Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

  • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
  • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
  • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
  • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

Έξι πράγματα που αξίζει να προσέξετε στο σπίτι προτού φύγετε για τις διακοπές

Έξι πράγματα που αξίζει να προσέξετε στο σπίτι προτού φύγετε για τις διακοπές

0
Για την ασφάλεια και την καθαριότητα των χώρων σας

Φέτος είτε σκοπεύετε να πραγματοποιήσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές κατά τη διάρκεια του Ιουλίου, είτε να περιοριστείτε σε μερικές ολιγοήμερες και κοντινές αποδράσεις από το κλεινόν άστυ, είναι σημαντικό να αισθάνεστε σιγουριά, πως θα αφήσετε και θα βρείτε το σπίτι σας στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Πριν το ταξίδι σας είναι συνεπώς απαραίτητο να μεριμνήσετε για μία σειρά από ζητήματα που αφορούν τόσο την ασφάλεια, όσο και την καθαριότητα των χώρων σας. Και πιστέψτε μας, δεν υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα από το να επιστρέφεις από τις καλοκαιρινές διακοπές και να εισέρχεσαι σε έναν χώρο καθαρό με υπέροχη ατμόσφαιρα που αποπνέει ηρεμία.

Ιδού, λοιπόν, όλα όσα αξίζει να προσέξετε στο σπίτι πριν τις διακοπές σας.

1. Αποσυνδέστε τις ηλεκτρονικές συσκευές

Βασικό βήμα το οποίο θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε ενέργεια και παράλληλα θα σας κάνει να νιώθετε περισσότερο σίγουροι πως όσες ημέρες θα απουσιάζετε από το σπίτι, δεν θα υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθεί πυρκαγιά -για παράδειγμα λόγω βραχυκυκλώματος. Δοκιμάστε να βγάλετε, λοιπόν, από τις πρίζες το ρούτερ, τις τηλεοράσεις, τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, την καφετιέρα!

2. Καθαρίστε καλά το ψυγείο

Στην περίπτωση που δεν επιθυμείτε να αποσυνδέσετε από την πρίζα και το ψυγείο σας (παρά το γεγονός ότι γνωρίζετε πως καταναλώνει πολλή ενέργεια), καλό είναι να φροντίσετε να το καθαρίσετε καλά πριν το ταξίδι σας. Πετάξτε στα σκουπίδια όσα τρόφιμα κοντεύουν να λήξουν ή να χαλάσουν και κάντε το κάθε ράφι του να λάμψει. Εναλλακτικά, φροντίστε να τα δώσετε σε κάποιο γείτονα, σε έναν φίλο ή σε μία οικογένεια που τα έχει ανάγκη. Σε κάθε περίπτωση είναι σημαντικό να επιστρέψετε από τις διακοπές και να ανοίξετε την πόρτα ενός πεντακάθαρου ψυγείου. Σκεφτείτε τι θα συνέβαινε με όλα τα χαλασμένα τρόφιμα, αν δεν μεριμνούσατε να τα απομακρύνετε πριν το ταξίδι.


Καθαρίστε καλά το ψυγείο

3. Εξαφανίστε κάθε ίχνος σκόνης και βρομιάς

Τρίτη και άκρως σημαντική παράμετρος που αξίζει να προσέξετε πριν το ταξίδι σας. Αν θέλετε να επιστρέψετε από τις διακοπές σε ένα σπίτι με υπέροχη ατμόσφαιρα το οποίο θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την ηρεμία των διακοπών, τότε μην παραλείψετε να φροντίσετε για την καθαριότητά του. Η δική μας συμβουλή σε ό,τι αφορά την καθαριότητα είναι να δώσετε μεγάλη σημασία στο να εξαφανίσετε τη σκόνη από κάθε γωνιά. Καλό είναι να προμηθευτείτε ένα προϊόν που παγιδεύει και συγκρατεί τρεις φορές περισσότερη σκόνη και τρίχες* όπως το Swiffer Σύστημα Καθαρισμού, διότι όπως είναι γνωστό, το «έξυπνο» σκούπισμα έχει… σύστημα. Το Swiffer Μαγικό Φτερό φτάνει παντού οπότε η σκόνη θα εξαφανιστεί από κάθε επιφάνεια. Και τα Swiffer Υγρά πανάκια για το πάτωμα διαλύουν τη βρομιά από τις επιφάνειες, την αφαιρούν και την εγκλωβίζουν. Θα νιώθετε, λοιπόν, σιγουριά για το αποτέλεσμα και η επιστροφή από το ταξίδι θα σας βρει σε ένα σπίτι με μία πραγματικά καθαρή ατμόσφαιρα.

4. Τακτοποιήστε τους χώρους

Το τέταρτο βήμα που προτείνουμε να ακολουθήσετε πριν τις διακοπές αφορά την τακτοποίηση του σπιτιού. Αν θέλετε η επιστροφή σας στην πόλη να σας βρει με ηρεμία και καλή διάθεση, τότε είναι σημαντικό κάθε αντικείμενο στο σπίτι να βρίσκεται στη θέση του. Προτού ταξιδέψετε, λοιπόν, φροντίστε να βρείτε λίγο χρόνο, προκειμένου να οργανώσετε τους χώρους της οικίας σας!

5. Απομακρύνετε τα τρόφιμα από τις επιφάνειες και πετάξτε τα σκουπίδια

Είναι εξίσου σημαντικό το να πετάξετε ή να αποθηκεύσετε τα τρόφιμα που θα αφήσετε πίσω. Δεν θέλετε να γεμίσει η κουζίνα σας έντομα όσο εσείς θα απουσιάζετε λόγω ενός χαλασμένου φρούτου -ή της σακούλας με τα σκουπίδια που μες στη βιασύνη σας ξεχάσατε να ρίξετε στον κάδο απορριμμάτων της γειτονιάς σας.

6. Μην παραλείψετε να αφήσετε τις ντουλάπες ανοιχτές

Η έκτη μας συμβουλή αφορά τα ρούχα σας. Καλό είναι να αφήσετε τις πόρτες από τις ντουλάπες των δωματίων του σπιτιού σας ανοιχτές το διάστημα που απουσιάζετε. Με αυτόν τον τρόπο θα διασφαλίσετε πως τα ρούχα που δεν πήρατε μαζί σας θα αερίζονται καλύτερα -πόσω μάλλον αν οι ντουλάπες σας είναι παλιές και το σπίτι έχει πολλή υγρασία.

Μην παραλείψετε να αφήσετε τις ντουλάπες ανοιχτές

Στην περίπτωση που επιθυμείτε να περάσετε μερικές ημέρες ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης αυτόν τον μήνα, φροντίστε να μην παραλείψετε να ακολουθήσετε τα έξι παραπάνω βήματα για την προστασία και τη φροντίδα του σπιτιού σας. Αν θέλετε να αισθάνεστε ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια όσο βρίσκεστε μακριά από την πόλη, τότε μπορείτε να στραφείτε στην τεχνολογία και τις κατάλληλες εφαρμογές που θα σας βοηθήσουν να έχετε τον πλήρη έλεγχο του σπιτιού σας και να παρακολουθείτε κάθε χώρο σας, ακόμη και από απόσταση!

 

*Μαγνητίζει και παγιδεύει 3x περισσότερη σκόνη και τρίχες σε σύγκριση με τους παραδοσιακούς τρόπους.

0
8013240d-1add-3cc9-a87b-423e39005ceb8741911827768596296
ΚΟΥΠΟΝΙ
€ 1.50
Υγρά Πανάκια Swiffer 24 τεμαχίων

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies