Το δοκιμάσαμε: 5 τρόποι για να αλλάξετε το τρόπο που ντύνεστε και να αισθανθείτε όμορφα


Ομορφιά
4/10/2018
Νιώθετε ότι βρίσκεστε σε στιλιστικό αδιέξοδο; Σας παρουσιάζουμε έξυπνες λύσεις που θα σας βγάλουν από τη μονοτονία και θα σας χαρίσουν ξανά στιλιστική αυτοπεποίθηση χωρίς να ξοδέψετε χρήματα για να φτιάξετε νέα γκαρνταρόμπα από την αρχή.

Έχετε βαρεθεί τον σωρό με τα παλιά σας τζιν και πουλόβερ; Ήρθε η ώρα να δώσετε νέα πνοή στη ντουλάπα σας ανακαλύπτοντας από την αρχή το πάθος σας για τη μόδα. Αλλά πριν αρχίσετε να βγάζετε τις πιστωτικές σας κάρτες από το πορτοφόλι, κοιτάξτε ξανά «με καθαρή ματιά» τα πράγματα που έχετε ήδη μέσα στη ντουλάπα σας. Με μερικές αλλαγές, η τέλεια γκαρνταρόμπα, που θα σας κάνει να δείχνετε και να νιώθετε υπέροχη και ανανεωμένη, μπορεί να βρίσκεται ήδη μέσα στη ντουλάπα σας.

Πιάνοντας την αρχή του νήματος

Προτού κοιτάξετε με αδυσώπητο βλέμμα τα ρούχα σας, ξεκινήστε ανοίγοντας το συρτάρι με τα εσώρουχά σας. Τα σωστά εσώρουχα είναι το κλειδί για το επιτυχημένο ντύσιμο που θα σας κάνει να νιώσετε όμορφα και θα δώσει νέα ώθηση στην αυτοπεποίθησή σας. Απαλλαχτείτε από παλιά ή κατεστραμμένα εσώρουχα και δοκιμάστε ένα σουτιέν, ώστε να ελέγξετε ότι ακόμα φοράτε το σωστό μέγεθος. Επενδύστε σε μια συλλογή εσωρούχων η οποία θα υποστηρίξει την γκαρνταρόμπα σας, από σουτιέν για καθημερινή χρήση μέχρι στράπλες σουτιέν, αλλά και εσώρουχα που δεν φαίνονται μέσα από τα ρούχα.

Layering στα αξεσουάρ

Ήρθε η ώρα να διασκεδάσετε συνδυάζοντας και φορώντας αξεσουάρ διαφορετικών στυλ δημιουργώντας έτσι ένα μοντέρνο look. Δεν υπάρχουν απαραβίαστοι κανόνες για αυτό το στυλ, αλλά εάν χρειάζεστε μια μικρή βοήθεια για να κάνετε την αρχή, σας προτείνουμε να αυτοσχεδιάσετε παίζοντας με το διαφορετικό μήκος των κολιέ σας. Φορέστε ένα απλό πουκάμισο, προσθέστε ένα διακριτικό κολιέ 40 εκατοστών, το οποίο θα κρέμεται κοντά στο λαιμό σας και φορέστε άλλα δύο κολιέ τα οποία θα είναι 5 και 10 εκατοστά μακρύτερα από το πρώτο. Ακόμα, μπορείτε να συνδυάσετε το ρολόι σας με κάποια βραχιόλια και μπρασελέ δημιουργώντας ένα πολύ εντυπωσιακό στυλ χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Βουτιά στη ντουλάπα

Ανεξάρτητα με το τι υποστηρίζουν οι στιλάτες γυναίκες, χρειάζεται πολλή δουλειά για να δημιουργήσει κάποιος μια αξιοζήλευτη γκαρνταρόμπα. Αφιερώστε ένα απόγευμα εξετάζοντας τα ρούχα σας και δοκιμάζοντάς τα. Αντί να επιλέγετε το ίδιο outfit, πειραματιστείτε ταιριάζοντας διαφορετικά κομμάτια και δοκιμάζοντας καινούργιους συνδυασμούς. Θα εκπλαγείτε με τη νέα πνοή που θα πάρουν τα ρούχα σας όταν συνδυαστούν με διαφορετικά παπούτσια ή διαφορετικό παντελόνι ή φορέσετε από πάνω ένα άσπρο πουκάμισο. Όταν ανακαλύψετε έναν νέο συνδυασμό ρούχων, βγάλτε μια φωτογραφία με το κινητό σας ώστε να μην έρθετε ξανά αντιμέτωπη με το δίλημμα του τι να φορέσετε. 

Φροντίστε τα ρούχα σας

Δεν έχει σημασία πόσα χρήματα ξοδεύετε για τα ρούχα σας, αλλά το πόσο τα φροντίζετε. Είτε φοράτε τζιν είτε κάποιο βραδινό φόρεμα, το μυστικό κάθε στιλάτης γυναίκας είναι ότι φροντίζει όλα της τα ρούχα, ώστε να δείχνουν συνέχεια περιποιημένα. Αυτό σημαίνει καθαρά παπούτσια, ρούχα χωρίς ζάρες και πλεκτά χωρίς χνούδια. Αλλά δεδομένου ότι ο χρόνος σας είναι πολύτιμος, ξεκινήστε με το πλύσιμο. Χρησιμοποιήστε απορρυπαντικά όπως είναι οι κάψουλες Ariel 3 σε 1 PODS, οι οποίες με την τριπλή τους δράση καθαρίζουν, αφαιρούν τους λεκέδες και αναζωογονούν τα χρώματα. Για περισσότερες πληροφορίες από ειδικούς σχετικά με το πώς να σιδερώνετε, να διατηρείτε και να φροντίζετε τα ρούχα σας, επισκεφτείτε τη σελίδα του Ariel.

Νέος αέρας στα παπούτσια σας

Συχνά το κλειδί για ένα κομψό ντύσιμο είναι να ξεκινήσει κανείς από κάτω προς τα πάνω, δηλαδή από τα παπούτσια. Ένα απλό look, όπως είναι ένα τζιν με ένα ταιριαστό πουλόβερ με λαιμόκοψη μπορούν να αναδειχτούν με ένα στιλάτο ζευγάρι παπούτσια. Προσθέστε ένα ζευγάρι μοντέρνα αθλητικά παπούτσια στη γκαρνταρόμπα σας για ένα look γεμάτο αυτοπεποίθηση, το οποίο είναι πρακτικό αλλά και κομψό, ή επιλέξτε σανδάλια-μονοκόμματες πλατφόρμες για να βγείτε για καλοκαιρινά κοκτέιλ πιο μοδάτη από ποτέ.