Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

  • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
  • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
  • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
  • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

Ανανεώστε την κουζίνα και το μπάνιο του σπιτιού σας με απλές κινήσεις

Ανανεώστε την κουζίνα και το μπάνιο του σπιτιού σας με απλές κινήσεις

0
Έτσι θα κάνετε τους χώρους σας να λάμψουν εύκολα

Σε ό,τι αφορά την καθαριότητα του σπιτιού, δεν υπάρχει αμφιβολία πως η κουζίνα και το μπάνιο αποτελούν τους δύο χώρους που μας δυσκολεύουν περισσότερο. Στην περίπτωση όμως που αισθάνεσθε την ανάγκη να ανανεώσετε την κουζίνα και το μπάνιο του σπιτιού σας, αξίζει να το προσπαθήσετε. Με τη βοήθεια της λίστας που ακολουθεί, θα καταφέρετε να κάνετε τους χώρους σας να ανανεωθούν και να λάμψουν εύκολα.

Στην κουζίνα ολοταχώς!

Ας ξεκινήσουμε από την κουζίνα και το πώς μπορείτε να την ανανεώσετε με λίγες απλές κινήσεις και μάλιστα, δίχως να ξοδευτείτε!

1. Καθαρίστε τα ντουλάπια και βάλτε ταπετσαρία: Για να ανανεώσετε πραγματικά την κουζίνα σας, θα χρειαστεί να κάνετε την αρχή από τα ντουλάπια. Αδειάστε τα όλα προσεκτικά, καθαρίστε τα καλά με ένα απαλό καθαριστικό και απομακρύνετε προϊόντα και αντικείμενα που έχουν λήξει ή δεν χρησιμοποιείτε. Μια εξαιρετική ιδέα για την ανανέωση της κουζίνας είναι να τοποθετήσετε στα ντουλάπια ταπετσαρία. Πρόκειται για μια λύση που θα προστατέψει τα ράφια σας και παράλληλα, θα δώσει χρώμα στο χώρο. Μπορείτε επίσης να αφαιρέσετε τις πόρτες από ένα ντουλάπι και να βάλετε τζάμια ώστε να φαίνεται η εντυπωσιακή και στυλάτη ταπετσαρία σας.

2. Ανανεώστε το χώρο αλλάζοντας πόμολα και κουρτίνα: Για να ανανεώσετε την κουζίνα σας εύκολα και γρήγορα, μπορείτε επίσης να αλλάξετε πόμολα στα ντουλάπια σας. Πρόκειται για μία καλή ιδέα, ειδικότερα αν τα πόμολα είναι παλιά και ιδιαίτερα βρόμικα ή φθαρμένα από το χρόνο. Φυσικά, μια νέα κουρτίνα για το παράθυρο της κουζίνας που ταιριάζει στο χώρο σας, θα ανανεώσει επίσης την ατμόσφαιρα. Φροντίστε απλώς να επιλέξετε μία πιο ανοιχτή απόχρωση για να παραμείνει η κουζίνα φωτεινή.

3. Δώστε βάση στο νεροχύτη και τις βρύσες: Σε κάθε περίπτωση, για να ανανεώσετε ουσιαστικά την κουζίνα σας, πέρα από τις διάφορες διακοσμητικές «πινελιές», θα χρειαστεί να την κάνετε λαμπερή και καθαρή. Αυτό σημαίνει πως είναι σημαντικό να αφιερώσετε λίγο χρόνο καθαρίζοντας σε βάθος το νεροχύτη και τις βρύσες από τα άλατα που προκαλούν θαμπάδα. Με τη βοήθεια ενός εξειδικευμένου προϊόντος, θα απομακρύνετε τα άλατα άμεσα και χωρίς κόπο, και θα προσφέρετε στην κουζίνα σας ένα πραγματικό αέρα ανανέωσης και λάμψης. Φροντίστε απλώς το προϊόν που θα επιλέξετε να αφαιρεί τα άλατα, αλλά και να προστατεύει τις επιφάνειές σας, όπως το Viakal Ξύδι, το οποίο απομακρύνει ακόμη και τα πιο σκληρά άλατα, τα υπολείμματα σαπουνιού και τα στίγματα νερού.

