Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

  • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
  • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
  • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
  • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

Τα ανεκτίμητα οφέλη όταν συγκατοικείς με ένα κατοικίδιο

Τα ανεκτίμητα οφέλη όταν συγκατοικείς με ένα κατοικίδιο

0
Η συγκατοίκηση με ένα ζωάκι περιορίζει το στρες και όχι μόνο

Η υιοθεσία ενός κατοικίδιου αποτελεί μία σημαντική απόφαση για τον καθένα μας. Όταν βάζουμε στη ζωή μας ένα κατοικίδιο, καλούμαστε να είμαστε εκεί για αυτό και θεωρούμαστε υπεύθυνοι για την υγεία και την ασφάλειά του. Παρά τις σημαντικές ευθύνες που συνοδεύουν όμως, την απόφαση της συγκατοίκησης με ένα κατοικίδιο, η ζωή με ένα ζωάκι στο σπίτι «κρύβει» ανεκτίμητα οφέλη για την υγεία μας.

Είτε λοιπόν ζεις ήδη με ένα κατοικίδιο, είτε σκέφτεσαι να υιοθετήσεις σύντομα ένα γατάκι ή ένα κουταβάκι, αξίζει να ρίξεις μία ματιά στη λίστα που ακολουθεί. Σε αυτή θα ανακαλύψεις τα οφέλη τα οποία, σύμφωνα με τους ειδικούς, μπορεί να σου προσφέρει η ζωή με ένα κατοικίδιο, αλλά και μερικές συμβουλές που θα κάνουν την καθημερινότητα με ένα ζωάκι στο σπίτι ακόμη πιο άνετη.

Η ζωή με έναν σκύλο αυξάνει την πιθανότητα μακροζωίας

Όσο παράξενο και αν φαντάζει, η συγκατοίκηση με έναν σκύλο μπορεί να αυξήσει την πιθανότητα να ζήσουμε περισσότερα χρόνια, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησαν επιστήμονες του Πανεπιστημίου Uppsala της Σουηδίας. Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την έρευνα η οποία βασίστηκε στην ανάλυση στοιχειών που αφορούσαν 3,4 εκατομμύρια πολίτες της Σουηδίας, εκείνοι που ζούσαν με έναν σκύλο στο σπίτι, είχαν κατά 36% λιγότερες πιθανότητες να εμφανίσουν καρδιαγγειακά προβλήματα, 11% λιγότερες πιθανότητες να υποστούν καρδιακή προσβολή και 33% λιγότερες πιθανότητες πρόωρου θανάτου -σε σύγκριση με εκείνους που δεν είχαν κατοικίδιο.

Τα ανεκτίμητα οφέλη όταν συγκατοικείς με ένα κατοικίδιο 

Η συγκατοίκηση με ένα κατοικίδιο περιορίζει το στρες που νιώθουμε

Η συγκατοίκηση με ένα κατοικίδιο μπορεί επίσης να μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε καλύτερα ή να περιορίσουμε το στρες που αισθανόμαστε, σύμφωνα με έρευνες. Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο της Δυτικής Αυστραλίας και δημοσιεύτηκε στο Journal of Public Health, τα συμπτώματα του στρες και της κατάθλιψης ήταν σημαντικά περιορισμένα στα άτομα που ζούσαν μαζί με έναν σκύλο, σε σχέση με τους ανθρώπους οι οποίοι δεν είχαν κάποιο κατοικίδιο. Ένας από τους λόγους που, σύμφωνα με την έρευνα συνέβαινε αυτό, σχετιζόταν με την καθημερινή βόλτα με τον σκύλο. Επίσης, σύμφωνα με τους ερευνητές, η επαφή με τα ζώα μειώνει τα επίπεδα των ορμονών του στρες στον οργανισμό μας και μας προσφέρει ένα αίσθημα γαλήνης. Μάλιστα, έρευνα του Πανεπιστημίου της Ουάσινγκτον που πραγματοποιήθηκε σε φοιτητές, έδειξε πως αρκούν δέκα λεπτά επαφής με ένα κατοικίδιο, για να περιοριστούν τα επίπεδα της κορτιζόλης (είναι γνωστή και ως «ορμόνη του στρες») στον ανθρώπινο οργανισμό.

Τα ανεκτίμητα οφέλη όταν συγκατοικείς με ένα κατοικίδιο 

Τα κατοικίδια μας προστατεύουν από τις αλλεργίες

Στην περίπτωση που επιθυμείς να υιοθετήσεις ένα κατοικίδιο, έχεις έναν ακόμη λόγο για να πάρεις την απόφαση. Διότι σύμφωνα με τους ειδικούς, η ζωή με ένα κατοικίδιο μπορεί επίσης να μας βοηθήσει να μείνουμε μακριά από τις αλλεργίες. Κι όμως, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση JAMA, τα παιδιά που έρχονται σε επαφή με ζώα -και συγκεκριμένα με το τρίχωμά τους- από νεαρή ηλικία, είναι περισσότερο πιθανό να μην παρουσιάσουν αλλεργίες και άσθμα στη ζωή τους. Αν διαβάζοντας τα παραπάνω, ο νους σου πηγαίνει στις τρίχες στο πάτωμα του σπιτιού σου, τα καλά νέα είναι πως σήμερα αρκεί ένα πέρασμα με το Swiffer Σύστημα Καθαρισμού και τα πανάκια Swiffer, που μαγνητίζουν και παγιδεύουν τρεις φορές περισσότερη σκόνη και τρίχες από το πάτωμα σε σύγκριση με μία παραδοσιακή σκούπα, για να σε πείσει ότι η ζωή στο σπίτι με ένα κατοικίδιο, μπορεί να είναι άνετη και φυσικά, καθαρή.

 Τα ανεκτίμητα οφέλη όταν συγκατοικείς με ένα κατοικίδιο

Τα κατοικίδια μας κάνουν πιο κοινωνικούς και μας χαρίζουν αυτοπεποίθηση

Τέλος, στη δική μας λίστα με τα οφέλη της ζωής με ένα κατοικίδιο, θα συμπεριλάβουμε το γεγονός ότι σύμφωνα με έρευνες, μπορεί να συμβάλλει στην καλύτερη κοινωνικοποίησή μας. Πράγματι, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύτηκε πριν από μερικά χρόνια στο επιστημονικό περιοδικό Applied Developmental Science και πραγματοποιήθηκε σε νεαρούς ενήλικες (ηλικίας 18 έως 26 ετών), τα κατοικίδια μπορούν να βελτιώσουν την κοινωνική μας ζωή. Για την ακρίβεια, οι νέοι που ζουν με ένα κατοικίδιο και το φροντίζουν, εμφανίζουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, ενώ φέρονται να ενδιαφέρονται περισσότερο για το κοινωνικό σύνολο και τους ανθρώπους που βρίσκονται στη ζωή τους.

Τα ανεκτίμητα οφέλη όταν συγκατοικείς με ένα κατοικίδιο

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι, λοιπόν, για να πάρεις την απόφαση να συγκατοικήσεις με ένα κατοικίδιο ή να αποκτήσεις ένα ακόμη. Για να συμβεί αυτό όμως, είναι σημαντικό να είσαι σίγουρη ή σίγουρος για την απόφασή σου και να κάνεις αυτή τη θετική -όπως άλλωστε υποστηρίζουν και οι ειδικοί- αλλαγή στη ζωή σου, με αίσθημα ευθύνης. Το κατοικίδιό σου πρέπει να λαμβάνει την ιατρική φροντίδα που χρειάζεται, να τρέφεται σωστά και κυρίως, να ζει σε ένα περιβάλλον ήρεμο και καθαρό, με έναν ιδιοκτήτη που θα έχει πάντα χρόνο να ασχοληθεί μαζί του και να το φροντίσει σωστά. Όσο για τις τρίχες στο σπίτι, ένα πέρασμα με τα πανάκια Swiffer αρκεί για να μην αποτελούν θέμα στη συγκατοίκησή σου με ένα κατοικίδιο.
0

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies