ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΕΩΣ ΚΑΙ 99% ΑΠΌ ΤΑ ΑΟΡΑΤΑ ΚΑΙ ΟΡΑΤΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΦΑΓΗΤΟΥ

Νέες fairy platinum plus!

Αποτελεσματικές με τα αόρατα και ορατά υπολείμματα φαγητού!

Οι νέες κάψουλες πλυντηρίου fairy platinum plus χαρίζουν εξαιρετική καθαριότητα, χωρίς ξέβγαλμα και χάρη στην τεχνολογία Deep Clean είναι πιο δυνατές από ποτέ!

Είναι η Νο1 κάψουλα στην Ελλάδα*, ενάντια στα επίμονα υπολείμματα φαγητού και εσύ έχεις πολλούς λόγους για να την επιλέγεις και να την εμπιστεύεσαι!

ΝΕΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΝΕΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ:

Χάρη στην τεχνολογία Deep Clean διασπά τις πρωτεΐνες, όπως για παράδειγμα τις πρωτεΐνες των αυγών, του γάλακτος και του κρέατος. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχει πιο ισχυρή καθαριστική δράση, αφού καταφέρνει να καθαρίζει έως και 99% από τα αόρατα και ορατά υπολείμματα φαγητού.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ & ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ & ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ:

Με το πέρασμα του χρόνου και το συχνό πλύσιμο, στα πιάτα συσσωρεύονται άλατα, που προκαλούν θαμπάδα στην επιφάνειά τους. H κάψουλα fairy platinum plus απομακρύνει τη θαμπάδα, ενώ προστατεύει τα ασημικά και γυάλινα σκεύη.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ & ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ & ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ:

Η εποχή που έπρεπε να ξεπλένεις τα πιάτα πριν τα βάλεις στο πλυντήριο έχει περάσει ανεπιστρεπτί! Η κάψουλα fairy platinum plus διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα «ξεβγάλματος», εξασφαλίζοντας έτσι οικονομία στο νερό, χωρίς να κάνεις τον παραμικρό συμβιβασμό στην καθαριότητα.

ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΜΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ

ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΜΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ:

Η fairy platinum plus είναι ταχείας διάλυσης κάψουλα, γι’ αυτό και εξασφαλίζει τέλεια απόδοση και στους σύντομους κύκλους!

ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ

ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ:

Δεν χρειάζεσαι καν οδηγίες χρήσης! Χρειάζεσαι μόνο μια κάψουλα fairy platinum plus στο πλυντήριο πιάτων σου, στην ειδική θήκη για το απορρυπαντικό και μετά απολαμβάνεις εξαιρετική καθαριότητα, χωρίς ξέβγαλμα! Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που είναι οι κάψουλες που προτείνονται από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές πλυντηρίων πιάτων παγκοσμίως!

**Βάσει ερευνών που διεξήχθησαν τον Νοέμβριο 2021 από το ανεξάρτητο ινστιτούτο SGS σε πλύση διάρκειας 8’, στους 45ΟC (Μεθοδολογία ΙKW 2016)