Extra tip: Δυστυχώς, σε ό,τι αφορά την κουζίνα του σπιτιού, το σφουγγάρισμα δεν είναι αρκετό για να την κάνει να λάμψει! Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης ανανέωσης, λοιπόν, καλό είναι να μην παραλείψετε να χρησιμοποιήσετε ένα εξειδικευμένο προϊόν για να κάνετε και τα πλακάκια της κουζίνας αστραφτερά!

Ανανεώστε την κουζίνα και το μπάνιο

Επιχείρηση… μπάνιο

Και από την κουζίνα περνάμε σε έναν ακόμη «δύσκολο» χώρο του σπιτιού: Το μπάνιο. Ακόμη κι αν δεν έχετε κάνει κάποια αλλαγή εδώ και πολλά χρόνια ή τα άλατα έχουν καλύψει κάθε επιφάνεια, μπορείτε να κάνετε ξανά το μπάνιο σας να λάμψει με μερικές απλές κινήσεις. Ιδού πώς θα το πετύχετε!

1. Ξεκινήστε από τον καθρέφτη: Όπως ακριβώς τα ασημικά μας, έτσι και οι καθρέφτες που έχουμε στο μπάνιο, με το πέρασμα του χρόνου μαυρίζουν και θαμπώνουν. Αν δεν θέλετε να αγοράσετε έναν καινούριο καθρέφτη, δοκιμάστε να τον καθαρίσετε -όσο καλύτερα γίνεται- χρησιμοποιώντας ένα φλιτζάνι λευκό ξύδι και ένα φλιτζάνι νερό και τρίβοντας καλά την επιφάνειά του με το φύλλο μιας εφημερίδας ή με ένα πανί.

2. Κάντε κάθε γωνιά να λάμψει: Δεν γίνεται να έχουμε το ανανεωμένο μπάνιο που θέλουμε αν δεν μεριμνήσουμε πρώτα για την καθαριότητά του. Δοκιμάστε, λοιπόν, να αδειάσετε και να καθαρίσετε κάθε ράφι και ντουλάπι, να πετάξετε τα αντικείμενα και τα προϊόντα που δεν χρησιμοποιείτε και εν συνεχεία, να κάνετε κάθε επιφάνεια του μπάνιου να λάμψει, αφαιρώντας τα άλατα, τα υπολείμματα σαπουνιού και τα στίγματα νερού από παντού. Μην ανησυχείτε. Η αφαίρεση των αλάτων δεν είναι δύσκολη, ούτε χρονοβόρα υπόθεση. Αρκεί να χρησιμοποιήσετε ένα ειδικό spray κατά των αλάτων που μεταξύ άλλων, βοηθά στην αποφυγή επανεμφάνισής τους!

Ανανεώστε την κουζίνα και το μπάνιο

3. Αλλάξτε κουρτίνες και χρησιμοποιήστε μια ξύλινη σκάλα: Για να ανανεωθεί εύκολα ο χώρος σας, μπορείτε επίσης να αλλάξετε απλώς κουρτίνες μπάνιου, επιλέγοντας ένα περισσότερο έντονο χρώμα. Μία εξαιρετική ιδέα, που αποτελεί ένα από τα πλέον διαδεδομένα décor trends για το μπάνιο στις μέρες μας, είναι και το να προμηθευτείτε μία ξύλινη σκάλα για να κρεμάτε τις πετσέτες σας!

Extra tip: Αν επιθυμείτε να ανανεώσετε το μπάνιο σας σύμφωνα με τις σύγχρονες διακοσμητικές τάσεις, και παράλληλα να δώσετε στο χώρο σας μια πιο «ζεν» διάσταση, δοκιμάστε να τοποθετήσετε και μερικά φυτά σε αυτό. Προσπαθήστε απλώς να βρείτε φυτά τα οποία μπορούν να αντέξουν την υγρασία του μπάνιου ή δοκιμάστε να στραφείτε σε τεχνητά.

0
1867b138-94f8-3c84-81f0-30ab6327d8f65983033635392869747

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies