Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

  • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
  • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
  • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
  • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

Πείτε αντίο στην ενοχλητική σκόνη

Πείτε αντίο στην ενοχλητική σκόνη

0
Πέντε συμβουλές για το καθάρισμα ώστε να «εξορίσετε» τη σκόνη και τα αλλεργιογόνα από το σπίτι σας.
Σύμφωνα με προβλέψεις της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας, έως το 2025 ο μισός πληθυσμός της ΕΕ θα έχει κάποια αλλεργία. Η εποχική αλλεργική ρινίτιδα και η αλλεργία στη σκόνη συγκαταλέγονται μεταξύ των αλλεργιών που βρίσκονται σε έξαρση, ενώ προκαλούν μπούκωμα, συνάχι, ερυθρότητα ή/και φαγούρα στα μάτια, δακρύρροια και φτέρνισμα. Η ενόχληση και ο εκνευρισμός που μπορεί να προκαλέσει το συνάχι ή η φαγούρα στα μάτια είναι κάτι που επηρεάζει τη διάθεση και την καθημερινότητά μας.

Επομένως, εκτός από το να απευθυνθείτε στον γιατρό σας, μπορείτε να πάρετε κι άλλα μέτρα στο σπίτι ώστε να ελαχιστοποιήσετε τις επιδράσεις της αλλεργικής ρινίτιδας ή της αλλεργίας στη σκόνη. Για παράδειγμα, το καλό καθάρισμα μπορεί να συμβάλει στην απομάκρυνση αλλεργιογόνων από το περιβάλλον του σπιτιού. Παρακάτω θα βρείτε πέντε συμβουλές για τη μείωση της σκόνης και των αλλεργιογόνων στο σπίτι:

1.    Εάν η αλλεργία σας σχετίζεται με τη σκόνη και είναι σοβαρή, εξετάστε το ενδεχόμενο να προσλάβετε κάποιο άτομο για τις δουλειές του σπιτιού (σίγουρα θα το έχετε σκεφτεί κάποια στιγμή!). Εάν αυτό δεν είναι εφικτό, μπορείτε να φοράτε μάσκα, γάντια και παλιά ρούχα, τα οποία θα τα βάζετε στο πλυντήριο αφού τελειώσετε με τις δουλειές του σπιτιού.
2.    Θα ήταν καλό να αποφεύγετε τα κλασικά φτερά ξεσκονίσματος, καθώς διασκορπίζουν τη σκόνη στο σπίτι και είναι πιθανό να επιδεινώσουν την αλλεργία σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιείτε κάποιο άλλο προϊόν, όπως το Swiffer Μαγικό Φτερό που διαθέτει ειδική τεχνολογία ώστε να μαγνητίζει, να παγιδεύει και να απομακρύνει αποτελεσματικά τη σκόνη. Τα φτερά του Swiffer έχουν πρόσφατα σχεδιαστεί εκ νέου ώστε να μπορούν να παγιδεύουν ακόμη περισσότερα σωματίδια, με 20% αύξηση στην ικανότητα παγίδευσης.
3.    Ζητήστε από όλη την οικογένεια και τους επισκέπτες να βγάζουν τα παπούτσια τους στην είσοδο, ώστε να μειώνεται η σκόνη και η βρομιά που μεταφέρεται απ’ έξω και διασκορπίζεται στο σπίτι.
4.    Θα ήταν καλό να καθαρίζετε τα χαλιά σας με ατμό δύο φορές το χρόνο. Σε περιπτώσεις σοβαρών αλλεργιών, θα πρέπει να αποφεύγονται οι μοκέτες.
5.    Καθαρίζετε το πάτωμα με τα στεγνά πανάκια του Swiffer Σύστημα Καθαρισμού που μαγνητίζουν τις τριχούλες του κατοικίδιού σας, τις τρίχες, τη βρομιά και τη σκόνη από την επιφάνεια του δαπέδου. Τα στεγνά πανάκια της σκούπας Swiffer, με 20% μεγαλύτερη ικανότητα μαγνητισμού και παγίδευσης, μπορούν πλέον να μαγνητίζουν και να παγιδεύουν σωματίδια μεσαίου μεγέθους και μεγαλύτερου βάρους. Τέλος, χρησιμοποιήστε τα Swiffer υγρά πανάκια της σκούπας Swiffer που διαλύουν, αφαιρούν και εγκλωβίζουν τη βρομιά και τα λίπη, για εξαιρετικό αποτέλεσμα καθαρισμού. Τώρα, καλύπτουν μεγαλύτερη επιφάνεια. Επίσης, τα υγρά πανάκια είναι κατάλληλα για κάθε τύπο πατώματος, μεταξύ άλλων για δάπεδα βινυλίου, ξύλινα δάπεδα, δάπεδα laminate και πλακάκια.
0
8013240d-1add-3cc9-a87b-423e39005ceb8741911827768596296
ΚΟΥΠΟΝΙ
€ 1.50
Υγρά Πανάκια Swiffer 24 τεμαχίων

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies