Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

  • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
  • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
  • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
  • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

Στο σπίτι και ειδικά στο μπάνιο η καθαριότητα είναι προτεραιότητα

Στο σπίτι και ειδικά στο μπάνιο η καθαριότητα είναι προτεραιότητα

0
Η καθαριότητα είναι και θέμα ασφάλειας! Πόσο μάλλον όταν μένουμε σπίτι και το μπάνιο είναι ο χώρος που χρησιμοποιούμε πολύ και ίσως, πολλοί!

Το μπάνιο συνιστά αναμφίβολα έναν χώρο που χρησιμοποιείται περισσότερο από κάθε άλλον σε ένα σπίτι. Για αυτόν ακριβώς το λόγο αποτελεί στις περισσότερες περιπτώσεις, το πιο βρόμικο δωμάτιο του σπιτιού.

Επειδή, λοιπόν, την περίοδο που διανύουμε η καθαριότητα αποτελεί προτεραιότητα για όλους μας, είναι σημαντικό να ενημερωθούμε καταλλήλως αναφορικά με το πώς μπορούμε να καθαρίζουμε σε βάθος κάθε επιφάνεια στο μπάνιο μας. Οι ώρες που μένουμε στο σπίτι αποτελούν μία καλή ευκαιρία για να αφιερώσουμε και στο συγκεκριμένο χώρο, το χρόνο που χρειάζεται.

Διότι η καθαριότητα αποτελεί θέμα ασφάλειας τόσο για εμάς όσο και τους γύρω μας και όταν πρόκειται για το σπίτι μας, δηλαδή το προσωπικό μας «καταφύγιο», πρέπει να είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πως ζούμε σε ένα περιβάλλον πραγματικά καθαρό και ασφαλές.

Ιδού, λοιπόν, μερικές συμβουλές που θα αποδειχθούν χρήσιμες την επόμενη φορά που θα θελήσεις να καθαρίσεις το μπάνιο σου.

Οι τοίχοι και τα πλακάκια: Οι τοίχοι και τα πλακάκια του μπάνιου σου είναι πιθανότατα γεμάτοι βρομιές και μικρόβια, γεγονός που δεν γίνεται εύκολα αντιληπτό. Είναι συνεπώς σημαντικό να μην ξεχνάς να καθαρίζεις καλά κάθε τοίχο και κάθε πλακάκι τουλάχιστον μία φορά στις δέκα ημέρες ή λόγω των περιστάσεων και αν ζεις μαζί με την οικογένειά σου, σίγουρα μια φορά την εβδομάδα. Ψέκασε κάθε σημείο με ένα καλό καθαριστικό. Στη συνέχεια άνοιξε το ντους και άφησε το καυτό νερό να δημιουργήσει υδρατμούς σε όλο το μπάνιο. Περίμενε περίπου ένα τέταρτο και στη συνέχεια, καθάρισε καλά με ένα καθαρό πανί και φορώντας γάντια. Στην περίπτωση που έχει συγκεντρωθεί μούχλα ανάμεσα στα πλακάκια, χρησιμοποίησε χλωρίνη και μία οδοντόβουρτσα ώστε να την απομακρύνεις.

Ο καθρέφτης: Ένα ιδιαίτερα βρόμικο αντικείμενο του μπάνιου που συχνά παραμελούμε είναι ο καθρέφτης. Για να τον καθαρίσεις, θα απομακρύνεις πρώτα τη σκόνη με ένα καθαρό πανί, ενώ αν υπάρχουν σκούρες κηλίδες ή υπολείμματα από οδοντόκρεμα ή άλλα προϊόντα, μπορείς να τα αφαιρέσεις με ένα βαμβάκι ή με ένα χαρτί από εφημερίδα, στο οποίο θα ρίξεις πρώτα λίγο οινόπνευμα.

Το ντους, η μπανιέρα και ο νιπτήρας: Μπάνιο καθαρό χωρίς αστραφτερό νιπτήρα, ντους ή μπανιέρα δε γίνεται. Για να καθαρίσεις κάθε σημείο αποτελεσματικά, θα χρειαστεί να απομακρύνεις τα άλατα και φυσικά, τα υπολείμματα σαπουνιού και τα στίγματα νερού. Καλό είναι να στραφείς σε ένα προϊόν που είναι ειδικά σχεδιασμένο για αυτές τις περιπτώσεις και το οποίο μπορεί να σου προσφέρει την απαραίτητη καθαριστική δύναμη για να έχεις το αστραφτερό αποτέλεσμα που θέλεις, όπως το Viakal Classic Κατά των Αλάτων. Αφαιρεί εύκολα ακόμη και τα πιο επίμονα άλατα, ενώ η ειδική σύνθεσή του σέβεται τις επιφάνειες και βοηθά στην αποφυγή επανεμφάνισης των αλάτων. Είναι ό,τι χρειάζεσαι δηλαδή.

Στο σπίτι και ειδικά στο μπάνιο η καθαριότητα είναι προτεραιότητα

Η τουαλέτα και το πιγκάλ: Ένα από τα σημεία του μπάνιου που πρέπει να καθαρίζουμε συχνά -όσο και αν δεν μας αρέσει- είναι η τουαλέτα. Αν δεν έχεις στη διάθεσή σου κάποιο ειδικό καθαριστικό, μπορείς να ρίξεις ένα φλιτζάνι μαγειρική σόδα μέσα στη λεκάνη και να την τρίψεις με το πιγκάλ. Με ένα πανί θα τρίψεις και θα καθαρίσεις καλά και κάθε επιφάνεια της λεκάνης. Όσο για το ίδιο το πιγκάλ, το πιο βρόμικο αντικείμενο του μπάνιου, καλό είναι να το καθαρίζεις μία φορά την εβδομάδα αδειάζοντας σε αυτό χλωρίνη ή ένα ποτήρι ξύδι με λίγη μαγειρική σόδα.

Η κουρτίνα: Τέλος, αν θέλεις να είσαι σίγουρη ότι το μπάνιο του σπιτιού σου είναι καθαρό σε βάθος, τότε δεν πρέπει να αμελείς την καθαριότητα της κουρτίνας της μπανιέρας, μιας και αποτελεί εστία μικροβίων. Καλό είναι να την πλένεις συχνά, διότι συγκεντρώνει πολλή βρομιά. Για τον καθαρισμό της, θα χρειαστεί να την τοποθετήσεις σε μία λεκάνη ή στην ίδια την μπανιέρα (αφού πρώτα την καθαρίσεις από τα άλατα) και να προσθέσεις νερό και σαπούνι. Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις χυμό λεμονιού, καθώς διαθέτει σημαντικές αντιβακτηριδιακές ιδιότητες.

Στο σπίτι και ειδικά στο μπάνιο η καθαριότητα είναι προτεραιότητα

Προσπάθησε να ακολουθήσεις τις παραπάνω συμβουλές την επόμενη φορά που θα καθαρίσεις το μπάνιο σου και θα νιώσεις μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια. Μην ξεχνάς πως είναι σημαντικό να δίνεις μεγαλύτερη προσοχή στον καθαρισμό των σημείων ή των δωματίων του σπιτιού που χρησιμοποιούνται περισσότερο, ειδικότερα την περίοδο που διανύουμε και πόσο μάλλον δε, αν δεν είσαι το μοναδικό άτομο που ζει στο σπίτι.

0
1867b138-94f8-3c84-81f0-30ab6327d8f65983033635392869747

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies