Το ισχυρότερο Ariel Υγρό Απορρυπαντικό

Το ισχυρότερο ARIEL με έξτρα δύναμη αφαίρεσης λεκέδων Το ισχυρότερο ARIEL με έξτρα δύναμη αφαίρεσης λεκέδων

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Το νέο καπάκι προεργασίας του Ariel σάς βοηθά να καταπολεμήσετε τους λεκέδες – να απαλλαγείτε από τις ανησυχίες σας για το πλύσιμο των ρούχων μια και καλή. Μάθετε πώς.

icon 1

ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΑ: Ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίσετε ένα λεκέ είναι να το κάνετε το συντομότερο δυνατόν. Εάν χύσετε κάτι ή αντιληφθείτε ένα λεκέ, μουλιάστε το ρούχο σε κρύο νερό. Εάν είναι ένας πραγματικά δύσκολος λεκές, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το καπάκι προεργασίας του Ariel Υγρού Απορρυπαντικού πριν από το πλύσιμο.

icon 2

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ: Ο πρώτος κανόνας είναι να πλένετε τα ρούχα που έχουν παρόμοια χρώματα μεταξύ τους (λευκά με λευκά και χρωματιστά με χρωματιστά). Για καλύτερο καθαρισμό, μη γεμίζετε τελείως το πλυντήριο ρούχων σας και ακολουθήστε τις οδηγίες δοσολογίας. Τέλος, χρησιμοποιήστε το σωστό απορρυπαντικό για τη δουλειά.

icon 3

ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ: Χρησιμοποιήστε ένα μαλακτικό όπως το Lenor σε συνδυασμό με το απορρυπαντικό σας. Όχι μόνο θα προστατεύσει, μαλακώσει και αρωματίσει τα ρούχα σας, αλλά θα τα κάνει να μοιάζουν σαν καινούρια για πάντα. Χρησιμοποιήστε μόνο την προκαθορισμένη ποσότητα και προσθέστε το πάντα στην ειδική θήκη που βρίσκεται στο πλυντήριό σας.


ΠΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ARIEL ΥΓΡΟ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ

icon 1

ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ (Η ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ: ΤΟΝ ΟΓΚΟ/ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΩΝ ΡΟΥΧΩΝ, ΤΗ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ, ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΩΝ ΛΕΚΕΔΩΝ)

icon 2

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΟΣΟΜΕΤΡΗΤΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΛΕΡΩΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΠΛΥΣΗΣ

icon 3

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΤΟΥ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ

icon 4

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ ΡΟΥΧΩΝ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

Το καινοτόμο καπάκι προεργασίας που προετοιμάζει, τρίβει, αφαιρεί τους λεκέδες, σας βοηθά στη σωστή δοσολογία του υγρού απορρυπαντικού σας.

Ενισχυμένη φόρμουλα με τεχνολογία καθαριστικής δύναμης.

Σε αντίθεση με ορισμένα απορρυπαντικά σε σκόνη, το Υγρό διαλύεται γρήγορα χωρίς να αφήνει υπολείμματα στα ρούχα.

24 πλύσεις με βάση τα 50ml ανά πλύση.

icon 1
icon 2
icon 3
Ariel Video Image

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Βελτιωμένο Ariel Υγρό Απορρυπαντικό
  • Σας επιτρέπει να προετοιμάσετε, τρίψετε και να χρησιμοποιήσετε την τέλεια ποσότητα του Ariel Υγρού Απορρυπαντικού
  • Καινοτόμο καπάκι προεργασίας για στοχευμένη δράση στους δύσκολους λεκέδες
  • Σκληρό με τους λεκέδες, εύκολο στη χρήση

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

ΧΡΩΣΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ

ΧΡΩΣΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ:

Οι χρωστικές χρησιμοποιούνται για να δώσουμε στα απορρυπαντικά μας ένα ευχάριστο χρώμα.

ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΙΚΟ ΝΕΡΟΥ

ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΙΚΟ ΝΕΡΟΥ:

Αποτρέπει τη συσσώρευση αλάτων στο πλυντήριο και τη φθορά των υφασμάτων.

ΕΝΖΥΜΟ

ΕΝΖΥΜΟ:

Τα ένζυμα είναι μόρια που μπορούν να στοχεύουν και να διαλύουν τους ιδιαίτερα δύσκολους λεκέδες.

ΑΡΩΜΑ

ΑΡΩΜΑ:

Τα μοναδικά μας αρώματα βοηθούν να δώσουμε στα υφάσματα φρεσκάδα που διαρκεί, μετά την πλύση.

ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΗΣ

ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΗΣ:

Οι σταθεροποιητές αποτρέπουν συγκεκριμένες αντιδράσεις μεταξύ διαφορετικών συστατικών, εξασφαλίζοντας ότι κάθε μεμονωμένο συστατικό παίζει τον προκαθορισμένο ρόλο του.

ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΠΛΥΣΗΣ

ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΠΛΥΣΗΣ:

Είναι τα συστατικά που επιτρέπουν στους καθαριστικούς παράγοντες, όπως τα τασιενεργά και τα ένζυμα, να αποδώσουν στο μέγιστο βαθμό, είτε ενισχύοντάς τα, είτε προ-διαλύοντας τους λεκέδες, ώστε να μπορούν να αφαιρεθούν από τα συστατικά καθαρισμού.

ΔΙΑΛΥΤΗΣ

ΔΙΑΛΥΤΗΣ:

Είναι μια ουσία που επιτρέπει στα υπόλοιπα συστατικά της φόρμουλας να διαλυθούν. Κάποιοι διαλύτες επίσης βοηθούν στη διαδικασία πλυσίματος αφού προ-διαλύουν τους λεκέδες ώστε να μπορούν να αφαιρεθούν από τα συστατικά καθαρισμού.

ΝΕΡΟ

ΝΕΡΟ:

Το νερό είναι η ουσία στην οποία διαλύονται τα συστατικά των υγρών απορρυπαντικών μας. Τα εξαιρετικά συμπυκνωμένα υγρά απορρυπαντικά μας, ελαχιστοποιούν την ποσότητα του νερού σε σύγκριση με τα ενεργά συστατικά, κάτι που μειώνει την κατανάλωση ενέργειας και νερού για τη συσκευασία.

ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ

ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ:

Τα συντηρητικά χρησιμοποιούνται για να αποτρέψουν την αλλοίωση του απορρυπαντικού κατά την αποθήκευσή του. Από τη στιγμή που ανοίγει η συσκευασία, τα βακτήρια μπορούν να αλλοιώσουν το απορρυπαντικό, αν δεν έχει τα συντηρητικά να το προστατεύουν.

ΠΗΚΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ

ΠΗΚΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ:

Κάνει το υγρό απορρυπαντικό πιο συμπυκνωμένο για να έχει την ιδανική πυκνότητα στον καθαρισμό κατά τη διάρκεια της πλύσης.

ΤΑΣΙΕΝΕΡΓΑ

ΤΑΣΙΕΝΕΡΓΑ:

Δημιουργούν τον αφρό που απαιτείται για την απομάκρυνση των λεκέδων από τα υφάσματα και βοηθούν σημαντικά στη διαδικασία πλυσίματος.