στίγματα νερού στο μπάνιο και την κουζίνα, ενώ μεταξύ άλλων, προλαμβάνει την επανεμφάνιση των αλάτων. Θα φανεί συνεπώς χρήσιμο σε κάθε φοιτητή.

Τα must προϊόντα που καλό είναι να μη λείπουν από ένα φοιτητικό σπίτι

Ένα ζεστό ριχτάρι

Από τον καναπέ στην πολυθρόνα και από την πολυθρόνα κατευθείαν στην καρέκλα του υπολογιστή. Ένα ζεστό ριχτάρι θα συνοδεύει παντού τον φοιτητή τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Θα το χρησιμοποιήσει στο σαλόνι για να σκεπαστεί με αυτό ή να καλύψει τον καναπέ -ώστε να μην λερωθεί όταν τον επισκεφτούν οι φίλοι του- και θα το πάρει μαζί του μπροστά από τον υπολογιστή, όταν έρθει η ώρα να γράψει την επόμενη εργασία για τη σχολή.

Ένα σπρέι για το μπάνιο που εξουδετερώνει τα βακτήρια

Έπειτα από έναν μήνα μακριά από το πατρικό, οι περισσότεροι φοιτητές αρχίζουν να εκτιμούν ακόμη περισσότερο την παρουσία των γονιών τους στο σπίτι. Διότι σε αντίθεση με το παρελθόν, τώρα καλούνται να αναλάβουν οι ίδιοι την καθαριότητα κάθε χώρου του σπιτιού, μεταξύ των οποίων και του μπάνιου. Ο καθαρισμός δεν αποτελεί εύκολη υπόθεση, ωστόσο, συνιστά βασική προϋπόθεση για τη φροντίδα της υγιεινής μας. Με λίγα λόγια, αυτή η δουλειά πρέπει να γίνει και για να γίνει σωστά, έτσι, καλό είναι να έχει κάθε φοιτητής στο πλευρό του τους κατάλληλους καθαριστικούς «συμμάχους». Ένα καθαριστικό σπρέι για το μπάνιο που εξουδετερώνει τα βακτήρια και προσφέρει υγιεινή σε βάθος από τις βρύσες μέχρι τα πλακάκια, κρίνεται απαραίτητο. Στην περίπτωση δε που αυτό το σπρέι είναι 3 σε 1, δηλαδή αφαιρεί ταυτόχρονα άλατα, υπολείμματα σαπουνιού και στίγματα από νερό, όπως το Viakal Καθαριστικό Spray για το Μπάνιο 3-σε-1, τότε ακόμη καλύτερα!

Με λίγη οργάνωση και χωρίς άγχος, ο κάθε φοιτητής μπορεί να προετοιμάσει το φοιτητικό του σπίτι με τέτοιον τρόπο, ώστε να κάνει την καθημερινότητά του περισσότερο ήρεμη και απολαυστική. Με τους κατάλληλους «συμμάχους» στο πλευρό του, σίγουρα θα τα καταφέρει με ακόμη μεγαλύτερη ευκολία.

0

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies