Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

  • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
  • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
  • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
  • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

6 λόγοι για να υποδεχτείτε ένα κατοικίδιο στην οικογένειά σας

Μία προσφορά από Swiffer
swiffer-6-logoi-gia-na-ypodexteite-ena-katoikidio-stin-oikogeneia-sas
0
Αν τα παιδιά σάς παρακαλάνε να πάρετε ένα κατοικίδιο και δεν έχετε πειστεί ακόμη, σιγουρευτείτε ότι η οικογένεια είναι έτοιμη για αυτό.

Μήπως έχετε αμφιβολίες για τα οφέλη που θα μπορούσε να φέρει ένα μικρό σκυλάκι ή γατάκι στην οικογένειά σας; Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν πολλά να σκεφτείτε, όπως, για παράδειγμα, ποιο ζωάκι να επιλέξτε (π.χ. οι γάτες είναι πιο ανεξάρτητες, ενώ τα σκυλιά δεν μπορούν να μείνουν μόνα για πολλές ώρες). Πέρα όμως από τη δέσμευση και τις θυσίες που θα χρειαστεί να κάνετε, ένα κατοικίδιο μπορεί να φέρει χαρά και πολλά άλλα οφέλη στην καθημερινότητα της οικογένειάς σας. Παρακάτω θα βρείτε μερικούς λόγους για τους οποίους αξίζει να επισκεφτείτε το καταφύγιο αδέσποτων ζώων της περιοχής σας ή κάποιο pet shop!

1. Μια νότα χαράς

Για τα παιδιά σας, το να μοιράζονται τον χώρο τους με ένα γατάκι ή ένα σκυλάκι δίνει μια διασκεδαστική νότα στην καθημερινότητά τους. Ένας αστείος φίλος μπορεί να κάνει συναρπαστική ακόμη και την πιο βαρετή δραστηριότητα του παιδιού. Επίσης, η φροντίδα ενός κατοικίδιου δημιουργεί όμορφες αναμνήσεις που θα κρατήσουν για όλη τη ζωή! Έχει αποδειχτεί ότι το παιχνίδι με το κατοικίδιο μπορεί να ενισχύσει την αίσθηση ευεξίας και ηρεμίας.

2. Ενίσχυση του αισθήματος υπευθυνότητας

Φροντίζοντας ένα κατοικίδιο, το παιδί μπορεί να μάθει να είναι συμπονετικό και στοργικό, καθώς αρχίζει να κατανοεί τις συναισθηματικές ανάγκες και τις ανάγκες υγιεινής που έχει ένα μέλος της οικογένειας το οποίο είναι πιο ευάλωτο από το ίδιο. Ένα πολύτιμο μάθημα ζωής για το παιδί είναι να μάθει να είναι καλοσυνάτο και στοργικό. Επομένως, σαν γονείς, θα ήταν καλό να του αναθέσετε κάποιες από τις ευθύνες φροντίδας της γάτας ή του σκύλου, όπως το να φροντίζει ώστε το μπολάκι με το νερό να είναι πάντα γεμάτο ή να περιποιείται το τρίχωμα του ζώου. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος ώστε το παιδί να μάθει να είναι υπεύθυνο. Η φροντίδα του κατοικίδιου μπορεί να σας βοηθήσει να πείσετε τα παιδιά σας να ασχολούνται περισσότερο με τις δουλειές του σπιτιού, είτε αυτό σημαίνει να τακτοποιούν συχνότερα το δωμάτιό τους είτε να πλένουν τα πιάτα ή να κάνουν τα μαθήματά τους. Χρησιμοποιήστε έναν πίνακα επιβράβευσης και τοποθετείτε ένα αυτοκόλλητο κάθε φορά που το παιδί ολοκληρώνει μια εργασία. Εάν γεμίσει όλο τον πίνακα, τότε μπορεί να περάσει περισσότερο χρόνο με το κατοικίδιο. Για περισσότερες έξυπνες ιδέες για να πείσετε τα παιδιά να σας βοηθούν στις δουλειές, διαβάστε εδώ.

3. Αίσθημα συντροφικότητας

Ποιος είπε ότι η παιδική ηλικία δεν έχει δυσκολίες; Τα ζωάκια λοιπόν μπορούν να προσφέρουν ανιδιοτελή αγάπη και παρηγοριά στα παιδιά, σε στιγμές απογοήτευσης. Σε περίπτωση που το παιδί σας πέρασε μια δύσκολη μέρα στο σχολείο, είχε μια αντιπαράθεση με κάποιο φίλο ή μάλωσε με το αδερφάκι του, η επαφή με το κατοικίδιο μπορεί να το παρηγορήσει και να το βοηθήσει να αποβάλει το άγχος, καθώς και να συμβάλλει στη διαχείριση δύσκολων συναισθημάτων.

4. Τόνωση της αυτοπεποίθησης

Το να έχει το παιδί έναν πιστό φίλο που το αγαπά με ανιδιοτέλεια, δεν είναι ποτέ επικριτικός και δεν το προδίδει ποτέ, μπορεί να συμβάλει πολύ στην τόνωση της αυτοπεποίθησής του. Τα σκυλιά έχουν την τάση να δείχνουν αγάπη και στοργή στους ανθρώπους που τα υιοθετούν. Έτσι, μπορούν να γίνουν ένας καλός φίλος για τα παιδιά σας στον οποίο θα μιλούν και θα στηρίζονται και με τον οποίο θα παίζουν όταν όλοι οι άλλοι είναι απασχολημένοι. Όσο μεγαλώνει το παιδί, η αγάπη του σκύλου γίνεται μια σταθερά και ένα στήριγμα στη ζωή του. Η ανιδιοτελής αγάπη βοηθά το παιδί να πιστέψει στον εαυτό του, όπως και ο πιστός του φίλος πιστεύει στο παιδί.

5. Πιο δραστήριος τρόπος ζωής

Η αλήθεια είναι ότι πολλά παιδιά σήμερα δεν περνούν αρκετό χρόνο εκτός σπιτιού και δεν ασκούνται όσο χρειάζεται. Ο σκύλος λοιπόν μπορεί να βοηθήσει πάρα πολύ ως προς αυτό. Τα σκυλιά λατρεύουν να συντροφεύουν τα παιδιά στις δραστηριότητες, και οι καθημερινές βόλτες και το παιχνίδι με τον σκύλο δίνουν στο παιδί τη δυνατότητα να ασκηθεί. Πράγματι, μια μελέτη έδειξε ότι τα παιδιά που έχουν σκύλο ασκούνται 11 λεπτά περισσότερο την ημέρα σε σχέση με τα παιδιά που δεν έχουν.

6. Κοινωνικοποίηση

Οι γάτες και τα σκυλιά είναι καλοί φίλοι για το παιδί, αλλά μπορούν επίσης να το βοηθήσουν να κάνει καινούριους φίλους. Τα κατοικίδια αποτελούν πολύ καλή αφορμή για κοινωνικοποίηση, καθώς τα παιδιά εμπνέονται περισσότερο να προσεγγίσουν και να αλληλεπιδράσουν με άλλα παιδιά που παίζουν με κάποιο ζωάκι. Αν το παιδί σας είναι λίγο ντροπαλό, το κατοικίδιο μπορεί να γίνει η αφορμή για να δημιουργήσει νέους φίλους.

Σημαντικά στοιχεία που πρέπει να λάβετε υπόψη σας

Η υιοθεσία ενός κατοικίδιου έχει και τα αρνητικά της. Συνιστάται η ασφάλιση του κατοικίδιου, καθώς εκεί που δεν το περιμένετε μπορεί να χρειαστεί να το πάτε στον κτηνίατρο. Αν πάθει κάτι το κατοικίδιό σας, αυτό μπορεί να είναι επίπονο τόσο σε ψυχολογικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Επίσης, μπορεί τα κατοικίδια να φέρνουν πολλά θετικά στη ζωή μας, αλλά είναι πολύ πιθανόν να φέρνουν και βρωμιά και τρίχες στο σπίτι. Όλα αυτά λύνονται με το Swiffer Μαγικό Φτερό που είναι ιδανικό για  αποτελεσματικό καθάρισμα. Χάρη στις χιλιάδες ίνες του, μαγνητίζει και «παγιδεύει» 3x περισσότερη σκόνη και τρίχες, σε σχέση με το παραδοσιακό ξεσκονόπανο!

 

0
8013240d-1add-3cc9-a87b-423e39005ceb8741911827768596296
ΚΟΥΠΟΝΙ
€ 1.50
Υγρά Πανάκια Swiffer 24 τεμαχίων

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies