Τα fashion items που αξίζει να έχεις φέτος μαζί σου στο νησί


Ομορφιά
31/07/2019
Από τη bamboo τσάντα στο φλοράλ wrap dress!

Η στιγμή που θα επιβιβαστείς στο πλοίο και θα βάλεις πλώρη για το αγαπημένο σου νησί πλησιάζει και αν ανήκεις και εσύ στην κατηγορία των ταξιδιωτών που αφήνουν την προετοιμασία της βαλίτσας των διακοπών για την τελευταία στιγμή, τότε σίγουρα αξίζει να εστιάσεις για λίγη ώρα την προσοχή σου σε αυτό το άρθρο. Διότι θα σε βοηθήσει να οργανώσεις τις σκέψεις σου και να φτάσεις στην Πάρο, τη Μύκονο, την Αντίπαρο, τα Κουφονήσια ή τη Σίκινο, έχοντας στη βαλίτσα σου τα απαραίτητα fashion items της σεζόν.

Ιδού όλα όσα αξίζει να βρεις και να κάνεις πριν τις διακοπές, προκειμένου να βγεις στις πλαζ και να περπατήσεις στα πλακόστρωτα στενά με τις βουκαμβίλιες με την αυτοπεποίθησή σου ανεβασμένη και φυσικά, να βγάλεις τις πιο όμορφες και instagramικές φωτογραφίες, στην περίπτωση που χρησιμοποιείς κατά κόρον τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η bamboo τσάντα: Ένα ακόμη trend του παρελθόντος που αναβιώνει και κάνει θραύση εντός και εκτός Ελλάδος. Ένα bamboo τσαντάκι είναι η ιδανική επιλογή για τους απογευματινούς και νυχτερινούς σου περιπάτους στο νησί και θα το ανακαλύψεις σε πολλά καταστήματα την περίοδο που διανύουμε.

Τα σκουλαρίκια με ταρταρούγα: Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 80’ είχαν την «τιμητική» τους και τώρα, επανέρχονται στον κόσμο της μόδας για να σε συνοδεύσουν στις πιο κομψές εμφανίσεις σου. Ναι, ενδεχομένως ήρθε η ώρα να αφήσεις στην άκρη τους αγαπημένους σου απλούς κρίκους και να επιλέξεις την ταρταρούγα σε ό,τι αφορά τα σκουλαρίκια που θα πάρεις μαζί σου στις διακοπές.

Τα snake prints στα σανδάλια: Από τη λίστα μας δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν τα παπούτσια τα οποία θα φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ στο νησί. Και αυτά δεν είναι άλλα από τα αγαπημένα σου σανδάλια με τις snake print λεπτομέρειες.

Το αέρινο wrap dress: Διαχρονική επιλογή η οποία θα σε κάνει να νιώθεις θηλυκή και άνετη με τον εαυτό σου, κάθε ώρα της ημέρας. Το αέρινο, κομψό φόρεμα που δένει στη μέση και «αγκαλιάζει» το σώμα σου, αξίζει μία θέση στη βαλίτσα των διακοπών σου -και αν θέλεις να ακολουθήσεις πιστά τις φετινές επιταγές της μόδας, τότε φρόντισε να είναι φλοράλ. Φρόντισε απλώς να μεριμνήσεις ότι θα μυρίζει ακαταμάχητη φρεσκάδα, κάθε μέρα των διακοπών σου. Για παράδειγμα, μπορεί να μην το γνώριζες όμως ένα μαλακτικό όπως το Lenor Gold Orchid μπορεί να προσφέρει στα ρούχα σου φρεσκάδα που διαρκεί επτά φορές περισσότερο. Θα έχεις δηλαδή ρούχα που μυρίζουν τέλεια καθ’ όλη τη διάρκεια των διακοπών.

Τα οβάλ γυαλιά: Όποιο και αν είναι το σχήμα του προσώπου σου, αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που επιθυμούν να ακολουθούν τις εκάστοτε τάσεις της μόδας, αξίζει να προμηθευτείς γυαλιά ηλίου που έχουν οβάλ σχήμα. Από τις αρχές του 1990 μέχρι σήμερα, κατάφεραν να αναβαθμιστούν, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς για το αποτέλεσμα. Σε κάθε περίπτωση, θα δώσουν μία vintage «νότα» στις εμφανίσεις σου.

Το tie-dye μπλουζάκι: Το ξεβαμμένο εφέ στα ρούχα σου που κυριαρχούσε στη μόδα των 90s επανήλθε στο προσκήνιο και αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που λατρεύουν να ρισκάρουν από στιλιστική άποψη, τότε θα το επιλέξεις για το μπλουζάκι σου και θα το συνδυάσεις με ένα τζιν σορτς ή την αγαπημένη σου παντελόνα.

Τα headbands στα μαλλιά: Τέλος, καλό είναι να μην μπεις στο πλοίο δίχως να βάλεις στη βαλίτσα σου δύο headbands. Αποτελούν τα απόλυτα αξεσουάρ για την παραλία για το φετινό καλοκαίρι και το σίγουρο είναι πως αν τα επιλέξεις, θα τα χαρείς. Είτε προτιμήσεις ένα φουλάρι είτε μία κορδέλα μαλλιών, το headband θα σου δώσει στιλ και στην πλαζ και θα χαρίσει στο look σου έναν έθνικ «αέρα».

Τα fashion items που αξίζει να έχεις φέτος μαζί σου στο νησί


Το SOS tip της άψογης βαλίτσας

Να είσαι σίγουρη πως αν βασιστείς στις παραπάνω επιλογές για τις διακοπές σου, δεν θα απογοητευτείς, οπουδήποτε και αν σκοπεύεις να ταξιδέψεις. Είτε προτιμάς τη χαλαρότητα είτε τις έντονες βραδιές, η λίστα με τα fashion items που σου προτείνουμε είναι «must» και ενδείκνυται για κάθε περίσταση.

Φρόντισε απλώς προτού φύγεις βιαστικά για το νησί, να μεριμνήσεις για τη φροντίδα της βαλίτσας σου. Μπορεί να την ετοιμάσεις την τελευταία στιγμή, μπορείς όμως να βρεις λίγο χρόνο για να χαρίσεις σε κάθε σου ρούχο ακαταμάχητη φρεσκάδα που διαρκεί. Διότι η μόδα είναι σημαντική, όμως ακόμη μεγαλύτερη σημασία έχει το να φοράς κάθε μέρα ρούχα που το άρωμά τους και μόνο ηρεμεί το πνεύμα σου και σε «ταξιδεύει».