Κάτι αλλάζει στο πλύσιμο των πιάτων σας


Σπίτι
5/10/2018
Η επιστήμη που κρύβεται πίσω από το σωστό πλύσιμο των μαγειρικών σκευών είναι υπέρ της νοικοκυράς και ενσωματώνεται σε ένα μοναδικό προϊόν…

Οι καιροί έχουν αλλάξει. Οι καθημερινές δουλειές του νοικοκυριού γίνονται πιο εύκολα και πιο γρήγορα και γενικότερα φαίνεται ο χρόνος να είναι με το μέρος μας. Ιδιαίτερα στην καρδιά του σπιτιού, δηλαδή την κουζίνα.

Μετά από ένα τραπέζι, είτε μεγάλο είτε μικρό, τα πιάτα συγκεντρώνονται σε στοίβες στο νεροχύτη. Ακόμα και το πλυντήριο πιάτων που «λύνει» τα χέρια σε τέτοιες περιπτώσεις δε σταματά να κάνει το πλύσιμο… αγγαρεία. Τα υπολείμματα τροφών κολλάνε στα μαγειρικά σκεύη και δεν λένε να φύγουν, κάνοντάς μας τη ζωή, σίγουρα, πιο δύσκολη. Συνήθως τα ξεπλένουμε πρώτα στο νεροχύτη και στη συνέχεια τα τοποθετούμε στο πλυντήριο για να καθαρίσουν εύκολα και αποτελεσματικά. Κι ως εδώ, τα πράγματα είναι όπως τα γνωρίζετε!

Τί γίνεται όμως όταν στην κουζίνα έρχεται η λύση του Fairy Platinum πλυντηρίου; Όσα γνωρίζατε, ανατρέπονται!

Ξεχάστε την πρόπλυση στο νεροχύτη!

Πριν την ύπαρξη του Fairy… τα σκληρά λίπη από τις τροφές έπρεπε να απομακρύνονται. Το νερό παίζει καθοριστικό ρόλο σε αυτή τη διαδικασία αφού μαλακώνει όσα έχουν ξεραθεί και έτσι αφαιρούνται ευκολότερα.

Μετά την εμφάνισή του όμως... η διαδικασία του νεροχύτη πλέον παραλείπεται. Το Fairy Platinum προσφέρει αξεπέραστο πλύσιμο με την 1η, χωρίς να χρειάζονται ξέβγαλμα τα πιάτα σας.

Απλά, τα τοποθετείτε στο πλυντήριό σας, ρίχνετε μια κάψουλα Fairy Platinum και τέλος, περιμένετε μέχρι να πλυθούν. Έτσι, αποκτάτε καθαρά, λαμπερά πιάτα σαν καινούργια, μετά από κάθε γεύμα. Το Fairy ξέρει και τα καταφέρνει καλύτερα γιατί αγαπά να κάνει τα αδύνατα, δυνατά!

Με τη χρήση του, τα υπολείμματα αφαιρούνται με την 1η χάρη στην τεχνολογία του, η οποία δημιουργεί τις βέλτιστες συνθήκες νερού. Ενυδατώνουν και μαλακώνουν τα σκληρά λίπη έτσι ώστε να μπορούν να φύγουν εύκολα κατά τη λειτουργία του πλυντηρίου σας. Μια επιστήμη φτιαγμένη στις ανάγκες σας, η οποία παρακάμπτει το νεροχύτη, κάνει το πλύσιμο ακόμα πιο εύκολο και πιο οικονομικό και χαρίζει χρόνο σε εσάς και τους γύρω σας.