Ολυμπιακοί Αγώνες - Δουλειές σπιτιού: σημειώσατε 1!


Σπίτι
4/10/2018
Όταν όλοι είμαστε κολλημένοι στις οθόνες μας υποστηρίζοντας με φανατισμό τα εθνικά μας χρώματα, τα παρακάτω έξυπνα κόλπα μας επιτρέπουν να τελειώνουμε γρήγορα τις δουλειές του σπιτιού και να επιστρέφουμε γρήγορα στην αγαπημένη μας ασχολία.

Μαγείρεμα, καθάρισμα, πλύσιμο ρούχων...Όσο συναρπαστική κι αν είναι η αθλητική δράση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016, οι δουλειές του σπιτιού δεν μπορούν να περιμένουν. Ιδού λοιπόν μερικές ιδέες που θα σας βοηθήσουν να τις τελειώνετε σε χρόνο ρεκόρ!

Κάντε το πλύσιμο των ρούχων πιο εύκολο από ποτέ!

Επειδή οι στοίβες των ρούχων δεν πρόκειται να σας κάνουν τη χάρη να μπουν μόνες τους στο πλυντήριο μόνο και μόνο επειδή έχει Ολυμπιακούς Αγώνες, απλουστεύστε τη διαδικασία χρησιμοποιώντας τις υγρές κάψουλες Ariel Pods 3σε1. Καθαρίζουν, αφαιρούν τους λεκέδες και αναζωογονούν τα χρώματα, εξασφαλίζοντας τέλεια αποτελέσματα με την πρώτη «γιατί αλίμονο αν για να καθαρίσει καλά ένα ρούχο πρέπει να το πλένουμε ξανά και ξανά!».

Μοιράστε δουλειές και στους άλλους

Ε, λοιπόν, δεν ισχύει ότι οι δουλειές του σπιτιού είναι μόνο για τις μαμάδες! Εάν οι υπόλοιποι της οικογένειας συνήθως σας αφήνουν να τα βγάλετε πέρα μόνη σας, καιρός είναι να αναλάβουν κι αυτοί το μερίδιο που τους αναλογεί.

Φτιάξτε από πριν ένα πρόγραμμα με τις δουλειές που πρέπει να γίνουν, ώστε να ξέρουν όλοι τι πρέπει να κάνουν και πότε πρέπει να το κάνουν.

Κι αν τα παιδιά δεν δείχνουν και τόσο ενθουσιασμό, θα μπορούσατε να τους προσφέρετε μια μικρή ανταμοιβή, π.χ. το αγαπημένο τους φαγητό, όταν όλοι τελειώσουν τις δουλειές τους.

Καθαρίστε...προτού καθαρίσετε!

Εάν αφιερώσετε λίγο χρόνο για να τακτοποιήσετε το ντουλάπι με τα καθαριστικά του σπιτιού, να είστε σίγουρη ότι μακροπρόθεσμα θα βγείτε κερδισμένη. Πώς; Σκεφτείτε μόνο πόσο χρόνο θα γλιτώνετε κάθε φορά εάν δεν χρειάζεται να μετακινείτε ένα σωρό άχρηστα πράγματα για να ξετρυπώσετε την ηλεκτρική σκούπα.

Μια άλλη καλή ιδέα είναι να φτιάξετε ένα μικρό πανέρι με τα καθαριστικά που χρειάζεστε (από σφουγγάρια και ξεσκονόπανα μέχρι απορρυπαντικά), το οποίο θα είναι πάντα έτοιμο και θα μπορείτε να το μεταφέρετε με ευκολία στους διάφορους χώρους του σπιτιού.