Οι εκπτώσεις είναι γεγονός


Ομορφιά
4/10/2018
Οι εκπτώσεις είναι πάντα καλοδεχούμενες: μας δίνουν τη δυνατότητα να κάνουμε οικονομία ιδίως σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, και είναι μάλλον ο πιο έξυπνος τρόπος για να κάνουμε αγορές. Χρειάζεται βέβαια και σύνεση. Να τι μπορείτε να κάνετε.

1. Δεν χρειάζεται να ακολουθείτε τις τάσεις της μόδας - ξέρετε τα γούστα σας, μπορείτε να υπολογίσετε την ανάπτυξη των παιδιών σας, επομένως οι εκπτώσεις είναι μια σπουδαία ευκαιρία για να αγοράσετε σε καλή τιμή κάποια είδη που θα χρειαστείτε την επόμενη χρονιά.

2. Προτού βγείτε στα μαγαζιά, ελέγξτε την γκαρνταρόμπα σας! Ποιες είναι οι πραγματικές σας ανάγκες; Φτιάξτε μια λίστα, και υποσχεθείτε στον εαυτό σας να ψωνίσετε μόνο τα απαραίτητα.

3. Όταν ελέγχετε την γκαρνταρόμπα σας μπορεί να ανακαλύψετε ότι δεν σας λείπει τίποτα. Μερικές φορές μάλιστα καταφέρνετε να αξιοποιήσετε με έξυπνο τρόπο κάποια ξεχασμένα ρούχα. Το μόνο που χρειάζεται είναι ευρηματικότητα και μερικά υπέροχα και οικονομικά αξεσουάρ.

4. Και τι γίνεται με τις παρορμητικές αγορές; Σε αυτές στοχεύουν οι βιτρίνες με τις εντυπωσιακές και δελεαστικές προσφορές. Ο κανόνας λοιπόν είναι ο εξής: Φυσικά και μπορείτε να αγοράσετε κάτι που αναζητούσατε χρόνια τώρα εάν μάλιστα πετύχατε λαυράκι, δηλαδή εάν είναι το τελευταίο κομμάτι, στο αγαπημένο σας χρώμα και ακριβώς στο νούμερό σας. Άλλωστε υπάρχει και ο έρωτας με την πρώτη ματιά. Ακολουθήστε λοιπόν το ένστικτό σας. Μήπως όμως δεν είστε σίγουρη ότι πρόκειται για κεραυνοβόλο έρωτα; Τοποθετήστε το ρούχο στη θέση του, συνεχίστε τα ψώνια σας και αν εξακολουθείτε να το σκέφτεστε και να ανησυχείτε μήπως το πάρει κάποιος άλλος, επειδή είναι το τελευταίο κομμάτι και ποιος ξέρει αν θα ξαναβρείτε ποτέ το ίδιο, επιστρέψτε γρήγορα στο σημείο όπου το αφήσατε και αγοράστε το.

5. Ο σημαντικότερος κανόνας: το γεγονός ότι αγοράζετε ένα ρούχο με 50% έκπτωση δεν σημαίνει ότι έχετε εξοικονομήσει το άλλο 50% επειδή το αγοράζετε στις εκπτώσεις και όχι πριν, αλλά απλώς ότι έχετε ξοδέψει 50% περισσότερο απ' όσο υπολογίζατε αρχικά!

6. Μην ξεχνάτε τις ηλεκτρονικές εκπτώσεις! Υπολογίστε προσεκτικά τα μεγέθη των μελών της οικογένειάς σας, και ελέγξτε τις πολιτικές επιστροφών πριν προβείτε σε οποιαδήποτε αγορά. Οι ηλεκτρονικές αγορές μπορούν να είναι απολύτως ασφαλείς. Εφόσον μπορείτε να στείλετε πίσω το ρούχο που αγοράσατε, αξίζει η δοκιμή. Οι εκπτώσεις στο Διαδίκτυο μπορεί να ανέρχονται έως και στο 80% της αρχικής τιμής!

7. Υπάρχουν βέβαια και τα κουπόνια που σας στέλνουν στο σπίτι. Προγραμματίστε λοιπόν τις αγορές σας, μην αποκλείετε όμως τον παράγοντα της έκπληξης.

8. Αν είστε πραγματικά έξυπνη, αναζητήστε έξυπνους τρόπους για να φροντίζετε τα νέα σας αποκτήματα. Το Ariel σας προσφέρει εκπληκτική καθαριότητα μέσα από μία μεγάλη σειρά προϊόντων, ικανοποιώντας ακόμη και την πιο απαιτητική σας ανάγκη για περιποίηση και φροντίδα των ρούχων. Η έξυπνη γκαρνταρόμπα θέλει το έξυπνο απορρυπαντικό της.