100% Καθαριότητα Ariel Απορρυπαντικό σε Σκόνη

AQUA PURE 100% καθαριότητα ARIEL με τεχνολογία κατά των υπολειμμάτων σκόνης AQUA POUDRE 100% καθαριότητα ARIEL με τεχνολογία κατά των υπολειμμάτων σκόνης

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Είναι ωραίο να είστε όμορφοι και να μυρίζετε υπέροχα! Όλα αυτά ξεκινούν με το καλύτερο πλύσιμο των ρούχων σας! Σε αυτό μπορεί να βοηθήσει η καθαριστική δράση του Ariel Απορρυπαντικού Σκόνη. Όχι μόνο απομακρύνει τους δύσκολους λεκέδες καθαρίζοντας σε βάθος τις ίνες των ρούχων, αλλά και τους εμποδίζει να εγκατασταθούν. Λειτουργεί άψογα στους 30οC. Οπότε, εάν θέλετε να διατηρήσετε τα λευκά σας λαμπερά, δοκιμάστε το Ariel Απορρυπαντικό σε Σκόνη. Όπως κάθε απορρυπαντικό, πάντα να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.


ΠΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ARIEL ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΣΚΟΝΗ

icon 1

ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

icon 2

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ ΤΗ ΣΚΟΝΗ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΘΗΚΗ ΤΟΥ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΣΑΣ

icon 3

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΤΟΥ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ

icon 4

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ ΡΟΥΧΩΝ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

Video Image Powder

10 πλύσεις ανά συσκευασία με βάση τα 65γρ. ανά πλύση


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Εκπληκτικό για την αφαίρεση των λεκέδων με την 1η.
  • Διατηρεί τα χρώματα ζωντανά και λαμπερά.
  • Εμποδίζει τη βρομιά και τους λεκέδες να απορροφηθούν από τα ρούχα και μειώνει το ξεθώριασμα, αφήνοντας τα χρωματιστά σας να δείχνουν υπέροχα.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

ΧΡΩΣΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ

ΧΡΩΣΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ:

Οι χρωστικές χρησιμοποιούνται για να δώσουμε στα απορρυπαντικά μας ένα ευχάριστο χρώμα.

ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΙΚΟ ΝΕΡΟΥ

ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΙΚΟ ΝΕΡΟΥ:

Αποτρέπει τη συσσώρευση αλάτων στο πλυντήριο και τη φθορά των υφασμάτων.

ΕΝΖΥΜΟ

ΕΝΖΥΜΟ:

Τα ένζυμα είναι μόρια που μπορούν να στοχεύουν και να διαλύουν τους ιδιαίτερα δύσκολους λεκέδες.

ΑΡΩΜΑ

ΑΡΩΜΑ:

Τα μοναδικά μας αρώματα βοηθούν να δώσουμε στα υφάσματα φρεσκάδα που διαρκεί, μετά την πλύση.

ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΗΣ

ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΗΣ:

Οι σταθεροποιητές αποτρέπουν συγκεκριμένες αντιδράσεις μεταξύ διαφορετικών συστατικών, εξασφαλίζοντας ότι κάθε μεμονωμένο συστατικό παίζει τον προκαθορισμένο ρόλο του.

ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΠΛΥΣΗΣ

ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΠΛΥΣΗΣ:

Είναι τα συστατικά που επιτρέπουν στους καθαριστικούς παράγοντες, όπως τα τασιενεργά και τα ένζυμα, να αποδώσουν στο μέγιστο βαθμό, είτε ενισχύοντάς τα, είτε προ-διαλύοντας τους λεκέδες, ώστε να μπορούν να αφαιρεθούν από τα συστατικά καθαρισμού.

ΔΙΑΛΥΤΗΣ

ΔΙΑΛΥΤΗΣ:

Είναι μια ουσία που επιτρέπει στα υπόλοιπα συστατικά της φόρμουλας να διαλυθούν. Κάποιοι διαλύτες επίσης βοηθούν στη διαδικασία πλυσίματος αφού προ-διαλύουν τους λεκέδες ώστε να μπορούν να αφαιρεθούν από τα συστατικά καθαρισμού.

ΝΕΡΟ

ΝΕΡΟ:

Το νερό είναι η ουσία στην οποία διαλύονται τα συστατικά των υγρών απορρυπαντικών μας. Τα εξαιρετικά συμπυκνωμένα υγρά απορρυπαντικά μας, ελαχιστοποιούν την ποσότητα του νερού σε σύγκριση με τα ενεργά συστατικά, κάτι που μειώνει την κατανάλωση ενέργειας και νερού για τη συσκευασία.

ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ

ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ:

Τα συντηρητικά χρησιμοποιούνται για να αποτρέψουν την αλλοίωση του απορρυπαντικού κατά την αποθήκευσή του. Από τη στιγμή που ανοίγει η συσκευασία, τα βακτήρια μπορούν να αλλοιώσουν το απορρυπαντικό, αν δεν έχει τα συντηρητικά να το προστατεύουν.

ΠΗΚΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ

ΠΗΚΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ:

Κάνει το υγρό απορρυπαντικό πιο συμπυκνωμένο για να έχει την ιδανική πυκνότητα στον καθαρισμό κατά τη διάρκεια της πλύσης.

ΤΑΣΙΕΝΕΡΓΑ

ΤΑΣΙΕΝΕΡΓΑ:

Δημιουργούν τον αφρό που απαιτείται για την απομάκρυνση των λεκέδων από τα υφάσματα και βοηθούν σημαντικά στη διαδικασία πλυσίματος.