Νιώσε υπέροχα με το Lenor!

Ζήσε κι εσύ τη μοναδική εμπειρία με το Lenor, κάθε μέρα, όπως και η Βίκυ Καγιά!

Μία ακαταμάχητη αρωματική εμπειρία ξεκινά… και είναι αναζωογονητικό να γνωρίζεις ότι αυτό το «ταξίδι» αισθήσεων μπορείς να το κάνεις κάθε μέρα, όπως και η Βίκυ Καγιά: «Είναι υπέροχο να ξεκινάς τη μέρα σου με το αγαπημένο σου άρωμα Lenor και αυτή η μοναδική αίσθηση να σε ακολουθεί κάθε μέρα από το πρωί ως το βράδυ. Νιώθω υπέροχα με το Lenor».

Με τα μαλακτικά ρούχων Lenor, η ακαταμάχητη φρεσκάδα σε ακολουθεί παντού, από την ώρα που ξυπνάς μέχρι το βράδυ και… απογειώνει τις αισθήσεις σου! Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις το άρωμα που θέλεις να απολαμβάνεις… ξανά και ξανά.

Σαγηνευτικά αρώματα που απογειώνουν τις αισθήσεις σου

Gold Orchid Luxe

Gold Orchid Luxe

Δοκίμασε το χαρακτηριστικό άρωμα από νότες ορχιδέας, βανίλιας, κεχριμπαριού και… παραδώσου στην πολυτέλεια. Αυτή η αισθαντική σύνθεση «αγκαλιάζει» τα υφάσματα με ένα πλούσιο άρωμα που διαρκεί.

Dewy Blossom Energy

Dewy Blossom Energy

Νιώσε την αναζωογονητική φρεσκάδα να αφυπνίζει τις αισθήσεις σου και να «αγκαλιάζει» τα υφάσματά σου, με μία απολαυστική σύνθεση από νότες θάλασσας, ζωηρό περγαμόντο και coral lime.

Amethyst & Floral Bouquet Love

Amethyst & Floral Bouquet Love

Ένα άρωμα γεμάτο «αγάπη για τη ζωή». Προκλητικό και μοναδικό μαζί. Μία πλούσια σύνθεση από άνθη ροδακινιάς, Rose de Mai και φρέζια που σε τυλίγει με μία βελούδινη ζεστασιά.