Χρυσοί κανόνες ομορφιάς για το τέλειο ραντεβού


Ομορφιά
4/10/2018
5 απλές κινήσεις που θα σας βοηθήσουν να δείχνετε και να αισθάνεστε υπέροχα πριν από το ραντεβού με τον καλό σας!

Είτε πρόκειται να βγείτε για πρώτη φορά με κάποιον που μόλις γνωρίσατε, είτε είναι το 100ό ραντεβού σας με τον σύντροφό σας, στόχος σας είναι να δείχνετε και να αισθάνεστε ακαταμάχητη. Επειδή τίποτα δεν είναι πιο ακαταμάχητο από μια γυναίκα που αισθάνεται καλά με τον εαυτό της. Δεν χρειάζεται να σπαταλήσετε πολλές ώρες και σε καμία περίπτωση πολλά χρήματα για να προετοιμαστείτε κατάλληλα για το ραντεβού σας. Ακολουθήστε μόνο αυτές τις πέντε απλές συμβουλές και η επιτυχία είναι εγγυημένη!

Το κατάλληλο ντύσιμο

Εδώ δεν υπάρχουν κανόνες. Απλά διαλέξτε τα ρούχα που σας κάνουν να αισθάνεστε όμορφα. Είτε επιλέξετε να φορέσετε ένα τζιν με ένα μεταλλιζέ τοπ από πάνω, είτε προτιμήσετε το μικρό μαύρο φόρεμα, το σημαντικό είναι η ενδυματολογική σας επιλογή να σας κάνει να αισθάνεστε άνεση και σιγουριά. 

Ένα χαμόγελο γεμάτο αυτοπεποίθηση

Όταν χαμογελάμε, αποπνέουμε ένα ιδιαίτερο είδος αυτοπεποίθησης. Φωτίστε το χαμόγελό σας χάρη στο μοναδικό συνδυασμό μιας ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας Oral-B και της οδοντόκρεμας Oral-B 3D White Luxe Perfection. Για τέλειο αποτέλεσμα, ολοκληρώστε με ένα αναζωογονητικό στοματικό διάλυμα Oral-B που θα σας χαρίσει προστασία και αίσθηση φρεσκάδας για 12 ώρες. Μην ξεχνάτε ότι το ομορφότερο στολίδι είναι ένα φωτεινό χαμόγελο.

Η σωστή ποσότητα μακιγιάζ 

Μην πέσετε στην παγίδα του υπερβολικού μακιγιάζ που θα καλύψει τη φυσική σας ομορφιά. Εφαρμόστε μόνο όσο χρειάζεται. Ενισχύστε τη φυσική σας ομορφιά τονίζοντας το πιο δυνατό σημείο του προσώπου σας, είτε τα μάτια είτε τα χείλη, και παίξτε λίγο με τα χρώματα για να τραβήξετε την προσοχή σε ένα από τα δύο.

Αλλάξτε το χτένισμά σας για την περίσταση

Αν συνήθως πιάνετε κότσο τα μαλλιά σας, δοκιμάστε να τα αφήσετε κάτω. Ομοίως, αν στην καθημερινότητά σας κυκλοφορείτε με τα μαλλιά κάτω, δοκιμάστε να τα πιάσετε σε έναν κότσο. Για να κάνετε μια αλλαγή στο χτένισμα δεν χρειάζεται να αφιερώσετε πολύ χρόνο ή ιδιαίτερη προσπάθεια, μπορείτε απλώς να δώσετε στα μαλλιά σας ένα διαφορετικό look στη στιγμή και να πάτε με ανανεωμένη διάθεση στο ραντεβού σας. Ακόμη και η προσθήκη ενός διαφορετικού αξεσουάρ, όπως μια στέκα ή ένα κοκαλάκι, μπορεί να μεταμορφώσει όλη σας την εμφάνιση!

Το κατάλληλο άρωμα 

Για να ολοκληρώσετε την ετοιμασία σας με τον καλύτερο τρόπο, μην ξεχνάτε ποτέ το αγαπημένο σας άρωμα. Προσέξτε όμως γιατί και σε αυτό το βήμα, τον πρώτο λόγο έχει η ποιότητα και όχι η ποσότητα. Ψεκάστε πίσω από τους λοβούς των αυτιών, στους καρπούς και ίσως μια "υποψία" στα μαλλιά σας και ετοιμαστείτε να κλέψετε τις εντυπώσεις!