Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

  • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
  • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
  • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
  • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

Πώς να διατηρείτε πάντα καθαρό τον χώρο του κατοικίδιού σας

Πώς-να-διατηρείτε-πάντα-καθαρό-τον-χώρο-του-κατοικίδιού-σας
0
Τρίχες, σκόνη, οσμές... η διατήρηση της καθαριότητας του χώρου όπου κοιμάται ο σκύλος ή η γάτα σας, ευχαριστεί τα κατοικίδιά σας και ταυτόχρονα καθιστά το σπίτι σας πιο καθαρό και ασφαλές.

Η υγεία των κατοικίδιών μας εξαρτάται πάνω απ' όλα από την καθαριότητα. Η φροντίδα των τετράποδων φίλων μας δεν συνίσταται μόνο σε χάδια και φιλιά, αλλά και στην τήρηση των κανόνων υγιεινής, ξεκινώντας από τον χώρο του σπιτιού όπου περνούν την περισσότερη ώρα και όπου κοιμούνται.

Για να μειώσετε τον κίνδυνο αλλεργιών, το κρεβάτι του σκύλου ή η τουαλέτα της γάτας σας δεν θα πρέπει να τοποθετούνται στην κουζίνα ή την κρεβατοκάμαρα: προτιμήστε καλά αεριζόμενους χώρους, όπως το μπαλκόνι ή τη βεράντα.

Με την αλλαγή των εποχών, οι τετράποδοι φίλοι μας χάνουν τρίχωμα, επομένως είναι χρήσιμο να τους χτενίζετε τακτικά για να απομακρύνετε τις περιττές τρίχες. Ακόμη, εντείνετε τον καθαρισμό της τουαλέτας της γάτας τους θερινούς μήνες προκειμένου να αποτρέπεται ο πολλαπλασιασμός των βακτηριδίων και των δυσάρεστων οσμών.

Το κρεβάτι του σκύλου

Εάν το κρεβάτι είναι υφασμάτινο, μπορείτε να το πλύνετε στο χέρι, με πολύ ζεστό νερό προσθέτοντας ένα προϊόν κατά των ψύλλων και έλαιο μέντας, που ενδείκνυται λόγω της απολυμαντικής δράσης του. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απορρυπαντικά για ευαίσθητα: το σημαντικό είναι να μην περιέχουν αμμωνία, για την αποφυγή του κινδύνου πρόκλησης αναπνευστικών προβλημάτων στους τετράποδους φίλους μας.

Μετά το πλύσιμο, απλώστε το κρεβάτι στον ήλιο για να στεγνώσει.

Εάν το κρεβάτι είναι από άλλο υλικό, πλύνετέ το με σφουγγάρι και σαπούνι επιμένοντας στις γωνίες όπου συγκεντρώνεται η βρωμιά. Κατόπιν, αφήστε το να στεγνώσει.

Η τουαλέτα της γάτας

Αλλάζετε την άμμο υγιεινής της γάτας δύο φορές την εβδομάδα και αντικαταστήστε την σύμφωνα με τις οδηγίες στην ετικέτα του προϊόντος. Για την καθαριότητα της τουαλέτας της γάτας, είναι σημαντικό να μην χρησιμοποιείτε τοξικά προϊόντα προκειμένου να αποτρέπονται κίνδυνοι για την υγεία. Προτιμήστε φυσικά συστατικά όπως το ξύδι ή τη σόδα μαγειρικής που ενδείκνυται συγκεκριμένα για την εξουδετέρωση των οξέων των ούρων απορροφώντας τις δυσάρεστες οσμές.

Γεμίστε τη βάση του δοχείου με ζεστό νερό και προσθέστε ένα κουταλάκι σόδα. Αφού στεγνώσει, προσθέστε επίσης ένα στρώμα σόδας και μετά την καθαρή άμμο. Σε περίπτωση ιδιαίτερα επίμονων οσμών, μπορείτε να αναμίξετε απευθείας μια χούφτα σόδα με την άμμο.

Γνωρίζατε ότι...

μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Swiffer Duster για να καθαρίσετε και το κρεβάτι του κατοικίδιού σας; Αφαιρεί αποτελεσματικά τρίχες, σκόνη και ακάρεα που συσσωρεύονται και αποτρέπει τον κίνδυνο να διασκορπιστούν στο υπόλοιπο σπίτι.

0
923bef9e-e686-322c-8fa9-e1c8912270c04505696516127177654
ΚΟΥΠΟΝΙ
€ 2.00
Swiffer Ανταλλακτικά Πανάκια άνω των 40 τεμαχίων

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies