Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

  • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
  • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
  • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
  • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

Επαναφορά σπιτιού μετά τις γιορτές!

Επαναφορά σπιτιού μετά τις γιορτές!

0
Τα κατάλληλα tips θα σε βοηθήσουν να οργανώσεις τους χώρους σου και να τους επαναφέρεις σε τάξη
Οι γιορτές πέρασαν και εκτός από όμορφες αναμνήσεις, άφησαν πίσω τους το… απόλυτο χάος -στο σπίτι σου. Τώρα, λοιπόν, που επανέρχεσαι στους ρυθμούς της καθημερινότητας, αναζητάς τρόπους για να οργανώσεις τους χώρους σου και να τους επαναφέρεις σε τάξη.

Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αν αισθάνεσαι ότι δεν ξέρεις από πού να αρχίσεις με τις δουλειές του σπιτιού, τότε αρκεί να γνωρίζεις ότι τα κατάλληλα tips μπορούν να σε βοηθήσουν. Ο Ιανουάριος αποτελεί, άλλωστε, τον κατάλληλο μήνα για ανανέωση, τόσο σε ό,τι αφορά στον εαυτό σου, όσο και το σπίτι σου!

Βήμα 1ο: Η απομάκρυνση του χριστουγεννιάτικου στολισμού

Μπορεί να λατρεύεις τα Χριστούγεννα, ωστόσο, όπως λέει ο σοφός μας λαός, των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν, μαγειρεύουν. Σίγουρα, λοιπόν, αξίζει να απομακρύνεις φέτος εγκαίρως από το σπίτι σου τα χριστουγεννιάτικα στολίδια που κοσμούν τους χώρους σου. Έτσι, θα προετοιμάσεις πλήρως το σπίτι σου για την… επιχείρηση «καθαριότητα» και θα «κερδίσεις» πολύτιμο χρόνο.

 

Βήμα 2ο: Η καθαριότητα των πιάτων με «έξυπνο» τρόπο

Τα γιορτινά τραπέζια ήταν πολλά φέτος, όπως επίσης οι φιλικές και οικογενειακές συγκεντρώσεις. Σε πολλές περιπτώσεις, μάλιστα, οι επισκέψεις δεν έχουν ακόμη τελειώσει. Κάπως έτσι, λοιπόν, ο πάγκος της κουζίνας σου βρίσκεται κάθε μέρα γεμάτος με άπλυτα πιάτα, ποτήρια, κατσαρόλες, τηγάνια και κάθε είδους μαγειρικά σκεύη. Για να διώξεις, λοιπόν, τα υπολείμματα, τα λίπη και τα προβλήματα εύκολα, καλό είναι να δώσεις βάση στο καθαριστικό που θα χρησιμοποιήσεις. Το κατάλληλο υγρό πιάτων μπορεί να σε βοηθήσει να απαλλαγείς από το πλύσιμο των πιάτων χωρίς κόπο, καθαρίζοντας άψογα, σε λιγότερο χρόνο και με λιγότερη προσπάθεια τα πιάτα σου.

 

Βέβαια, το πλυντήριο πιάτων είναι -δίχως αμφιβολία- η πιο ξεκούραστη λύση. Και σε αυτή την περίπτωση, ωστόσο, οι κάψουλες πλυντηρίου πιάτων που θα χρησιμοποιήσεις έχουν τεράστια σημασία. Και αυτό διότι θα σε βοηθήσουν να «κερδίσεις» πολύτιμο χρόνο και να καθαρίσεις ξεκούραστα ακόμη και τα πιο ξηρά υπολείμματα φαγητού από τα πιάτα. Οι κάψουλες πλυντηρίου πιάτων Fairy Platinum, για παράδειγμα, αποτελούν την ιδανική λύση αυτή την περίοδο -και όχι μόνο. Παρέχουν αξεπέραστη καθαριστική δράση και ουσιαστικά, καθαρίζουν ακόμη και τα κρυμμένα λίπη που βγαίνουν από το φίλτρο, κάνοντας τα πιάτα και το πλυντήριο να λάμπουν. Ένα από τα στοιχεία που σίγουρα θα εκτιμήσεις, επίσης, είναι το ότι είναι απίστευτα εύκολες στη χρήση, αφού θα τις τοποθετήσεις στο πλυντήριο πιάτων χωρίς να τις ξετυλίξεις και χωρίς να λερωθείς!

