Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

  • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
  • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
  • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
  • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

Συμβουλές για το <br />
πλύσιμο των <br />
ρούχων στο πλυντήριο

Συμβουλές για το
πλύσιμο των
ρούχων στο πλυντήριο

0
Όλα όσα ήθελες να μάθεις για την καθαριότητα & την απολύμανση των ρούχων σου!

#ΜένουμεΑσφαλείς

ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΙΕΙΝΗ

Η υγιεινή είναι μια σειρά από συνήθειες που υιοθετούμε για να διατηρήσουμε ένα υγιές περιβάλλον, κυρίως μέσω της καθαριότητας. 

Τα απορρυπαντικά πλυντηρίου συμβάλλουν στην καλή υγιεινή, αφαιρώντας λεκέδες, βρομιές, λίπη και χώμα από τα ρούχα. Τα απορρυπαντικά υψηλής ποιότητας είναι σχεδιασμένα ώστε να καθαρίζουν τα ρούχα ακόμα καλύτερα και σε βάθος. Κάτω από κανονικές καθημερινές συνθήκες, απλά ακολουθώντας τις ετικέτες φροντίδας των ρούχων και τις οδηγίες δοσολογίας που αναγράφονται στις συσκευασίες των απορρυπαντικών, θα έχετε το υγιεινό αποτέλεσμα που χρειάζεστε.

Όσον αφορά τα κομμάτια που μπορεί να μαζεύουν περισσότερα μικρόβια, όπως οι πετσέτες της κουζίνας που χρησιμοποιούνται στην προετοιμασία του φαγητού, τα πανιά καθαρισμού, τα εσώρουχα, τα σεντόνια ή τα κομμάτια που χρησιμοποιούνται από κάποιον ασθενή, :

ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΙΕΙΝΗ Η υγιεινή είναι μια σειρά από συνήθειες που υιοθετούμε για να διατηρήσουμε ένα υγιές περιβάλλον, κυρίως μέσω της καθαριότητας. Τα απορρυπαντικά πλυντηρίου συμβάλλουν στην καλή υγιεινή, αφαιρώντας λεκέδες, βρομιές, λίπη και χώμα από τα ρούχα. Τα απορρυπαντικά υψηλής ποιότητας είναι σχεδιασμένα ώστε να καθαρίζουν τα ρούχα ακόμα καλύτερα και σε βάθος. Κάτω από κανονικές καθημερινές συνθήκες, απλά ακολουθώντας τις ετικέτες φροντίδας των ρούχων και τις οδηγίες δοσολογίας που αναγράφονται στις συσκευασίες των απορρυπαντικών, θα έχετε το υγιεινό αποτέλεσμα που χρειάζεστε. Όσον αφορά τα κομμάτια που μπορεί να μαζεύουν περισσότερα μικρόβια, όπως οι πετσέτες της κουζίνας που χρησιμοποιούνται στην προετοιμασία του φαγητού, τα πανιά καθαρισμού, τα εσώρουχα, τα σεντόνια ή τα κομμάτια που χρησιμοποιούνται από κάποιον ασθενή, πολλοί ειδικοί συνιστούν μία πιο στοχευμένη μέθοδο:

Wash


1) Κρατήστε τα κομμάτια αυτά και πλύντε τα ξεχωριστά από τα υπόλοιπα ρούχα.

Laundry

2) Προτιμήστε μεγαλύτερους κύκλους πλύσης σε υψηλότερες θερμοκρασίες (>60οC).

Clothes

3) Στεγνώστε τα επαρκώς σε εξωτερικό χώρο ή σε στεγνωτήριο αμέσως μετά το πλύσιμο.

Powder

4) Χρησιμοποιήστε απορρυπαντικό σε σκόνη που περιέχει λευκαντικούς παράγοντες με ενεργό οξυγόνο ή ένα ειδικά σχεδιασμένο απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων με αντιβακτηριδιακή ή αντιική δράση. Η παρουσία του λευκαντικού παράγοντα στα «κοινά» απορρυπαντικά σε σκόνη, αναγράφεται στη λίστα συστατικών της συσκευασίας ως «λευκαντικοί παράγοντες με βάση το οξυγόνο». Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι το εν λόγω συστατικό χρησιμοποιείται ευρέως σε κοινά απορρυπαντικά πλυντηρίου σε σκόνη, για τις λευκαντικές και καθαριστικές του ιδιότητες και όχι σε απορρυπαντικά σε σκόνη για χρωματιστά ρούχα.

Hands

5) Πλύντε τα χέρια σας κάθε φορά που αγγίζετε τα άπλυτά σας, καθώς υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος εξάπλωσης των μικροβίων όταν ακουμπάτε βρόμικα και/ή βρεγμένα ρούχα.Ως μέρος της γενικότερης ρουτίνας υγιεινής, συνιστάται επίσης να κάνετε ένα μηνιαίο καθαρισμό συντήρησης στο πλυντήριο των ρούχων σας: χρησιμοποιήστε μια τυπική δόση απορρυπαντικού σε σκόνη που περιέχει λευκαντικούς παράγοντες με ενεργό οξυγόνο – χωρίς να βάλετε ρούχα στον κάδο του πλυντηρίου – στους 60οC ή ιδανικά στους 90οC. Για περισσότερες οδηγίες, δείτε και τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή.Σημείωση: τα κοινά απορρυπαντικά πλυντηρίου ρούχων δεν έχουν σχεδιαστεί ή δοκιμαστεί για αντιβακτηριδιακή ή απολυμαντική δράση, ακόμα κι αν περιέχουν λευκαντικούς παράγοντες με ενεργό οξυγόνο. Για τα κομμάτια ή τις περιπτώσεις όπου χρειάζεται να εξασφαλίσετε την αντιβακτηριδιακή δράση ή την απολύμανση, μπορείτε να προσθέσετε ειδικά αντιβακτηριδιακά απορρυπαντικά και/ή απολυμαντικά στις πλύσεις σας. Αυτά είναι ειδικά σχεδιασμένα και δοκιμασμένα ώστε να σκοτώνουν τα βακτήρια και/ή ιούς και μπορείτε να τα αναγνωρίσετε από τους σχετικούς ισχυρισμούς που αναγράφονται στη συσκευασία τους. Εάν έχετε απορίες σχετικά με το σωστό τρόπο πλυσίματος στη δική σας περίπτωση ή αν πιστεύετε πως κάποιος που έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό COVID-19 έχει έρθει σε επαφή με τα ρούχα/υφάσματά σας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τον οικογενειακό σας γιατρό ή με τις τοπικές αρχές ή ακόμα να συμβουλευθείτε την ιστοσελίδα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας ή της Ελληνικής Εταιρείας Ελέγχου Λοιμώξεων.

#ΜένουμεΑσφαλείς

Υποσημείωση: Οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας θα πρέπει να ακολουθούν τις οδηγίες του εργοδότη τους. Όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας θα πρέπει να ακολουθούν τις συμβουλές του ιατρικού προσωπικού που τους παρακολουθεί.


0

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies