Αλλαγή στην γκαρνταρόμπα στη μέση του χειμώνα


Ομορφιά
20/12/2019
Δες πού αξίζει τελικά να επενδύσεις

Ιανουάριος, ο μήνας των νέων ξεκινημάτων, της ανανέωσης και των εκπτώσεων. Στην περίπτωση που το περασμένο διάστημα έκανες υπομονή, περιμένοντας τις χειμερινές εκπτώσεις προκειμένου να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου, τότε αξίζει να αφιερώσεις λίγο από το χρόνο σου προκειμένου να «μελετήσεις» τις συμβουλές μας.

Η αλλαγή γκαρνταρόμπας στη μέση του χειμώνα μπορεί πράγματι να σε ανανεώσει. Επειδή, ωστόσο, δεν αποτελεί εύκολη υπόθεση, προκειμένου να ανανεώσεις την ντουλάπα σου και να κάνεις τις αγορές σου με τον πλέον εύκολο και «έξυπνο» τρόπο αυτόν το μήνα, δοκίμασε να ακολουθήσεις τα tips που ακολουθούν για να είσαι σίγουρη ότι θα βγεις κερδισμένη.

Ετοίμασε μια λίστα με είδη στα οποία αξίζει να επενδύσεις

Για να βρεθείς κι εσύ στη λίστα με τους κερδισμένους των φετινών εκπτώσεων, προσπάθησε να μην ξεκινήσεις τις εξορμήσεις σου στα καταστήματα χωρίς ένα πλάνο. Φρόντισε να ετοιμάσεις μια λίστα με όλα όσα αξίζει να αγοράσεις. Για να την ετοιμάσεις, θα χρειαστεί να «μελετήσεις» τις τάσεις της μόδας που ενδεχομένως σε ενδιαφέρουν. Για εμάς, ο παράγοντας που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην γκαρνταρόμπα σου, είναι εκείνος της διαχρονικότητας. Προσπάθησε να επενδύσεις σε ρούχα και υποδήματα ποιοτικά και κλασικά, τα οποία θα σε συντροφεύσουν για πολλά χρόνια και τα οποία θα δυσκολευτείς ενδεχομένως να πάρεις χωρίς έκπτωση.

ΜΗ φορέσεις ένα καινούριο ρούχο προτού το πλύνεις

SOS tip που καλό είναι να μην αμελήσεις! Πολλές φορές, λόγω του ενθουσιασμού μας να δοκιμάσουμε ένα καινούριο ρούχο, το φοράμε δίχως να το πλένουμε. Ωστόσο, είναι άκρως σημαντικό να καθαρίζουμε πάντα τα καινούρια ρούχα. Γιατί; Για να αποφεύγουμε τα μικρόβια και μην κινδυνεύουμε να εκτεθούμε σε χημικές ουσίες που υπάρχουν σε διάφορα υφάσματα -ειδικότερα στην περίπτωση που έχουμε κάποια αλλεργία! Πλύνε καλά τα καινούρια σου ρούχα, λοιπόν, πριν τα φορέσεις ή τα βάλεις στη ντουλάπα, χρησιμοποιώντας ένα υγρό απορρυπαντικό που είναι σκληρό με τους λεκέδες, αλλά απαλό με τα ρούχα, όπως το Ariel. Προσφέρει εξαιρετική αποτελεσματικότητα στην καθαριότητα από την πρώτη πλύση και χαρίζει στα ρούχα άρωμα φρεσκάδας.

Αλλαγή στην γκαρνταρόμπα στη μέση του χειμώνα

Πες «ναι» στο online shopping

Αν θέλεις να κάνεις τις αγορές σου πιο γρήγορα, και ενδεχομένως πιο οικονομικά, δοκίμασε να στραφείς στο online shopping στις φετινές χειμερινές εκπτώσεις. Θα καταφέρεις να τσεκάρεις και να συγκρίνεις εύκολα τις τιμές των ρούχων που θέλεις και να τα αποκτήσεις με ελάχιστα «κλικ». Σίγουρα φαντάζει μια πιο ξεκούραστη επιλογή από την πολύωρη περιήγηση στα καταστήματα και την αναμονή στα δοκιμαστήρια και τα ταμεία. Μια εξίσου καλή ιδέα είναι το να κάνεις από τώρα την εγγραφή σου στο newsletter των καταστημάτων που σε ενδιαφέρουν, ούτως ώστε να ενημερώνεσαι πρώτη για όλες τις προσφορές.

Φρόντισε να οργανώσεις την ντουλάπα σου πριν τις αγορές

Βασική κίνηση που αξίζει να κάνεις πριν τις αγορές σου. Το περιεχόμενο της ντουλάπας σου θα σου δώσει πιθανότατα μια ιδέα αναφορικά με το τι χρειάζεται να πάρεις -και τι όχι- σε αυτές τις εκπτώσεις. Σίγουρα δεν θέλεις να καταλήξεις με μια ακόμη μαύρη μπλούζα όταν όλη η ντουλάπα σου είναι γεμάτη με πανομοιότυπα μαύρα πουκάμισα και μπλουζάκια. Δες τις ελλείψεις που έχεις, βγάλε από τα συρτάρια και τα ντουλάπια τα ρούχα που δεν φοράς πια και δημιούργησε χώρο για τα νέα σου outfits!

Μην παραλείψεις να κάνεις έρευνα αγοράς

Τελευταίο και σίγουρα σημαντικό βήμα για να βγεις κερδισμένη από τις εκπτώσεις. Προσπάθησε να αφιερώσεις χρόνο στο να κάνεις μια έρευνα αγοράς λίγο πριν ξεκινήσουν οι εκπτώσεις και φυσικά, τις πρώτες ημέρες της χειμερινής, εκπτωτικής περιόδου. Επισκέψου καταστήματα και ιστοσελίδες για να δεις από πού θα πάρεις όσα θέλεις και σύγκρινε τιμές πριν προχωρήσεις στις αγορές σου.

Αλλαγή στην γκαρνταρόμπα στη μέση του χειμώνα

Δοκίμασε να ακολουθήσεις τα παραπάνω βήματα και στις φετινές εκπτώσεις θα βγεις κερδισμένη. Το σίγουρο είναι πως η αλλαγή γκαρνταρόμπας στη μέση του χειμώνα θα σε ανανεώσει!