 

Βήμα 3ο: Το απαραίτητο ξεκαθάρισμα

Βήμα τρίτο και σίγουρα βασικό για να επαναφέρεις το σπίτι σου σε τάξη και να το ανανεώσεις. Αυτή την περίοδο, καλό είναι να προμηθευτείς κούτες και να αρχίσεις το ξεκαθάρισμα. Για παράδειγμα, μπορείς να απομακρύνεις από τους χώρους σου τα αντικείμενα και τα ρούχα που δεν χρειάζεσαι και να δωρίσεις αρκετά από αυτά σε συνανθρώπους σου που έχουν ανάγκη. Με αυτόν τον τρόπο, θα δημιουργήσεις τον απαραίτητο χώρο, ώστε να οργανώσεις καλύτερα τα δωμάτια του σπιτιού σου.

 

Βήμα 4ο: Η ανακύκλωση


Χαρτιά, περιτυλίγματα, συσκευασίες δώρων και κάθε είδους κουτιά. Το σπίτι σου έπειτα από τις γιορτές θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο και σίγουρα θέλεις να ξεφορτωθείς γρήγορα όλα τα «υπολείμματα» των γιορτών και να μείνεις με τις όμορφες αναμνήσεις. Σε αυτή την περίπτωση, η πιο «έξυπνη» κίνηση είναι η ανακύκλωση. Θα αισθανθείς καλά με τον εαυτό σου, γνωρίζοντας πως έκανες κάτι καλό για το περιβάλλον.

 

Βήμα 5ο: Η «έξυπνη» αποθήκευση

Το τελευταίο βήμα στην «Επιχείρηση: Επαναφορά σπιτιού» δεν είναι άλλο από την «έξυπνη» αποθήκευση. Όπως προαναφέραμε, ο Ιανουάριος είναι ο κατάλληλος μήνας για να βάλεις τη ζωή και το σπίτι σου σε τάξη. Αυτό σημαίνει ότι σίγουρα αξίζει να αφιερώσεις λίγο από τον χρόνο σου στην οργάνωση του σπιτιού σου. Σε αυτή την περίπτωση, αξίζει να προμηθευτείς κουτιά και καλάθια αποθήκευσης και να τοποθετήσεις σε αυτά τα αντικείμενα που ουσιαστικά «περισσεύουν» σε κάθε χώρο (από προϊόντα ομορφιάς και αξεσουάρ μέχρι βιβλία, δώρα που πήρες στις γιορτές και παλιά αντικείμενα τα οποία έχουν συναισθηματική αξία για εσένα). Στη συνέχεια, καλό είναι να τοποθετήσεις με οργανωμένο τρόπο τα κουτιά σε ντουλάπια ή κάτω από το κρεβάτι σου. Με αυτόν τον τρόπο, θα δώσεις -μεταξύ άλλων- στο σπίτι σου μία περισσότερο μίνιμαλ αισθητική.

 

Όπως μπόρεσες να διαπιστώσεις, δεν χρειάζεται κόπος αλλά τρόπος για να οργανώσεις το σπίτι σου μετά τις γιορτές. Τα παραπάνω πέντε βήματα θα σε βοηθήσουν να ολοκληρώσεις την «Επιχείρηση: Επαναφορά σπιτιού» πιο ξεκούραστα. Να θυμάσαι πως ένα καθαρό και οργανωμένο σπίτι, θα σε βοηθήσει επίσης να νιώσεις πιο ήρεμη και ευδιάθετη, κάτι που σίγουρα χρειάζεσαι έπειτα από μία δύσκολη ημέρα!

0
d7843df9-2eb0-3988-b3ab-17567bd33a8d4601985782183727920
ΚΟΥΠΟΝΙ
€ 3.00
Fairy Platinum PLUS άνω των 20 τεμαχίων

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies