Το Ariel δίπλα στους άστεγους συνανθρώπους μας


Σπίτι
30/01/2024

Η αστεγία, δεν περιορίζεται μόνο στους συνανθρώπους μας που βλέπουμε καθημερινά στο δρόμο, αλλά και σε όλους αυτούς που αδυνατούν να εξασφαλίσουν αξιοπρεπείς συνθήκες στέγασης, ζώντας σε επισφαλή, πρόχειρα ή ακατάλληλα καταλύματα.

Το Ariel στηρίζει τους άστεγους συνανθρώπους μας με προϊόντα, ενώ παράλληλα, ενώνει τις δυνάμεις του με το Κινητό Πλυντήριο Ρούχων για Άστεγους, Ithaca Laundry, ώστε να καλύψει τις ανάγκες τους για καθαρά ρούχα. Παράλληλα, συμμετέχουμε στην ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας για τη μάχη κατά του κορωνοϊού.

 

Δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη τη φροντίδα μας.

Μέχρι σήμερα έχουμε πλύνει τα ρούχα 6.500 αστέγων

 

Ίσως περνούν απαρατήρητοι, όμως πάνω από 20.000 συνάνθρωποί μας ζουν σε συνθήκες αστεγίας, χωρίς πρόσβαση σε καθαρά ρούχα. Το Αriel, ως κορυφαία μάρκα στην κατηγορία των απορρυπαντικών στην Ελλάδα, πρεσβεύει ότι η καθαριότητα είναι ουσιώδης ανάγκη κάθε ανθρώπου και άρρηκτα συνδεδεμένη με την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Στο πλαίσιο αυτό, όλοι εμείς πίσω από το Ariel, στηρίζουμε έμπρακτα το έργο της Ithaca Laundry, του πρώτου Κινητού Πλυντηρίου Ρούχων για Άστεγους στη χώρα μας και συνεχίζουμε με υπερηφάνεια τη δράση μας. Μετράμε πλέον 6 χρόνια ενεργούς δράσης μαζί και μέχρι σήμερα έχουμε καταφέρει να προσφέρουμε πάνω από 180.000 κιλά καθαρών ρούχων, έχοντας εξυπηρετήσει 9.400 άστεγους συνανθρώπους μας, βοηθώντας να ανακτήσουν την αξιοπρέπειά τους.

 

Ξεχωριστές πράξεις, για ξεχωριστούς ανθρώπους

 

Ο Λεωνίδας Κ., βρέθηκε ξαφνικά άνεργος να ζει σε συνθήκες αστεγίας. Με τη βοήθεια του Ariel και του Ithaca Laundry, ξαναέχτισε τη ζωή του γεμάτος αυτοπεποίθηση. «Τα καθαρά ρούχα μόνο καλό κάνουν στη διάθεση και την ψυχολογία μας. Με καθαρά ρούχα, ξανακερδίζεις την αξιοπρέπεια σου» εξηγεί σήμερα.

 

Δίπλα σε όσους μάς έχουν ανάγκη

 

Τις δύσκολες μέρες που διανύουμε, είμαστε και πάλι δίπλα σε όσους το έχουν ανάγκη, στηρίζοντας το Πολυδύναμο Κέντρο Αστέγων του Δήμου Αθηναίων, μία υπερσύγχρονη δομή αστέγων που δημιούργησε ο Δήμος και έρχεται να δώσει λύση στο πρόβλημα αστεγίας της πόλης. Προσφέρουμε προϊόντα Ariel, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες για το πλύσιμο των ρούχων των άστεγων συνανθρώπων μας, τόσο στο Κέντρο Ημέρας όσο και στις δομές φιλοξενίας και ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την Ithaca, η οποία προσφέρει την τεχνογνωσία και το ανθρώπινο δυναμικό για τη λειτουργία των πλυντηρίων του Κέντρου.

 

Δίπλα σε όσους μας φροντίζουν.

Η δική σου προσφορά μετράει

Παράλληλα, η P&G μαζί με τα προϊόντα Ariel, Fairy & Always ενίσχυσαν, μέσω δωρεάς στο Υπουργείο Υγείας, τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Με μια συνολική συνεισφορά άνω των 300.000 ευρώ, η P&G και τα εμβληματικά της προϊόντα, μέσα από τις παραπάνω δράσεις, συνδράμουν στην προσπάθεια ανακούφισης των έκτακτων αναγκών στη χώρα μας.

 

Συνεχίζουμε την προσπάθεια.

Είμαστε και θα παραμείνουμε στο πλευρό των άστεγων συμπολιτών μας, με στόχο να μπορέσουν όλοι να έχουν πρόσβαση σε καθαρά ρούχα, ειδικά τώρα που η προσωπική υγιεινή είναι πιο σημαντική από ποτέ. Είμαστε κοντά στις εξελίξεις, έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε κάθε ανάγκη της κοινότητας στη μάχη κατά της πανδημίας. Στήριξε κι εσύ το έργο μας ώστε να δημιουργήσουμε νέες ευκαιρίες και να αλλάξουμε την καθημερινότητα των ανθρώπων που χρειάζονται τη φροντίδα μας.

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για τη συνολική ανταπόκριση της P&G απέναντι στον COVID-19, πάτησε εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δράση μας:

Το Ariel στηρίζει την Ithaca από την αρχή της λειτουργίας της το 2016, με την πλήρη κάλυψη των αναγκών της οργάνωσης σε απορρυπαντικά & μαλακτικά προϊόντα σε όλα τα σημεία λειτουργίας της, συμπεριλαμβανομένου & του νέου Πολυδύναμου Κέντρου Αστέγου του Δήμου Αθηνών. Από το 2018 & έπειτα, συμβάλλει περαιτέρω με οικονομική ενίσχυση της δράσης μέσω του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης Ariel #PODforgood: το πρόγραμμά μας ενεργοποιείται 1 φορά το χρόνο και κάθε χρόνο από το 2018 & έπειτα, στα φυσικά καταστήματα πώλησης των προϊόντων Ariel PODS (σούπερ μάρκετ), κατά τη διάρκεια του οποίου, με μία αγορά 1 συσκευασίας Ariel PODS, εμείς δωρίζουμε την αξία ενός (1) POD (που ισοδυναμεί με 0.24 ευρώ), στο Κινητό Πλυντήριο Ρούχων για Άστεγους – Ithaca Laundry. Η ενέργεια ισχύει για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα παρουσίας των υλικών στα φυσικά καταστήματα & έως την αγορά προκαθορισμένου αριθμού συσκευασιών.