Η τελευταία λέξη της επιστήμης στο πλυντήριο πιάτων


Σπίτι
5/10/2018
Η προηγμένη τεχνολογία ενσωματώνεται σε ένα προϊόν: το Fairy Platinum All-in-One!

Γιατί να το επιλέξεις;

Το Fairy Platinum All-in-One ανατρέπει όλα όσα ήξερες για το πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων! Γιατί προσφέρει αξεπέραστη καθαριότητα με την 1η, χωρίς να χρειάζεται πλέον να ξεβγάζεις τα πιάτα στο νεροχύτη! Μία κάψουλα αρκεί για να αφαιρέσει όλα τα λίπη και να αφήσει τα σκεύη σου πεντακάθαρα!

Ποια είναι η καινοτομία του;

● Κάθε κάψουλα περιέχει ένα μοναδικό συνδυασμό τριών υγρών και σκόνης και προσεκτικά επιλεγμένα ένζυμα που εντοπίζουν και διαλύουν τα λίπη και τη βρωμιά, χαρίζοντας αξεπέραστη καθαριότητα.

● Η σύνθεση με τριπλή δράση αποτελεσματικών υγρών απορρυπαντικών ενισχύει την πλύση στο πλυντήριο πιάτων.

● Είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να ενσωματώνεται γρηγορότερα στην πλύση και να απομακρύνει αποτελεσματικά τα λίπη, αφού περιέχει επιφανειοδραστικές ουσίες που τα διαλύουν και ενεργούν αμέσως μόλις διαλυθούν σε ζεστό νερό.

● Η πρωτεάση είναι το καταλληλότερο ένζυμο για την απομάκρυνση των λεκέδων από τροφές με βάση τις πρωτεΐνες, όπως τα αυγά και το γάλα.

● Τα αποσκληρυντικά νερού συμβάλλουν στη διατήρηση της κατάλληλης σύστασης του νερού ώστε να μη δημιουργείται θαμπάδα στα ποτήρια.

● Εξοικονομεί νερό και ηλεκτρικό ρεύμα καθώς είναι κατάλληλο και για σύντομο κύκλο πλύσης!

● Προστατεύει ακόμα και το πλυντήριο πιάτων, αποτρέποντας τη συσσώρευση λιπών σε διάφορα σημεία του!

Ο συνδυασμός όλων αυτών αποτελεί μια σούπερ αποτελεσματική σύνθεση που χαρίζει αστραφτερή καθαριότητα στα πιάτα, στα μαχαιροπίρουνα και στο πλυντήριο πιάτων με την πρώτη!