#1 ARIEL POD ακόμα και κατά των ΑΟΡΑΤΩΝ ΛΕΚΕΔΩΝ #1 ARIEL POD ακόμα και κατά των ΑΟΡΑΤΩΝ ΛΕΚΕΔΩΝ
ΝΕΟ Ariel Allin1 PODS ΝΕΟ Ariel Allin1 PODS

Εσύ το ήξερες ότι έως και το 70% των λεκέδων στα ρούχα μας δεν είναι ορατοί με γυμνό μάτι;

Μαθαίνουμε να αναγνωρίζουμε την καθαριότητα βάσει αυτών που βλέπουμε! «Αν ο λεκές δεν φαίνεται, δεν υπάρχει πια»! Κι όμως… Οι ειδικοί του Ariel εξηγούν ότι η πλειοψηφία των λεκέδων είναι όντως… αόρατοι, όπως ο ιδρώτας και το σμήγμα που μεταφέρεται από το δέρμα μας στα ρούχα μας. Όταν δεν απομακρύνονται σωστά με το πλύσιμο, σταδιακά συσσωρεύονται δημιουργώντας λεκέδες που «μένουν» και φυσικά… δυσάρεστες οσμές.

Για να προσφέρει λοιπόν καθαριότητα σε βάθος και υγιεινή για όλη την οικογένεια, το Ariel χρησιμοποιεί μία νέα, αποκλειστική τεχνολογία για να απομακρύνει όχι μόνο τους ορατούς αλλά και τους ΑΟΡΑΤΟΥΣ λεκέδες!

Οι ΝΕΕΣ, υπερσυμπυκνωμένες κάψουλες πλυντηρίου ρούχων Ariel Allin1 PODS +Oxi –2X πιο συμπυκνωμένες σε σχέση με το υγρό Ariel & 3Χ σε σχέση με τη σκόνη Ariel– διαθέτουν την αποκλειστική τεχνολογία Purezyme™ που μπορεί να διασπάσει τους αόρατους λεκέδες (ρύπους, ιδρώτα κ.λπ.), για αξεπέραστη καθαριότητα Ariel που τη βλέπεις και την αισθάνεσαι!

Το ΝΕΟ Ariel Allin1 PODS +Oxi προσφέρει έξτρα δύναμη αφαίρεσης λεκέδων για υγιεινή καθαριότητα. Χάρη στην αποκλειστική τεχνολογία Purezyme™, αφαιρεί ακόμα και τους αόρατους λεκέδες!

Ariel Icon 1

Αφαιρεί τους λεκέδες

Ariel Icon 2

Ζωντανεύει τα χρώματα

Ariel Icon 3

Χαρίζει φρεσκάδα

Ariel Icon 4

Προστατεύει τα υφάσματα

Ariel Icon 5

Εξαιρετικό σε χαμηλές θερμοκρασίες

Γιατί να επιλέξεις τις υγρές κάψουλες Ariel Allin1 PODS;

Σχεδιασμένες να απελευθερώνουν τις ισχυρές τεχνολογίες τους όταν έρχονται σε επαφή με το νερό, οι κάψουλες πλυντηρίου ρούχων Ariel Allin1 PODS αφαιρούν οποιονδήποτε λεκέ, από τη δύσκολη βρωμιά έως τα επίμονα υπολείμματα φαγητού! Έτσι, απολαμβάνεις αξεπέραστα καθαρά, μυρωδάτα ρούχα! Εξαφάνισε τους δύσκολους λεκέδες με ένα POD και απόλαυσε… φρεσκάδα και εξαιρετική καθαριότητα!

ARIEL Pods Active

Ariel Allin1 PODS Active

Καταπολεμά τους δύσκολους λεκέδες και τις οσμές σε όλους τους τύπους υφασμάτων, συμπεριλαμβανομένων και των αθλητικών ρούχων.

ARIEL Pods Mountain Spring

Ariel Allin1 PODS Mountain Spring

Όλα όσα χρειάζεσαι για καθαρά ρούχα που μυρίζουν φρεσκάδα, ακόμα & στους 20ο!

ARIEL Pods Color

Ariel Allin1 PODS Color

Προσφέρει 100% καθαριότητα Ariel, ενώ διατηρεί τα χρώματα των ρούχων ζωντανά και λαμπερά.

ARIEL Pods Touch of Lenor

Ariel Allin1 PODS Touch of Lenor Color

Προσφέρει 100% καθαριότητα Ariel, προστασία χρωμάτων & το αγαπημένο σου άρωμα Lenor!


Πώς χρησιμοποιούνται οι υγρές κάψουλες Ariel Allin1 PODS;
icon 1
Βάλε 1 POD στον άδειο κάδο του πλυντηρίου
icon 2
Τοποθέτησε τα ρούχα από πάνω
icon 3
Η μεμβράνη του POD διαλύεται στην επαφή με το νερό, σε κάθε θερμοκρασία
 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
ΧΡΩΣΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ 

ΧΡΩΣΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ

Οι χρωστικές χρησιμοποιούνται για να δώσουμε στα απορρυπαντικά μας ένα ευχάριστο χρώμα.

ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΙΚΟ ΝΕΡΟΥ 

ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΙΚΟ ΝΕΡΟΥ

Αποτρέπει τη συσσώρευση αλάτων στο πλυντήριο και τη φθορά των υφασμάτων.

ΕΝΖΥΜΟ 

ΕΝΖΥΜΟ

Τα ένζυμα είναι μόρια που μπορούν να στοχεύουν και να διαλύουν τους ιδιαίτερα δύσκολους λεκέδες.

ΑΡΩΜΑ 

ΑΡΩΜΑ

Τα μοναδικά μας αρώματα βοηθούν να δώσουμε στα υφάσματα φρεσκάδα που διαρκεί, μετά την πλύση.

ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΗΣ 

ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΗΣ

Οι σταθεροποιητές αποτρέπουν συγκεκριμένες αντιδράσεις μεταξύ διαφορετικών συστατικών, εξασφαλίζοντας ότι κάθε μεμονωμένο συστατικό παίζει τον προκαθορισμένο ρόλο του.

ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΠΛΥΣΗΣ

ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΠΛΥΣΗΣ

Είναι τα συστατικά που επιτρέπουν στους καθαριστικούς παράγοντες, όπως τα τασιενεργά και τα ένζυμα, να αποδώσουν στο μέγιστο βαθμό, είτε ενισχύοντάς τα, είτε προ-διαλύοντας τους λεκέδες, ώστε να μπορούν να αφαιρεθούν από τα συστατικά καθαρισμού.

ΔΙΑΛΥΤΗΣ

ΔΙΑΛΥΤΗΣ

Είναι μια ουσία που επιτρέπει στα υπόλοιπα συστατικά της φόρμουλας να διαλυθούν. Κάποιοι διαλύτες επίσης βοηθούν στη διαδικασία πλυσίματος αφού προ-διαλύουν τους λεκέδες ώστε να μπορούν να αφαιρεθούν από τα συστατικά καθαρισμού.

ΝΕΡΟ

ΝΕΡΟ

Το νερό είναι η ουσία στην οποία διαλύονται τα συστατικά των υγρών απορρυπαντικών μας. Τα εξαιρετικά συμπυκνωμένα υγρά απορρυπαντικά μας, ελαχιστοποιούν την ποσότητα του νερού σε σύγκριση με τα ενεργά συστατικά, κάτι που μειώνει την κατανάλωση ενέργειας και νερού για τη συσκευασία.

ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ

ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ

Τα συντηρητικά χρησιμοποιούνται για να αποτρέψουν την αλλοίωση του απορρυπαντικού κατά την αποθήκευσή του. Από τη στιγμή που ανοίγει η συσκευασία, τα βακτήρια μπορούν να αλλοιώσουν το απορρυπαντικό, αν δεν έχει τα συντηρητικά να το προστατεύουν.

ΠΗΚΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ

ΠΗΚΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ

Κάνει το υγρό απορρυπαντικό πιο συμπυκνωμένο για να έχει την ιδανική πυκνότητα στον καθαρισμό κατά τη διάρκεια της πλύσης.

ΤΑΣΙΕΝΕΡΓΑ

ΤΑΣΙΕΝΕΡΓΑ

Δημιουργούν τον αφρό που απαιτείται για την απομάκρυνση των λεκέδων από τα υφάσματα και βοηθούν σημαντικά στη διαδικασία πλυσίματος.


Τα 5 οφέλη του Ariel Allin1 PODS
Δύσκολοι λεκέδες
Καθαρίζουν τους δύσκολους λεκέδες

Οι υγρές κάψουλες Ariel Allin1 PODS μπορούν να αντιμετωπίσουν και τους πιο δύσκολους λεκέδες! Τα συστατικά τους εισχωρούν στις ίνες του ρούχου και αφαιρούν τόσο τους ορατούς όσο και τους αόρατους λεκέδες, όπως οι λεκέδες από ιδρώτα. Οι συμπυκνωμένες μας κάψουλες με την ισχυρή καθαριστική δράση προσφέρουν στα ρούχα σου την καλύτερη τεχνολογία αφαίρεσης λεκέδων του Ariel μέχρι σήμερα.

