Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

  • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
  • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
  • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
  • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

Πώς θα απαλλάξεις το σπίτι από τη σκόνη και τα αλλεργιογόνα

Πώς θα απαλλάξεις το σπίτι από τη σκόνη και τα αλλεργιογόνα

0
Ώρα να βρεις τους κατάλληλους «συμμάχους»

Η άνοιξη είναι εδώ, ο υδράργυρος ανεβαίνει μέρα με τη μέρα και οι μπαλκονόπορτες και τα παράθυρα του σπιτιού ανοίγουν πιο συχνά.

Το να αερίζεις το σπίτι σου και να ανανεώνεις τον αέρα στους χώρους στους οποίους περνάς περισσότερο χρόνο, είναι αναμφίβολα σημαντικό. Ωστόσο, εκτός από «φρέσκο» αέρα, κάθε φορά που αφήνεις ανοιχτές τις σίτες, επιτρέπεις στη σκόνη να μπαίνει και να κατακάθεται σχεδόν σε όλες τις επιφάνειες και το πάτωμα του σπιτιού σου.

Η κατάσταση σε ό,τι αφορά τη σκόνη μπορεί να γίνει πιο έντονη στην περίπτωση που ζεις στην πόλη, και το πρόβλημα είναι πως ακόμη και αν δεν υποφέρεις από κάποια εποχική αλλεργία, τα ακάρεα της οικιακής σκόνης μπορούν να σε κάνουν να φτερνίζεσαι, να βήχεις, και μεταξύ άλλων, να αισθάνεσαι μια ενοχλητική φαγούρα στη μύτη και τα μάτια. Ακόμη και αν τα παραπάνω δεν συμβαίνουν, το σίγουρο είναι πως ο αέρας που εισέρχεται στο σπίτι σου δεν είναι τόσο «φρέσκος» όσο πιστεύεις.

Επιχείρηση «αντίο» σκόνη

Πώς μπορείς να απαλλάξεις, λοιπόν, το σπίτι σου από τη σκόνη και συνεπώς, τις πιθανές αλλεργιογόνες ουσίες; Η απάντηση στο παραπάνω ερώτημα βρίσκεται στην εύρεση των κατάλληλων «συμμάχων» και την υιοθέτηση εκείνων των καθημερινών συνηθειών που μπορούν να περιορίσουν την εμφάνιση της σκόνης σε πρώτο στάδιο.

Μην ανοίγεις πολλή ώρα τα παράθυρα: Το πρώτο βήμα για να πεις «αντίο» στη σκόνη και την πιθανότητα εμφάνισης αλλεργιών είναι να φροντίσεις να μην ανοίγεις για πολλή ώρα σε καθημερινό επίπεδο τα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες του σπιτιού σου. Διότι ο αέρας που εισέρχεται στους χώρους σου μεταφέρει παντού σκόνη.

Δώσε έμφαση στις συνθετικές επιφάνειες: Ένα εξίσου σημαντικό στοιχείο που αξίζει να έχεις υπόψη σου είναι ότι τα συνθετικά υλικά απορροφούν περισσότερη σκόνη από τα φυσικά υλικά, όπως είναι δηλαδή η πέτρα και το ξύλο. Αυτός είναι ο λόγος που εντοπίζεις πάντα περισσότερη σκόνη στις συνθετικές επιφάνειες του σπιτιού σου. Επειδή πιθανότατα δεν είναι εύκολο να περιορίσεις την ύπαρξη επίπλων και διακοσμητικών από συνθετικά υλικά στο σπίτι, καλό είναι κάθε φορά που ξεσκονίζεις, να δίνεις μεγαλύτερη έμφαση στις συγκεκριμένες επιφάνειες.

Πώς θα απαλλάξεις το σπίτι από τη σκόνη και τα αλλεργιογόνα

Προσπάθησε να μην φοράς παπούτσια στο σπίτι: Φυσικά, η σκόνη και τα ακάρεα μπορούν να εισέλθουν στο σπίτι σου με περισσότερους τρόπους, και τα παπούτσια σου αποτελούν αναμφίβολα ένα «μέσο» μεταφοράς για εκείνα. Αν θέλεις να κρατήσεις τις ουσίες που μπορεί να προκαλέσουν αλλεργίες εκτός σπιτιού, δοκίμασε να αφήνεις πάντα τα παπούτσια σου κοντά στην εξώπορτα.

Στρέψου σε προϊόντα που παγιδεύουν περισσότερη σκόνη: Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να κρατήσεις, βέβαια, μακριά από το σπίτι σου τη σκόνη και τα αλλεργιογόνα είναι το συχνό ξεσκόνισμα. Φρόντισε να ξεσκονίζεις το σπίτι τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προϊόντα, δηλαδή εκείνα που μπορούν αποδεδειγμένα να παγιδεύουν περισσότερη σκόνη. Για παράδειγμα, το «έξυπνο» σύστημα καθαρισμού Swiffer με τα πανάκια Swiffer μαγνητίζει και παγιδεύει τρεις φορές περισσότερη σκόνη και τρίχες από το πάτωμα, σε σύγκριση με μία παραδοσιακή σκούπα, επιτρέποντάς σου παράλληλα να αφαιρέσεις τη σκόνη ακόμη και από τα πιο δυσπρόσιτα μέρη. Σε ό,τι αφορά την προστασία του σπιτιού σου από τη σκόνη και τις αλλεργιογόνες ουσίες όμως, τα Μαγικά Φτερά Swiffer είναι αναμφίβολα οι «σύμμαχοι» που χρειάζεσαι. Διότι όχι μόνο μαγνητίζουν και παγιδεύουν σκόνη, τρίχες και αλλεργιογόνα από ακάρεα, αλλά την ίδια ώρα μπορούν να προσαρμόζουν το σχήμα τους ώστε να εισχωρούν σε κάθε γωνιά και χαραμάδα.

Πώς θα απαλλάξεις το σπίτι από τη σκόνη και τα αλλεργιογόνα

Ανανέωσε τις κουρτίνες σου: Μπορεί να μην θέλεις να το σκέφτεσαι, όμως οι κουρτίνες στις μπαλκονόπορτες και τα παράθυρα του σπιτιού σου, ενδέχεται να είναι γεμάτες σκόνη, μικρόβια και αλλεργιογόνα στοιχεία. Όσο πιο «βαριές» είναι, μάλιστα, τόσο περισσότερη σκόνη συγκρατούν. Επειδή είναι δύσκολο -έως και αδύνατο- να πλένεις τις κουρτίνες σου κάθε εβδομάδα, φρόντισε να προμηθευτείς με νέες κουρτίνες από βαμβακερά και γενικά, περισσότερο ανάλαφρα υφάσματα. Πρόκειται για μια επένδυση για την οποία δεν θα μετανιώσεις.

Φρόντισε να πλένεις συχνά τα καλύμματα: Τέλος, ένας σημαντικός τρόπος για να προστατεύσεις το σπίτι από τη σκόνη και τις αλλεργιογόνες ουσίες είναι να φροντίσεις να πλένεις συχνά τα καλύμματα, τα ριχτάρια και τα κλινοσκεπάσματά σου.

Δοκίμασε να ακολουθήσεις τα παραπάνω βήματα και κάνε το σπίτι σου περισσότερο ασφαλές.

0
8013240d-1add-3cc9-a87b-423e39005ceb8741911827768596296
ΚΟΥΠΟΝΙ
€ 1.50
Υγρά Πανάκια Swiffer 24 τεμαχίων

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies