Η αναγέννηση της γκαρνταρόμπας σας.


Ομορφιά
4/10/2018
Όταν πλησιάζει η άνοιξη, υπάρχει μια αίσθηση στην ατμόσφαιρα ότι έχει έρθει ο καιρός να ετοιμαστείτε για μία νέα σεζόν: εν πρώτοις ανανεώστε το μυαλό, το σπίτι και την γκαρνταρόμπα σας.

Μια γκαρνταρόμπα κρύβει πάντα ρούχα και αξεσουάρ που έχετε πάψει να χρησιμοποιείτε: παλιά πουλόβερ, ξεθωριασμένα τζιν, καταχωνιασμένα φουλάρια. Καταφέρνουν να επιβιώνουν για χρόνια σε μια κατάσταση ηρεμίας, μερικές φορές μάλιστα ξεχνάτε την ύπαρξή τους.

Τακτοποιήστε τα παλιά ρούχα

Προτού χαθείτε στους κυκεώνες της τακτοποίησης, ετοιμαστείτε: κάντε χώρο στο τραπέζι, τοποθετήστε ένα καλάθι αχρήστων δίπλα σας (σίγουρα θα ανακαλύψετε ένα λεκιασμένο μαντήλι, μια ξεχασμένη ετικέτα ή μια σπασμένη κρεμάστρα). Έπειτα, πάρτε ένα ξεσκονόπανο και ένα καθαριστικό σπρέι για να καθαρίσετε τα ράφια.

Μην πετάξετε τα ανεπιθύμητα ρούχα στα σκουπίδια. Έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάποιους ανθρώπους ευτυχισμένους. Χαρίστε τα σε κάποια φιλανθρωπική οργάνωση ή σε κάποιον που τα έχει πραγματικά ανάγκη.

4 βήματα για να ανανεώσετε τα αγαπημένα σας ρούχα

Αφιερώστε χρόνο για να εντοπίσετε κρυμμένους λεκέδες στα ρούχα σας:
- Ελέγξτε προσεκτικά τις άκρες των μανικιών και τα μανικέτια στα πουκάμισα. Ακόμη κι αν δεν υπάρχουν ορατοί λεκέδες, είναι προτιμότερο να φρεσκάρετε τα ρούχα επειδή είναι σκονισμένα, ζαρωμένα και έχουν αυτή την ιδιάζουσα μυρωδιά που αποκτούν τα ρούχα όταν έχουν καιρό να φορεθούν.
Οι κάψουλες Ariel Pods 3σε1 σας βοηθούν να απαλλαγείτε από όλους τους δύσκολους λεκέδες καθώς η τριπλή καθαριστική τους δράση καθαρίζει, αφαιρεί τους λεκέδες και αναζωογονεί τα χρώματα έτσι ώστε η γκαρνταρόμπα σας να είναι αστραφτερή χωρίς κόπο.
- Ετοιμάστε για δουλειά το πλυντήριο ρούχων: καθαρίστε το συρτάρι απορρυπαντικού, απομακρύνετε τρίχες και τυχόν υπολείμματα σαπουνιού με κάποιο προϊόν καθαρισμού γενικής χρήσης. Επίσης, καθαρίστε το λάστιχο της πόρτας.
- Πριν βάλετε πλυντήριο ελέγξτε όλες τις τσέπες των ρούχων. Μετά το πλύσιμο μην αφήσετε ρούχα μέσα στον κάδο.

Η οργάνωση της γκαρνταρόμπας

Είστε λοιπόν σαν μια ζωγράφος μπροστά σε έναν ολόλευκο καμβά: εμπρός, δημιουργήστε! Καταρχάς, μην πιέζετε και μην στριμώχνετε τα ρούχα. Οι σάκοι πρέπει να έχουν ύψος περίπου 20-25 εκατοστά για να μην γκρεμίζονται. Διπλώστε τα πουλόβερ, διαφορετικά ξεχειλώνουν στους ώμους. Επίσης, αξίζει να χρησιμοποιείτε κρεμάστρες που έχουν επένδυση με αντιολισθητικό ύφασμα, ώστε να πάψετε να μαζεύετε τα φορέματά σας από το δάπεδο της ντουλάπας. Τα φουλάρια και οι ζώνες ανήκουν στην ντουλάπα, φτιάξτε λοιπόν ένα χώρο ειδικά γι' αυτά. Επίσης, βάλτε μερικές κρεμάστρες στην πόρτα ώστε τα αέρινα φουλάρια σας να διατηρούν τη χάρη και το άρωμά τους. Φροντίστε τα ρούχα σας με το μαλακτικό ρούχων Lenor για να εξασφαλίζετε φρεσκάδα που διαρκεί τόσο στην ντουλάπα όσο και στη μέρα σας. Η γκαρνταρόμπα σας είναι ένας τρόπος να αλλάζετε την εικόνα σας, ένας χώρος από τον οποίο μπορείτε να αντλείτε έμπνευση.

Ορίστε λοιπόν το αριστούργημά σας, φρέσκο, μυρωδάτο, πολύχρωμο και πανέτοιμο για τον ερχομό της άνοιξης!