Πώς να διαλέξεις μαγιό ανάλογα με τον σωματότυπό σου


Ομορφιά
30/05/2019


Ναι, υπάρχει το ιδανικό μαγιό για κάθε τύπο σώματος και να πώς θα το βρεις.

Μπικίνι ή ολόσωμο; Και ποιο σχέδιο θα ταιριάξει καλύτερα στο σώμα σου; Διάβασε παρακάτω τα dos and don'ts για κάθε σιλουέτα. Γιατί κάθε σώμα είναι σώμα για παραλία, ειδικά αν βρεις το κατάλληλο μαγιό που θα σε κάνει να αισθάνεσαι ακόμα πιο όμορφα.

 

Αν έχεις σωματότυπο μήλο

Ψάξε για ένα two-piece bikini με ψηλόμεσο το κάτω μέρος. Το ψηλόμεσο bottom δίνει ένα stylish ρετρό στιλ, οπότε μπορείς να το ενισχύσεις με κάποιο καρό ή πουά μοτίβο στο top σου για ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Μία ακόμη έξυπνη επιλογή είναι το ολόσωμο με χαμηλό ντεκολτέ που θα τραβήξει το βλέμμα στο στήθος, αποτελώντας τον ιδανικό αντιπερισπασμό.

 

Αν έχεις μεγάλο στήθος

Αναζήτησε top σε στιλ στηθόδεσμου με μπανέλα και ρυθμιζόμενες τιράντες, που θα προσφέρει υποστήριξη, κάλυψη και θα μπορείς να το προσαρμόσεις όπως εσύ επιθυμείς.

 

Αν έχεις σωματότυπο αχλάδι

Ένα μονόχρωμο bikini που κάθεται σωστά στη μέση, χωρίς να φαίνεται πως σε στενεύει, είναι η ιδανικότερη επιλογή. Σίγουρα απόφυγε το σλιπ-σορτσάκι γιατί θα κάνει την περιφέρειά σου να φαίνεται μεγαλύτερη, σε αντίθεση με το bοttom με κορδονάκια στο πλάι και ψηλό κόψιμο στους γοφούς. Τόνισε το επάνω μέρος σου με ένα εντυπωσιακό top και δώσε όλη την έμφαση στη λεπτή σου μέση.

 

Αν έχεις μικρό στήθος

Για σένα που θέλεις να τονίσεις το μπούστο σου, τα μεγάλα και αγαπημένα prints με πουά, με λουλούδια και με καρό, όπως επίσης και οι stylish λεπτομέρειες, όπως τα βολάν, τα ντραπαρίσματα αλλά και οι φιόγκοι, θα σου δώσουν όγκο στο πάνω μέρος, ενώ όσον αφορά το κόψιμο, σίγουρα το τριγωνικό σχήμα με ενίσχυση θα κάνει θαύματα στη δική σου περίπτωση.

 

Αν έχεις αθλητικό σώμα

Αν δεν έχεις ιδιαίτερες καμπύλες τότε εκμεταλλεύσου τις τάσεις και διάλεξε ένα μαγιό με μίνιμαλ 90s κόψιμο. Αν πάλι επιθυμείς κάτι πιο εκκεντρικό, τo ολόσωμo μαγιό με κοψίματα στο πλάι θα δημιουργήσει την ψευδαίσθηση της μέσης. Επίσης ένα σουτιέν με βολάν και ένα brazilian cut bottom μπορούν να βοηθήσουν τη σιλουέτα σου να φαίνεται πιο θηλυκή και χυμώδης.