Βασικά κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα σας


Ομορφιά
14/03/2019
Μπορείτε να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας χωρίς πολλά χρήματα; Είναι αδύνατον να αντισταθείτε στις νέες αφίξεις της αγοράς! Ή μήπως όχι;

Ακούτε την καρδιά σας, αλλά μην αγνοείτε τη φωνή της λογικής. Εμείς σας προτείνουμε την εξής λύση:

 

  • Ξανασχεδιάστε τα ρούχα σας - στο Διαδίκτυο θα βρείτε αμέτρητα μυστικά για να μετατρέψετε τα παλιά ρούχα σε μοναδικά και μοντέρνα κομμάτια, για παράδειγμα το μπλουζάκι του συντρόφου σας σε φόρεμα ή το μαντήλι σας σε φούστα. Τολμήστε και πειραματιστείτε με τα ρούχα όσο θέλετε. Αυτός είναι πραγματικά ο φθηνότερος τρόπος και παράλληλα σας γεμίζει ικανοποίηση.
  • Πιστέψτε στα αξεσουάρ - με ένα μόνο αξεσουάρ μπορείτε να ανανεώσετε πλήρως την εμφάνισή σας και να μετατρέψετε τα προ πολλού ξεχασμένα ρούχα σας που κείτονταν θαμμένα στο πίσω μέρος της ντουλάπας σε σαγηνευτικό σύνολο. Μην διστάσετε να υπερβάλλετε, τολμήστε να φορέσετε κάτι ακραίο.
  • Αγοράστε διαχρονικά ρούχα - Μην ξεγελιέστε με τα καινούρια χρώματα. Εσείς ξέρετε ακριβώς τι σας ταιριάζει. Οι εποχές αλλάζουν, όμως εσείς πρέπει να παραμείνετε σταθερή στις προτιμήσεις σας, και όχι να αλλάζετε γούστα κάθε φορά που παίρνει το μάτι σας μια καινούρια συλλογή. Είναι προτιμότερο οι εμπειρίες σας, και όχι οι τάσεις της αγοράς, να καθορίζουν την επιλογή των ρούχων. Τα ρούχα δεν κάνουν τη γυναίκα - τουναντίον.
  • Φροντίστε τα χρώματα - γυρίζετε πάντα τα ρούχα από την ανάποδη πριν τα βάλετε στο πλυντήριο, αποφεύγετε την υπερβολική έκθεσή τους στον ήλιο, και επιλέγετε χαμηλές θερμοκρασίες πλύσης.

Και μια μικρή συμβουλή από το Ariel:

Ένα φρέσκο, καθαρό άρωμα μπορεί να ανανεώσει τα ρούχα σας. Εμπιστευτείτε τις κάψουλες Ariel Pods 3σε1 Touch of Lenor Fresh και χαρίστε στα ρούχα σας την ασυναγώνιστη καθαριότητα Ariel και φρεσκάδα που πραγματικά διαρκεί. Ποιος ξέρει άραγε τι υπέροχες εμφανίσεις θα εμπνευστεί το πλυντήριό σας!