3 προϊόντα που θα αλλάξουν ριζικά τον τρόπο που καθαρίζετε


Σπίτι
14/03/2019
Κανείς δεν θέλει να ξοδεύει περισσότερο χρόνο στο καθάρισμα απ' ότι απαιτείται. Με τα κορυφαία προϊόντα που σας παρουσιάζουμε, θα εξοικονομήσετε όχι μόνο χρόνο αλλά και χρήματα.

Απαλλαγείτε από τους δύσκολους λεκέδες

Γνωρίζετε ήδη την πανίσχυρη δράση του Υγρού Πιάτων Fairy Original που καθαρίζει και τα πιο βρώμικα πιάτα, ξέρετε όμως πώς μπορεί να σας βοηθήσει να απομακρύνετε τα υπολείμματα τροφών; Μουλιάστε τα πολύ βρώμικα πιάτα σε υγρό Fairy και στη συνέχεια τρίψτε τα με πράσινο ή με μαλακό νάιλον σφουγγάρι για αντικολλητικά ή κεραμικά σκεύη. Απαλλαγείτε από τη θαμπάδα, τα ίχνη και τους λεκέδες από το σκληρό νερό στα γυαλικά σας, τρίβοντάς τα ελαφρώς με μισό λεμόνι πριν το πλύσιμο. Αν δεν δείτε αποτέλεσμα, μουλιάστε τα ποτήρια αποβραδίς σε μείγμα λευκού ξυδιού και νερού και το πρωί καθαρίστε τα με Fairy και ζεστό νερό. Ξεπλύνετε τη σαπουνάδα και αφήστε τα να στεγνώσουν φυσικά.

Πείτε αντίο στα άλατα

Σας ενοχλούν τα άλατα και η σκληρή βρωμιά; Δεν είστε οι μόνοι. Τα αντιαισθητικά σημάδια από άλατα αφαιρούν τη λάμψη ακόμη και από το πιο καθαρό μπάνιο. Επιπλέον, ορισμένα δύσκολα σημεία, όπως το κάτω μέρος της βρύσης, δεν καθαρίζονται ποτέ επαρκώς καθώς είναι δυσπρόσιτα και είναι δύσκολο να τα τρίψετε καλά. Το Viakal κατά των αλάτων προσφέρει εκπληκτική καθαριότητα και λάμψη σε νιπτήρες, λεκάνες και ντουζιέρες. Αφήστε την παχύρρευστη σύνθεση του προϊόντος να δράσει για λίγα λεπτά,  στη συνέχεια ξεβγάλτε με κρύο νερό και τρίψτε μέχρι να δείτε την επιφάνεια να λάμπει. Μπορείτε να το εφαρμόσετε ακόμη και στην κεφαλή του ντους. Αν δεν είναι αποσπώμενη, ψεκάστε το προϊόν πάνω στην κεφαλή, αφήστε το να δράσει για πέντε λεπτά και ξεπλύνετε με άφθονο κρύο νερό. Έτσι τελειώνετε το καθάρισμα στο μισό χρόνο!

Για γρήγορο καθάρισμα

Το πάτωμα στο σπίτι σας σίγουρα λερώνεται αρκετά σε καθημερινή βάση, από τη σκόνη που μεταφέρουν τα μέλη της οικογένειας που μπαινοβγαίνουν όπως και από το τρίχωμα των αγαπημένων κατοικιδίων σας. Η σκούπα Swiffer είναι η λύση που χρειάζεστε καθώς καθαρίζει παντού, ακόμα και στις περιοχές που η ηλεκτρική σκούπα δεν μπορεί να φτάσει ενώ παράλληλα παγιδεύει 3x περισσότερη σκόνη και τρίχες από μία παραδοσιακή σκούπα!