Η καλύτερη κάψουλα στην Ελλάδα ενάντια στα επίμονα υπολείμματα φαγητού*
Η καλύτερη κάψουλα στην Ελλάδα ενάντια στα επίμονα υπολείμματα φαγητού*

Fairy Platinum Plus!

Οι κάψουλες πλυντηρίου πιάτων Fairy Platinum Plus, χαρίζουν εξαιρετική καθαριότητα, χωρίς ξέβγαλμα!

Εξαιρετική καθαριότητα σε κάθε πλύση

Εξαιρετική καθαριότητα, σε κάθε πλύση

Οι κάψουλες πλυντηρίου πιάτων Fairy Platinum Plus, συνιστώνται από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές πλυντηρίων πιάτων και σου προσφέρουν εκπληκτική καθαριότητα, για πιάτα καθαρά, σαν καινούρια! Δεν είναι τυχαία οι καλύτερες κάψουλες στην Ελλάδα ενάντια στα επίμονα υπολείμματα φαγητού*! Απομακρύνουν τη θαμπάδα που δημιουργείται με τον καιρό από τα συσσωρευμένα άλατα χαρίζοντας και πάλι στα πιάτα σου την αρχική τους λάμψη, ενώ απομακρύνουν τους σκληρούς λεκέδες από τροφές! Με δράση αλατιού και εκθαμβωτικού, προστατεύουν επίσης τα ασημικά και γυάλινα σκεύη!

Με ενσωματωμένο σύστημα «ξεβγάλματος»

Με ενσωματωμένο σύστημα «ξεβγάλματος»

Με το Fairy Platinum Plus δεν χρειάζεται πλέον να ξεπλένεις τα πιάτα σου πριν τα βάλεις στο πλυντήριο! Αυτή η «θαυματουργή» κάψουλα διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα «ξεβγάλματος», αναλαμβάνοντας όλη τη δουλειά… για σένα! Το αποτέλεσμα; Εξοικονομείς νερό και προστατεύεις το περιβάλλον, ενώ παράλληλα απολαμβάνεις εξαιρετική καθαριότητα, χωρίς ξέβγαλμα!

Απόδοση και στους σύντομους κύκλους!

Απόδοση και στους σύντομους κύκλους!

Κάθε κάψουλα συνδυάζει το υγρό πιάτων και το απορρυπαντικό σε σκόνη, σε μία ισχυρή σύνθεση, ενώ το σακουλάκι της διαλύεται ταχύτατα, ξεκινώντας άμεσα τον καθαρισμό των πιάτων! Έτσι, είναι εξίσου αποδοτική και στις σύντομες πλύσεις! Βολική και αποτελεσματική!

Απίστευτα εύκολη στη χρήση

Απίστευτα εύκολη στη χρήση

Για κάθε πλύση, χρειάζεσαι 1 κάψουλα! Δεν χρειάζεται να αφαιρέσεις το περιτύλιγμα, απλά τοποθέτησε την κάψουλα Fairy Platinum Plus στο πλυντήριο πιάτων σου, στην ειδική θήκη για το απορρυπαντικό και απόλαυσε εξαιρετική καθαριότητα, χωρίς ξέβγαλμα!

*Βάσει ερευνών που διεξήχθησαν τον Νοέμβριο 2020 από το ανεξάρτητο ινστιτούτο SGS σε πλύση διάρκειας 8’, στους 45οC (Μεθοδολογία IKW 2016).