έντονα χρώματα
Κατάλληλες για έντονα χρώματα

Οι υπερσυμπυκνωμένες κάψουλες Ariel Allin1 PODS δημιουργήθηκαν για να διατηρούν τα χρωματιστά ρούχα, λαμπερά και υπέροχα όλη τη μέρα. Η δράση τους είναι εξαιρετική ακόμη και στα πιο ιδιαίτερα χρωματιστά σχέδια, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να εκφράσεις ελεύθερα την έντονη προσωπικότητά σου! Πες «όχι» στα θαμπά ρούχα με τις υγρές κάψουλες Ariel Allin1 PODS!

αστραφτερά λευκά
Κατάλληλες για αστραφτερά λευκά

Τα λευκά ρούχα πρέπει πάντα να δείχνουν αστραφτερά! Τι πιο κομψό από ένα κολλαριστό λευκό πουκάμισο; Οι λεκέδες στα λευκά ρούχα είναι σχεδόν αδύνατον να κρυφτούν, είναι επομένως απαραίτητο να χρησιμοποιείς το κατάλληλο απορρυπαντικό στα αγαπημένα σου ρούχα και σεντόνια. Ανάδειξε τα λευκά σου με τις υγρές κάψουλες Ariel Allin1 PODS και κάνε τη μέρα σου πιο λαμπερή!

Ιδανικές για προγράμματα ταχείας πλύσης

Βιάζεσαι; Το πλυντήριό σου δεν είναι γεμάτο; Εξοικονόμησε νερό και ενέργεια και επίλεξε ένα πρόγραμμα ταχείας πλύσης αντί για το κανονικό σου πρόγραμμα! Μην ξεχνάς, για το πρόγραμμα ταχείας πλύσης είναι απαραίτητο ένα απορρυπαντικό με γρήγορη δράση. Επίλεξε λοιπόν τις υγρές κάψουλες Ariel Allin1 PODS για μοναδική καθαριότητα. Τα προγράμματα ταχείας πλύσης προκαλούν λιγότερη ζημιά στις ίνες των ρούχων κι έτσι τα αγαπημένα σου κομμάτια διαρκούν περισσότερο!

ιδρώτας
Σε βοηθούν να απαλλαγείς από τους λεκέδες από ιδρώτα

Μια επίσκεψη στο γυμναστήριο συνήθως συνοδεύεται από δύο πράγματα: «πιασμένο» σώμα και λεκέδες στα ρούχα από τον ιδρώτα. Δεν μπορούμε να βοηθήσουμε με το πρώτο, ωστόσο οι υγρές κάψουλες Ariel Allin1 PODS μπορούν να κάνουν θαύματα για τους λεκέδες. Τα ρούχα σου θα μοσχοβολούν φρεσκάδα και θα είναι έτοιμα για την επόμενη προπόνησή σου!


Επίλεξε το Ariel που ταιριάζει στις ανάγκες σου

Ariel all in 1 PODS

Ariel Κάψουλες Allin1
Ariel Υγρό Απορρυπαντικό

Ariel Υγρό Απορρυπαντικό
Ariel Απορρυπαντικό Σε Σκόνη

Ariel Απορρυπαντικό Σε Σκόνη
Εκπληκτική αφαίρεση των λεκέδων και αστραφτερά λευκά με την 1η
Διατηρεί τα χρώματα ζωντανά και λαμπερά
Εκπληκτική καθαριότητα σε χαμηλή θερμοκρασία & στα σύγχρονα υφάσματα
Προστατεύει τα υφάσματα (τα συνθετικά από τη συγκράτηση των λιπαρών λεκέδων και τα βαμβακερά από το ξέφτισμα)

Οικολογική μορφή

Καλύτερη εμπειρία φρεσκάδας

Εύκολο στη χρήση/αποθήκευση/δοσολογία

Έχουν πει σχετικά με το προϊόν
Ariel Allin1 PODS
Ariel Allin1 PODS

Άριστο!

Ωραίο,πρακτικό και αποτελεσματικό προϊόν που σίγουρα κάνει τη ζωή μας καλύτερη!!!

Αναστασία

Ariel Allin1 Alpine
Ariel Allin1 Alpine

Άψογο με τους λεκέδες!

Καθαρίζει τους λεκέδες αφήνοντας μια αίσθηση φρεσκάδας.

Ντόνα

Ariel 3in1 Lavender Freshness
Ariel Allin1 Lavender Freshness

Άριστο!

Πολύ καλό προϊόν! Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους. Αξίζει πραγματικά!!!

Αικατερίνη